ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Diumenge, 22 abril 2018 20:54

Leo impulsa al Llagostera cap a la salvació

Publicat per
La victòria (1-0) contra l'Atlètic Balears treu als d'Òscar Álvarez del descens a falta de tres jornades del final de lliga

Un gol de Leo Ramírez, el cinquè de la temporada pel migcampista canari, ha servit perquè la UE Llagostera aconseguís un triomf (1-0) contra l'Atlètic Balears que val més que tres punts. La situació dels dos equips en la classificació feia vital la victòria, i els d'Òscar Álvarez han tornat a demostrar que estan preparats per patir tot el que faci falta per continuar un any més a Segona B. Al final del partit el tècnic ha assegurat que “estem rebentats per l'esforç que hem fet. Hem de saber d'on venim i el que hem patit però ens hem fet durs. Que no ens confongui la situació a la classificació perquè això canvia en una setmana”.

A les alçades de lliga en les que ens trobem i amb la necessitat dels equips per sortir de la part baixa, la primera part del partit s'ha jugat amb molta intensitat, provocant que es veiessin poques ocasions de gol. Álvarez ho ha resumit explicant que "potser els hi valia més l'empat i això ha fet que plantegessin un partit més conservador per aprofitar l'oportunitat que tinguessin". La més clara ha arribat del costat visitant, que superada la mitja hora de joc ha gaudit d'una rematada de cap de Kike que ha sortit fregant el pal. Abans del descans el Llagostera ha respòs amb dues arribades d'Alain Eizmendi i Lucas Viale. El partit ha canviat després de la represa quan Malik ha comès un penal que Leo Ramírez ha marcat aprofitant un refús del porter en el primer llançament del propi migcampista. El tècnic ha confessat que "no he tingut els collons de mirar com xutava". La resta de l’enfrontament s'ha convertit en un intent constant dels mallorquins per empatar, encara que no han xutat cap vegada entre els tres pals. En la seva valoració final Òscar Álvarez ha conclòs que "tenen gent molt física, competitiva i ens han posat es coses molt difícils. Ens estem jugant molt i sabíem que seria un partit de detalls."

Amb aquesta victòria la UE Llagostera-Costa Brava guanya tres posicions a la classificació i suma 43 punts que el deixen 14è amb un d'avantatge respecte les places de promoció i dos sobre el descens directe, una situació que el tècnic no veu com a definitiva. "Està prohibit mirar la classificació, tant de bo acabés la lliga avui" diu.

A rematar la feina

Fet el més 'difícil', la UE Llagostera afronta les darreres tres jornades del campionat depenent d'ell mateix per complir l'objectiu de la permanència. A la propera jornada els gironins tenen un altre partit decisiu novament contra un rival directe, l'Atlètic Saguntí. Álvarez ha recordat que "hem sortit del descens però que això no ens confongui. La setmana que ve tenim un partit vital". Finalment acabaran a casa amb l'Ontinyent i visitant a l'Hèrcules d'Alacant. Un final d'infart'.


Divendres, 20 abril 2018 12:13

El Llagostera apel·la a l'esperit del Municipal

Publicat per

Els d'Òscar Álvarez reben diumenge (12h.) a l'Atlètic Balears en una 'final' gairebé definitiva per assolir la salvació a Segona B.

Fa setmanes que els partits de la UE Llagostera-Costa Brava són 'finals', però el d'aquesta setmana pot ser la definitiva. Només val guanyar, res més. L'equip d'Òscar Álvarez ha exhaurit el marge d'error fins a un punt en que la permanència passa primer, per superar l'Atlètic Balears diumenge. Després encara quedaran tres jornades més per rematar la feina. És per això que des de la directiva s'ha fet una crida a l'afició perquè acudeixi a l'estadi per sumar esforços, regalant dues invitacions a cada soci. El tècnic deixa clar que "son ells o nosaltres". En aquest sentit Álvarez afegeix que "tothom és conscient de què ens estem jugant, queden quatre partits i el més immediat és definitiu".

El duel entre UE Llagostera i Atlètic Balears decidirà el futur de la part baixa de la classificació. Els dos equips arriben separats per només un punt, els gironins ocupant llocs de descens directe i mallorquins a la promoció, encara que les dinàmiques són totalment diferents. Álvarez destaca que "semblava que estaven morts i han tingut una gran capacitat de reacció" fent referència a la ratxa de 6 jornades sense perdre del rival, en les que han sumat dos empats i quatre victòries.

