ELPOLLTV

Diu28112021

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Babel Llagostera, fidel a la seva filosofia d’ensenyar i preparar als alumnes per interactuar i comunicar-se efectivament en anglès en el seu dia a dia fent un ús pràctic i real de l’idioma en totes les seves destreses, s’ha convertit en centre oficial reconegut Trinity i ofereix/prepara als seus alumnes pels exàmens oficials de tots els nivells del Marc Comú Europeu de Referència (des de l’A2 al C2).


Trinity ofereix a nivell mundial certificacions reconegudes internacionalment que inclouen l’idioma, música, comunicació i arts escèniques, tot i que a Espanya és bastant més reconegut pels seus exàmens pràctics d’anglès, que porta oferint des de 1938.
Entre aquests exàmens d’anglès, Trinity ofereix tres tipus d’exàmens calibrats amb els diferents nivells del MCER (Marc Comú Europeu de Referència A2 a C2). Els exàmens d’habilitats integrades ISE avaluen les quatre habilitats (parlar, escoltar, llegir i escriure), els exàmens orals GESE i l’examen oral per el món laboral SEW.
• ISE Integrated Skills in English MCER: A2 a C2
www.trinitycollege.com/ISE
• GESE Graded Exams in Spoken English MCER: A1 a C2 (& pre-A1)
• www.trinitycollege.com/GESE
• SEW Spoken English for Work MCER: B1 a C1
www.trinitycollege.com/SEW

Els exàmens Trinity estan acreditats per les autoritats educatives britàniques (OFQUAL), reconeguts a nivell nacional i internacional per universitats, empreses i institucions. Trinity és també membre en ple dret d’ALTE, l’associació d’examinadors europeus, associació que ha concedit als exàmens ISE i GESE la qualificació de “Q Mark”.
A Espanya, els certificats ISE són acceptats per CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles ) i ACLES (Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior) per acreditar el nivell de coneixement de la llengua anglesa segons el Marc Comú Europeu de Referència (MCER) requerit per estudis universitaris de grau, màster, postgrau, doctorat i també per finalitat d’Erasmus+.
Podeu consultar l’acreditació dels nivells d’anglès a aquest enllaç
Els examen Trinity són vàlids indefinidament.


En què es diferencien els exàmens de Trinity i Cambridge?
Principalment en la seva filosofia de treball i el format dels exàmens.
Trinity centra els seus exàmens en la comunicació i la capacitat de l’alumne en interactuar en el seu dia a dia mentre que Cambridge té un enfocament més acadèmic i es centra més en la gramàtica i l’ús del vocabulari.
Ambdós exàmens no caduquen, si bé algunes institucions o empreses requeriran presentar un títol expedit per exemple dintre dels dos darrers anys però aquesta condició és una qüestió interna.
Ambdós exàmens tenen un reconeixement internacional i estan inclosos en el Marc Comú de Referència Europea (CEFR).


Perquè Babel Llagostera ha decidit treballar amb Trinity?
Bàsicament perquè el mètode d’examinació s’adapta a la nostra filosofia d’ensenyament; la de preparar als alumnes a interactuar i comunicar-se efectivament en anglès integrant totes les destreses en un conjunt, treballant la practicitat de l’idioma en situacions reals del dia a dia i, any rere any i ja des d’ un bon principi, s’està treballant per aquesta finalitat.


Diumenge, 15 Gener 2017 21:01

Serpi inaugura nou local a Llagostera

Publicat per
Aquest cap de de setmana ha quedat oficialment inaugurat el nou local de Serpi a Llagostera, dedicat als serveis gràfics professionals.
Divendres, 30 Desembre 2016 07:12

Èxit del taller d'automaquillatge a Can Rodríguez

Publicat per

Aquest dijous ha tingut lloc a la joieria Can Rodríguez de Llagostera, el primer taller d'automaquillatge per a dies festius. El taller, organitzat per Noni's backstage sota el títol de "Com ens hem de maquillar per a les festes", ha anat a càrrec de la maquilladora professional Cristina Pérez Carreras, amb l'ajuda de dues models. Durant més de dues hores, els participants han posat en pràctica els consells i recomanacions per aconseguir el maquillatge més adequat, segons la situació. Després de l’èxit del taller els organitzadors ja pensen en una segona edició Podeu veure una galeria de fotografies des de www.nonisbackstage.com


Aloha!, la botiga de roba de marques outlet, situada fins ara al número 43 de l'Avinguda Gironè s,s’ha traslladat a la Plaça Catalunya, al local de la cantonada del carrer Consellers i Dr Fleming. El nou Aloha! Té previst obrir avui les portes ampliant considerablement els metres de botiga i exposició de marques a preus molt interessants com Emporio Armani, Armani Jeans, Calvin Klein, Geographical Norway, Tommy Hilfiger, Fornarina, Ralph Lauren, Guess i Met, entre d'altres. L'horari de la botiga és de dilluns a dissabte de 10 a 13:00 h i de 17:30 a 20:30 h.

