ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Dijous, 05 Febrer 2015 11:06

A Fil & Agulles estan apunt per Carnaval!

Publicat per

La botiga d’arranjaments Fil & Agulles ha canviat l’horari. A partir d’ara l’horari és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h. Els dissabtes és tancat.
En aquest moment estan en plena campanya de fer i/o arreglar disfresses per Carnestoltes.


Dimecres, 04 Febrer 2015 12:20

Nou horari a la rostisseria El Raconet

Publicat per

 La rostisseria El Raconet canvia d'horari. El nou horari és de divendres de 8h a 16h. i de 10h a 16h els caps de setmana. A l'estiu tornaran amb l'horari habitual. 

Recordeu que la rostisseria El Raconet està Carrer Ganix, 46 i són especialistes en fer menjar per la gent gran i portar-lo a domicili. També trobareu pollastres, conills a l’ast i altres plats per emportar com canelons, vieires gratinades o vedella amb bolets a uns preus molt assequibles.  

Dilluns, 26 Gener 2015 10:46

De creuer amb Llagostours

Publicat per

Llagostours presenta una nova oferta de viatge: un creuer per les Illes Canàries i Madeira. Durant el viatge de 9 dies, començant el 26 de febrer, es podrà gaudir del bon temps de l’arxipèlag i descobrir els racons més bonics d’aquestes illes.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació, visitar el seu web o anar a Llagostours que us n’explicaran tots els detalls.

La farmàcia Soto Gruart ha organitzat pel dimecres dia 21 a les 18.00h titulada 'La importància d'una bona depuració' a càrrec de la dietista Esther Ruiz. La xerrada durarà entre tres quarts d'hora i una hora i es donarà un detall als assistents de la línea TCuida, la marca de productes per aprimar que ofereix la farmàcia.


Dimarts, 13 Gener 2015 16:19

Taller de llana als Jardins de Mas Maiensa

Publicat per

Aquest gener, els Jardins de Mas Maiensa ofereixen el Taller de la Llana a càrrec de la Montse Cufí, una gran artesana i experta en el valor terapèutic de la llana. En aquests tallers podeu aprendre a triar i preparar la llana que obtenim de l'esquilada de les ovelles i després aprendre a filar-la i fer-ne feltre.
La programació és la següent:
Dissabte 17 de gener. Netejar llana: destriar les part útils, rentar-la i assecar-la.
Dissabte 24 de gener. Cardar i Filar llana: pentinar la llana seca, filar-la amb fus, filar-la amb la roda.
Dissabte 31 de gener. Fer el feltre: convertir la llana en un teixit te múltiples opcions, des de fer estalvis individuals, quadres per penjar, bosses...
Horari de 10.30 a 12.30.
Preu: 15€ la sessió, o les 3 sessions 30€ (materials inclosos)


Dilluns, 05 Gener 2015 18:36

Inaugurada la nova Barberia Mir

Publicat per
Aquest dilluns al vespre ha quedat oficialment inaugurada la nova direcció de la barberia Mir, situada al carrer Consellers. La llagosterenca Irina Masferrer estarà al capdavant de la mítica barberia de Llagostera. Des d'ElpollTV li desitgem molta sort.

Dimecres, 24 Desembre 2014 12:38

Ple extraordinari del mes de desembre

Publicat per

Amb caràcter  extraordinari, el ple del mes de desembre s’ha celebrat aquest dilluns 22 de desembre a les 21:30 on s’ha estrenat Josep Rovira com a nou secretari municipal en substitució de Norbert Bès, que va deixar l’Ajuntament de Llagostera per incorporar-se a la delegació europea de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les.

El Gabinet terapèutic Renart-Pont celebra enguany el seu 25è aniversari amb preus molt assequibles. Tant al gabinet terapèutic com al Centre espai de benestar s’ofereixen preus especials i promocions molt interessants.
Per més informació  podeu consultar els cartells adjunts a continuació o fer-los una visita a:
Gabinet Terapèutic Renart – Pont: C. Lleó I, 41 de Llagostera
Centre Espai de Benestar: C. Cantallops, 9 de Llagostera


Dilluns, 22 Desembre 2014 19:27

S'inaugura a Llagostera l’Espai Jove Ca la Viudi

Publicat per

El dissabte 20 de desembre s’ha inaugurat a Llagostera l’Espai Jove Ca la Viudi on els joves del poble podran passar-hi estones agradables. El local estarà obert de dilluns a dijous de 4 a 8 del vespre i acollirà joves d’entre 12 i 35 anys. 

Dijous, 18 Desembre 2014 18:40

El Centre Espai de Benestar presenta el ioga ayurbeda

Publicat per

 

El ioga ayurbeda és una tipologia de ioga indicada a persones que per problemes físics no poden realitzar altres exercicis. Amb una combinació de moviments i respiració, amb el ioga ayurbeda s’aconsegueix un reconeixent personal molt elevat que porta a alliberar tensions i a trobar-se millor.