La realitat és que els dos equips han viscut situacions similars durant tota la temporada, sempre entre les places de la zona baixa. A la primera volta el Llagostera va poder endur-se els tres punts de Son Malferit gràcies a un gran gol de falta de 'Pitu' Comadevall que va decidir un duel molt travat i igualat. Aquest diumenge s'espera el mateix, ja que les condicions del terreny de joc són molt semblants. A més Òscar Álvarez és conscient que "el Municipal ja no té la capacitat de sorpresa que tenia abans, hi ha molts camps no aquest i els rivals del grup ja hi estan acostumats i són capaços d'adaptar-se"

El retorn de Francesc Fullana

Si la el partit té l'al·licient de veure a Francesc Fullana novament al Municipal de Llagostera. El capità és un fix de tots els entrenadors que han passat per la banqueta mallorquina, i demà passat tornarà al estadi on va assolir l'històric ascens a Segona A amb el conjunt blau i vermell. El de Montuïri va jugar 33 partits aconseguint un gol en la victòria dels gironins (0-3) al camp del Constància. Qui no podrà retrobar-se amb l'afició de Llagostera és Marc Rovirola, que va arribar a l'Atlètic Balears al febrer per reforçar el mig camp, però que es va lesionar la setmana passada. En aquest cas però, el de Cornellà del Terri va tenir un pas efímer pel club en la primera temporada a Segona Divisió.


Divendres, 13 abril 2018 12:34

La UE Llagostera s'ho juga 'tot' a Santa Eulàlia

Publicat per
L'equip d'Òscar Álvarez s'enfronta diumenge (12h) al Penya Deportiva amb l'obligació de guanyar si no es vol complicar la salvació.

Ja no hi ha marge d'error, és un caixa o faixa. El partit que diumenge jugaran (12h.) Penya Deportiva i UE Llagostera-Costa Brava al camp Municipal de Santa Eulàlia del Rio serà pràcticament definitiu pel futur dels dos al Grup 3er de Segona B. A manca de cinc jornades per acabar la lliga i ocupant llocs de descens i promoció respectivament, el duel d'aquest cap de setmana pren la importància d'una 'final'. A la primera volta van acabar empatant a 0, un resultat que aquest cop no li serviria ningú. En aquest sentit el tècnic, Òscar Álvarez es contundent quan assegura que "està prohibit perdre, el calendari ens ha deparat que hem de jugar amb rivals directes i depenem de nosaltres".

La UE Llagostera, que està situat a dos punts de la salvació, visita a un dels rivals més incòmodes de la categoria. Malgrat el que indiqui la classificació, el Penya Deportiva no serà rival gens fàcil, i és que l'equip balear ha aconseguit 3 victòries en els darrers quatre partits a casa sent el setè millor conjunt de la segona volta. Això li ha permès escurçar la diferència de punts amb la resta d'implicats a la lluita per la permanència, col·locant-se a dos punts del gironins. Álvarez diu que "han estat tot l'any en llocs de descens, però els seus números són molt semblants als nostres".

El Llagostera també té raons per a l'optimisme, i és que els blau i vermells són el quart millor visitant de la categoria, només per darrere del líder Mallorca, l'Alcoià i l'Elx. Els d'Òscar Álvarez ha sumat 20 punts lluny del Municipal, entre ells a Formentera i Son Malferit, el que converteix les Illes Balears en una plaça de bon pel Llagostera.

A l'espera de l'últim entrenament de l'equip aquest dissabte, el tècnic haurà de fer front a les baixes de 'Pitu' Comadevall, Colorado i Maymí, que haurà de ser operat d'un trencament de lligament creuat de la cama esquerra. El defensa 'Chele' és dubte.

Resta de la 32ª jornada

Lleida Esportiu - València Mestalla Elx - Mallorca Olot - Formentera Deportivo Aragón - Cornellà Peralada - Alcoià Atlètic Balears - Ontinyent Atlètic Saguntí - Hèrcules Sabadell - Vila-real B

Diumenge, 01 abril 2018 23:34

El juvenil de la UE Llagostera guanya el torneig MIC

Publicat per
L’últim partit del MICFootball’18 l’han disputat la UE Llagostera i el Girona FC de categoria juvenil (A). Els gironins s’han avançat a la segona part amb un gol de Mateo Enríquez, però els blaugrana han aconseguit empatar el partit a l’últim minut en una falta lateral que Aleix Pla ha rematat amb el cap. A la tanda de penals, la UE Llagostera ha estat millor i s’han imposat per 4-2, guanyant d’aquesta manera el seu primer torneig MICFootball.
Dijous, 29 Juny 2017 15:25