Podeu seguir les novetats de la botiga des de la seva pàgina de Facebook.


Diumenge, 06 Novembre 2016 09:41

Taller d'automaquillatge a Noni's backstage

Publicat per

Noni's backstage ha organitzat un taller d’automaquillatge a càrrec de la maquilladora professional Cristina Pérez Carreras. El taller tindrà lloc el proper 16 de desembre al local de Can Rodríguez, situat al número 22 del carrer Consellers de Llagostera. Fins al 9 de desembre us podeu inscriure enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el vostre nom i cognoms, adreça i telèfon. El preu del taller és de només 20 euros. Per a més informació podeu trucar al 659 04 07 03 o visitar el web www.nonisbackstage.com


Diumenge, 09 Octubre 2016 08:43

Noni's backstage aixeca la persiana

Publicat per

Després de prop de 40 anys tancada, l’antiga Joieria Rodríguez de Llagostera ha aixecat de nou la persiana. Sota el nom de Noni’s backstage, reconvertida en botiga i museu de joies i rellotges vintage, l’establiment manté l’encant de l’aparador de vidre i fusta i el taller de reparació de l’època evocant records amb tota mena de detalls personals que conviden a fer un passeig en el temps. Situada al número 22 del carrer Consellers, aquest dissabte s’ha fet la inauguració amb la presència de nombrosos assistents entre amics, familiars i curiosos que han volgut acompanyar a la Sònia Rodríguez, néta del fundador de la Joieria Rodríguez, en aquesta nova etapa de la botiga on també hi haurà col.leccions actuals de dissenyadors catalans emergents i articles outlet. Per a més informació podeu visitar el web www.nonisbackstage.com


L’antiga Joieria Rodríguez ubicada al número 22 del carrer Consellers de Llagostera, obre de nou les seves portes reconvertida en Noni’s, la primera botiga - museu vintage de joies i rellotges de les comarques gironines. La inauguració tindrà lloc aquest dissabte 8 d’octubre a les 17:30 h. Podeu confirmar la vostra assistència des del Facebook.


Dimecres, 07 Setembre 2016 12:13

Inscripcions obertes a Pauher School

Publicat per

Comença un nou curs escolar que dóna pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes . A Pauher School ofereixen diferents opcions d’anglès, francès i italià d’acord als teus interessos i disponibilitat i en grups diferenciats d’adults, joves o nens.
Pauher School ofereix:
- Àmplia experiència de més 25 anys.
- Ensenyament presencial i personalitzat amb classes dinàmiques centrades en la pràctica i en el desenvolupament de les quatre competències lingüístiques.
- Programa d’estiu que inclou casals, intensius, colònies i estades a l’estranger.
- Cursos específics de preparació d’exàmens oficials.
Per a més informació i matriculacions podeu visitar l’escola al Carrer Constància,1 - Baixos de Llagostera, o per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o per telèfon al 972 80 51 63.


Divendres, 02 Setembre 2016 07:52

Nou centre d'estudis a Llagostera

Publicat per

Aquest dijous, 1 de setembre, ha obert les portes el Centre d’Estudis l’Aula, situat al número 59 del Passeig Pompeu Fabra de Llagostera. Amb professors titulats, el centre ofereix classes de repàs i reforç, preparació d’exàmens, tècniques d’estudi i orientació pedagògica en diverses disciplines com ara matemàtiques, física, química, tecno, català, castellà i anglès. Per a més informació podeu consultar el web www.laulallagostera.com


La 4a edició de L’Akademia Girona, obre les seves portes el proper mes de setembre a Girona.

L’Akademia és un programa educatiu gratuït dirigit als joves d’entre 16 i 22 anys que vulguin obtenir eines i habilitats necessàries per afrontar la vida diària.

Les classes s’impartiran al Centre Cívic Sant Narcís (Pl. De l’Assumpció, 27 de Girona) els dimecres de 17h a 20h.

La durada del curs és de 9 mesos amb 100 hores de classes presencials on es treballaran l’autoconeixement, el desenvolupament personal, el lideratge en valors, els propòsits vitals i la vocació professional.

Per a més informació podeu consultar el web http://www.laakademia.org/