ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Aquest diumenge al vespre ha tingut lloc a la Plaça Catalunya el ja tradicional Flashmob de la Festa Major. Enguany com a novetat s’ha fet un concurs de selfies entre tots els participants. El guanyador es donarà a conèixer dilluns i guanyarà un sopar a Cal Degollat. Totes les “autofotografies” es poden veure al Facebook de l’Ajuntament de Llagostera.

Diumenge, 08 Juny 2014 22:25

L'equip Red Bull Boy's el més ràpid

L'equip Red Bull Boy's amb el dorsal número 12, pilotat per Aris Vidal i Valentí Riera, ha estat el més ràpid de la desena baixada de carretons amb un temps de 50 segons i 40 dècimes. En la categoria de carretó més ben fet ha estat pel dorsal número 4 i el més original pel número 4. 

Diumenge, 08 Juny 2014 22:14

Baixada de carretons sense incidents

La desena baixada de carretons de la Festa Major s’ha desenvolupat sense cap incidència destacable, un total de 18 carretons hi han participat. Al finalitzar la baixada s’han lliurat els premis, al carretó més ràpid, més ben fet i més original així com diversos obsequis que s’han sortejat entre tots els participants.

En el marc de la Festa Major, aquest diumenge ha tingut lloc la primera Trobada d’estiu de remeiers i remeieres organitzada per Llagostera en Flor. La trobada ha tingut lloc a la Plaça Llibertat on s’han fet diverses activitats i xerrades i s’han instal·lat parades.

Pau Rusiñol i Paula Nuell han estat proclamats hereu i pubilla 2014 en una votacions molt ajustades on hi han participat un total de 411 persones. Els espera una Festa Major molt moguda. Tots els candidats s’han fet una fotografia de família juntament amb Albert Pedraza i Paula Bahí, hereu i publilla del 2013 que han tornat a deixar el llistó molt alt.

Diumenge, 08 Juny 2014 00:57

Espectacular correfoc musical

Espectacular combinació de pólvora i música. Els Diables de l’Onyar han fet una fantàstica actuació aquest dissabte a la nit. El correfoc ha recorregut diversos carrers del poble sortint de la Plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya on ha culminat amb un gran espectacle de foc, pirotècnia i música en viu a càrrec The Blackiss.

Els protagonistes del segon dia de Festa Major han estat els gegants i la Cuca Feliua que han recorregut els carrers de Llagostera i han omplert la Plaça Catalunya. Els gegants llagosterencs han desfilat amb un crespó negre en record del pare dels gegants, l'escultor Antoni Delgado.

El Concurs Infantil de dibuix ràpid del Bell-Matí ha arribat enguany a la 45 ena edició. El tendal de la terrassa del Casino ha quedat petit per acollir els participants que buscaven una bona ombra per esquivar el sol i la calor que ha superat els 30 graus.

Dissabte, 07 Juny 2014 17:30

Campionat de tir al plat de Festa Major

Després dels entrenaments del matí aquesta tarda s’ha disputat el Campionat de tir al plat al camp de can Fonollerons organitzat per la Societat de Caçadors Sant Hubert de Llagostera.

El primer classificat ha estat en Maxim Coll Delpech amb 13 plats. El segon, en Josep Rabassedas Domínguez amb 12 i el tercer en Josep Català Almandoz també amb 12 plats.

Un any més, el tradicional repic de campanes acompanyat de la Cuca Feliua i la Colla Gegantera de Llagostera han posat ritme al primer dia de Festa Major. La cercavila ha començat puntual des de la Plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya on s’ha fet el pregó i un espectacle d’animació infantil.