El primer equip del Llagostera torna a casa

Publicat per
El primer equip de la U.E Llagostera tornarà a jugar a Llagostera la temporada vinent. Aquest migdia els responsables dels club i l’Ajuntament de Llagostera han arribat a un acord després d’una reunió que ha servit per acostar posicions i tancar ferides. Dilluns a les 11 de l matí hi ha prevista una roda de premsa conjunta a la Sala de Plens de l’Ajuntament on s’explicaran els detalls de l’acord.

Un grup de pares de pares i mares d’esportites de la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE, han redactat i signat un manifest per reclamar a l'Ajuntament, l'ampliació de les instal·lacions del camp de futbol. El manifest respon al desacord amb els criteris de repartiment de l’ús de les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica del futbol a Llagostera que a principis d’aquest mes de juny s’ha proposat des del Patronat Municipal d’Esports per poder compaginar les activitats del Campus Esportiu  i de l'Escola de Futbol que ofereix d’una banda la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE i de l’altra banda el nou Club Base Llagostera. Fonts de l'Ajuntament han manifestat a elPollTV que s'han hagut de buscar solucions per aquesta problemàtica i que s'està en contacte amb les diverses parts per tal de trobar la millor solució per a tothom".

L’alcalde Fermí Santamaria ha manifestat que "la nostra voluntat és que els esportistes de Llagostera puguin practicar esport al poble i malgrat les limitacions d'espai i pressupostàries, des de l'Ajuntament estem treballant perquè els dos clubs puguin conviure amb la màxima harmonia i complementar-se”. Santamaria, ha confirmat que properament hi ha prevista una reunió amb els impulsors del manifest que podeu llegir des d’aquí.


El passat dissabte 17 de juny, el Complex Esportiu de Salou va acollir les Trobades Territoriasl de futbol femení organitzades per la Federació Catalana de Futbol.

Queralt Ping Estrada Rebert, jugadora de la U.E. Llagostera, va  competir a la categoria SUB-14, representant a la Selecció de Girona.

La Gina Miquel Boada, exjugadora de la U.E. Llagostera, i actualment jugadora de l’equip femení del Girona FC, va jugar a la categoria SUB-16.

Els seus equips van arribar a les finals i semifinals. La victòria no va ser possible per la Selecció Gironina en Futbol 7 i Futbol 11, però l’experiència va ser molt positiva per a les dues participants. 


Dijous, 30 Març 2017 08:41

Tot a punt pel MIC

Publicat per

Un any més, Llagostera serà una de les seus del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que aquest any arriba a la seva 17a edició. La competició es disputarà a 22 municipis de la demarcació de Girona entre els dies 11 i 16 d’abril i comptarà amb la presència de més de 280 equips de futbol, que provenen de 42 països diferents dels cinc continents. En total, es disputaran gairebé 700 partits en 33 camps de futbol gironins. El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presidirà la cerimònia d'inauguració de la 17a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que tindrà lloc el dimecres 12 d'abril a les 6 de la tarda a l'estadi municipal de Montilivi de Girona.


Diumenge, 05 Març 2017 21:06

En marxa el nou club de futbol base de Llagostera

Publicat per
Amb la voluntat que tots els nens i nenes que ho vulguin, independentment del seu nivell, puguin jugar a futbol a Llagostera, s’ha creat un nou club esportiu. Es tracta del Futbol Base Llagostera, una nova entitat esportiva que aquest dissabte s’ha presentat públicament en un acte que ha tingut lloc al Teatre del Casino Llagosterenc

Aquest dissabte tindrà lloc la presentació oficial del nou club de futbol base de Llagostera. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc a les 18 h al Teatre del Casino Llagosterenc. La creació del nou club ha aixecat molta expectació al municipi. Segons els seus promotors, “el club neix de la inquietud d'un grup de pares que considera que l’actual Unió Esportiva Llagostera ha deixat de ser un club de poble per passar a ser una empresa”. El president de l’entitat, Josep Aliu, ha explicat que “l’objectiu principal del club, és que tots els nens del poble que ho vulguin, independentment del seu nivell i qualitat esportiva, puguin jugar a futbol a Llagostera”.