ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Fútbol

Fútbol

Dissabte, 11 abril 2015 21:54

El Llagostera porta 10 partits sense perdre

Publicat per

Després de jugar tota la segona part contra 10, el Llagostera ha empatat a 0 el seu partit al Municipal de Palamós – Costa Brava contra l’Alcorcón.
L’empat permet als gironins seguir a la zona mitja-alta de la classificació i acumular una ratxa de 10 partits sense perdre.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

El Llagostera ha començat els tràmits per convertir-se en Societat Anònima Esportiva.  Per això, el club posa a disposició dels seus socis primer, i del públic després, accions del club. Cada acció té un import de 231€ i els socis amb dret a compra en podran comprar un màxim de 10. El període de compra pels socis ha començat avui i s’allargarà fins el 9 de maig. A partir del 10 de juny podrà adquirir accions tothom qui ho desitgi fins al 9 de juliol, moment en que s’acabarà la venta d’accions. Per més informació podeu contactar amb el club.

Font: U.E. Llagostera


 

 

La ratxa de la Unió Esportiva Llagostera segueix. El diumenge varen aconseguir la victòria al camp del Racing de Santander; equip que freqüenta la primera divisió.
Amb aquesta victòria, l’equip es posiciona 8è a la taula classificatòria de la Lliga Adelante, amb 46 punts.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

La Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava fa una crida al concurs de cara a aquesta setmana. Fins el dissabte 4 d'abril, tothom té la possibilitat de participar a fer el cartell de l'afició, que commemorarà el partit entre UE Llagostera i AD Alcorcón del dissabte 11 d'abril al Municipal Palamós - Costa Brava.
Per més informació podeu consultar el web de la Unió Esportiva Llagostera.
Font: U.E. Llagostera


 

Dilluns, 30 Març 2015 09:10

El Llagostera segueix en ratxa!

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera va derrotar aquest cap de setmana a casa al Lugo per 3 gols a 2. Així manté una ratxa de vuit partits sense perdre sumant 43 punts.
Els gols de l’equip local els varen fer Ruymán, Querol i Sergio León.
El Llagostera aconsegueix així la vuitena posició de la classificació.
Per llegir la crònica del partit feu clic aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

Llagostera torna a ser seu del prestigiós Torneig Internacional de Futbol Base MIC â€“ Mediterranean International Cup, que enguany arriba a la 15a edició. El torneig se celebrarà del 31 de març al 5 d’abril a diverses poblacions gironines, entre elles Llagostera. Podeu consultar el calendari de partits des d’aquí.

 

Dissabte, 21 Març 2015 18:05

Nova victòria del Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera s’ha enfrontat aquesta tarda fora de casa contra el Mallorca. Ha costat, però al minut 80 Sergio León ha fet el gol de la victòria, acabant el partit 0 a 1.

El Llagostera és cada dia més lluny del descens, i a falta de jugar-se tots els altres partits de la Lliga Adelante es col·loca 8è momentàniament.

Si voleu llegir la crònica del partit feu clic aquí.

Font: U.E. Llagostera


 

 

Dissabte, 14 Març 2015 20:42

Empat a 1 del Llagostera a Sabadell

Publicat per

Amb un gol encaixat a l’últim minut, la Unió Esportiva Llagostera ha acabat avui un partit que semblava tenir força a favor. Tot i ser l’equip visitant, els llagosterencs s’han defensat molt bé i han aconseguit mantenir el marcador a favor fins al minut 93.
Així doncs, l’equip es mantindrà un cap de setmana més a la zona mitja de la classificació.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera



Dilluns, 09 Març 2015 17:07

Victòria del Llagostera contra l'Alavés (3-1)

Publicat per

Un important victòria davant l'Alavés que situa l'equip llagosterenc a la dotzena posició de la taula. Podeu llegir la cròncia de la Unió Esportiva Llagostera des d'aquí: crònica

Dilluns, 02 Març 2015 09:41

Empat a 2 del Llagostera a Saragossa

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha jugat aquest cap de setmana un partit força intens i ha estat capaç de capgirar un marcador en contra fora de casa. Finalment el resultat fou de 2-2, aconseguint així un punt més per la classificació.

D’aquesta manera, l’equip es manté una setmana més fora de les posicions de descens, actualment 14è.

Si voleu llegir la crònica del partit podeu fer-ho en aquest enllaç.

Font: U.E. Llagostera