ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

 

La multinacional de moda Inditex, ha inaugurat a Llagostera una nova botiga de la marca Massimo Dutti emmarcada dins del seu programa d’integració social “for and from”.

 

Divendres, 12 Setembre 2014 19:39

Obre a Llagostera La Vida

Publicat per

Ahir al matí es va inaugurar un nou establiment a Llagostera: La Vida. El local és un nou concepte de negoci, ja que és una cafeteria i alhora és una botiga de llanes.

A més a més, hi ha un espai reservat pels més menuts.
Podeu apropar-vos-hi al Passeig Pompeu Fabra nº 36.


 

 

 

Dimarts, 02 Setembre 2014 09:43

Aprèn idiomes a Pauher School

Publicat per

Un altre any escolar comença, donant pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes. No importa l’edat, els objectius o el temps que tinguis, a Pauher School segur que tenen el grup just, la classe adequada i l’horari perfecte per tu. Ofereixen diferents opcions de cursos d’anglès, francès i italià d’acord als teus interessos i disponibilitat.

Per què a PAUHER SCHOOL?

Pel seu ensenyament presencial i personalitzat. Perquè tenen una gran diversitat d'horaris, així pots triar el que millor s'adapti a les teves circumstàncies. Perquè tu decideixes a quin ritme i perquè sempre estan disposats a ajudar-te. Pels seus serveis complementaris. Pels 24 anys dedicats a l'ensenyament d'idiomes.

Per més informació pots consultar el cartell adjunt a continuació.

Per apuntar-te o rebre més informació visita’ls al Carrer Constància,1 • Baixos per assessorar-te de forma personalitzada. Si ho desitges, també pots trucar al 972 80 51 63 o escriure’ls a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Electrodomèstics Codolar, l’establiment que va obrir al carrer Camprodon durant la festa major de Llagostera del 1977, ha passat a formar part d’Euronics, la cadena d’electrodomèstics més gran d’Europa.

Pertànyer a aquest grup, que és el primer comprador d’Europa, els permetrà oferir els millors preus del mercat europeu, amb més varietat de productes i el servei de sempre, que inclou portar els productes a casa.

Podeu trobar-los al carrer Camprodon, 11 de Llagostera, a més del Facebook, el Twitter, el correu electrònic i la pàgina web (euronicscodolar.blogspot.com).


 

El passat dilluns va obrir al poble una nova botiga de moda, ‘Roba i Moda Alejandra’; un nou concepte de botiga de roba. En aquest establiment hi trobareu des de pantalons, camises, polos, pijames, roba interior i un llarg etcètera per totes les edats i gèneres, per 15€ o menys!

La particularitat de la botiga és que el preu màxim dels articles és de 15€!

Podeu passar a veure l’àmplia gamma d’articles de moda al carrer Angel Guimerà, nº 7.


 

 

 

 

 

Dimecres, 20 Agost 2014 11:57

Obre la Rostisseria El Raconet

Publicat per

 El divendres 22 d’agost s’inaugura al Carrer Ganix, 46 de Llagostera la Rostisseria El Raconet. Especialitzats en fer menjar per la gent gran i portar-lo a domicili, a El Raconet la cuina és casolana i molt elaborada.

Hi trobareu pollastres, conills a l’ast i altres plats per emportar com canelons, vieires gratinades o vedella amb bolets a uns preus molt assequibles.  A més a més, ofereixen menú de dimarts a divendres per només 5,50€.
 
Animeu-vos a provar la cuina casolana d’El Raconet, el divendres estarà obert de 11h a 17h!
L'horari habitual serà de dimarts a divendres de 8h a 16h i els caps de setmana de 10h a 16h.


 

Dimarts, 19 Agost 2014 09:59

Babel presenta la nova oferta acadèmica

Publicat per

Després d'un primer any molt positiu, aquest curs 2014/2015 l’acadèmia d’idiomes Babel Llagostera no només ofereix els cursos estàndards sinó que amplia l'oferta.

Pels estudiants i professionals del turisme s’ofereix el curs d'Especialització d'Anglès Turístic i, per aquells que necessiten l'anglès durant els seus viatges de negoci i /o plaer, el Survival English. També oferiran cursos de conversa amb un professor nadiu un dia a la setmana i un curs de preparació del nivell C de Català. I per als alumnes de Batxillerat que tenen poc temps, el curs Communicate és ideal i a més a més ajuda a preparar les proves de les PAU.
Podeu trobar informació més detallada sobre els cursos a la seva pàgina web www.babellagostera.cat i al cartell adjunt a continuació.
Els alumnes de primària i secundària comencen les classes el dia 1 de setembre per anar escalfant motors després de les vacances. Inscripcions a partir del dia 25 d’agost.


 

La carnisseria - xarcuteria llagosterenca Carns Esteve, ha rebut per part de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya la qualificació d’empresa artesanal alimentària donada la gran varietat de productes d’elaboració pròpia que ofereixen. A Carns Esteve s’hi poden trobar qualsevol tipus d’embotits artesans, així com  patés, botifarres o plats preparats d’elaboració pròpia.

Dimecres, 23 Juliol 2014 13:34

Nova direcció al Bar La Canyera

Publicat per

Amb una àmplia terrassa, el Bar La Canyera ofereix dinars i sopars amb un ampli horari de cuina.
A més a més, el proper dissabte 26 de juliol hi haurà un taller de bellesa gratuït sobre el tractament de la pell.
Per més informació sobre el local podeu consultar el seu facebook.
Passeu-hi a fer un mos al carrer Hortènsia de Llagostera!

Planxisteria i Pintura Albert presenta una varietat d’ofertes per les reparacions dels nostres cotxes:
Si teniu l’assegurança a tot risc, abonaran una part de la franquícia per cada reparació.
Per qualsevol reparació que es faci amb qualsevol companyia asseguradora, hi ha un descompte del 10% de la mà d’obra per invertir-lo en el vehicle.
El pintat de cotxe sencer inclou de regal, un rentat exhaustiu de tapisseria, moqueta i interiors
A més a més, disposen de cotxe de cortesia gratuït pels seus clients.
Doneu un cop d’ull al fulletó de promocions!