ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Diumenge, 13 Octubre 2013 18:31

Primera derrota del Llagostera

Primera derrota a la lliga del primer equip de la Unió Esportiva Llagostera a casa de l’Atlètic Balears. El Llagostera s’ha vist superat per l’equip balear en el minut 93 de partit deixant el marcador en el 2 a 1 definitiu.

Unes 10.000 persones han visitat l'onzena edició de la Fira del Bolet de Llagostera. ‪Dilluns us oferirem un vídeo resum de tota la jornada. 

L’Esplai Papu Tisores ha rebut el premi Ou de Reig 2013 per la seva tasca duta a terme durant els seus 5 anys de funcionament. L’Associació de Restaurants de Llagostera ha donat la Forquilla de plata a la Fina i l’Albert de Carns Agustí i la Unió de Botiguers ha donat el Cistell de plata a la Barberia Josep Mir. Pel que fa al concurs de caçar de bolets els premis han estat per  Joan Bayé Nadal en la categoria de bolet més gros, Josep Puig Viñolas pel bolet més estrany i Silvia Rovira pel cistell més variat. En el concurs de vestits de pagès Ingrig Gonzàlez ha estat l’afortunada del sorteig d’un menú per a dues persones a La Cuina del Bolet que ofereix l’Associació de Restaurants de Llagostera. Finalment, el premi del concurs d’aparadors ha estat per la Farmàcia Berta Simón.

Dissabte, 12 Octubre 2013 13:33

El bon temps acompanya la Fira del Bolet

El bon temps ha animat a la gent a visitar l'onzena edició de la Fira del Bolet de Llagostera. Els actes han començat a les 10 del matí amb la inauguració a càrrec de l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i del regidor de Promoció Local, Ramon Soler. Durant tot el dia més de 100 parades ompliran durant tot el dia els carrers i places del nucli antic de Llagostera amb activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet.
Dissabte, 12 Octubre 2013 09:01

Caçadors de Bolets

Un dels moments més entranyables de la tardor és per molta gent l’arribada dels bolets. Si t’agrada anar-los a caçar envia’ns les fotos de les teves troballes a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i les publicarem com aquesta de la Fiona.

Dissabte, 12 Octubre 2013 07:23

Més de 100 parades a la Fira del Bolet

Més de 100 parades ompliran els carrers i places del nucli antic de Llagostera aquest dissabte 12 d’octubre. La Fira del Bolet arriba a la seva onzena edició amb activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. Nascuda l’any 2003 amb la vocació d’instaurar-se com a fira anual per projectar el municipi i la comarca del Gironès cap a l’exterior, s'ha consolidat amb més de 10.000 visitants cada any. L’obertura oficial de la Fira es farà a les 10 del matí a la Plaça del Castell on hi ha confirmada l'assistència de diversos alcaldes i alcaldesses dels municipis veïns. Per completar l'oferta gastronòmica, fins al 3 de novembre, els restaurants del municipi celebren les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet. Més informació i programa a www.firabolet.com 

El medievalista Elvis Mallorquí i l'arqueòleg Joan Llinàs han iniciat aquest divendres al vespre el segon cicle de conferències organitzat per l’Arxiu Municipal de Llagostera. El cicle consta de 5 sessions dedicades a l'estructura de l'espai agrari a Llagostera del segle XIV al XXI. La primera de les conferències ha tractat sobre Els masos de Panedes i de Romanyà de la Selva a l'edat mitjana. Una cincuantena de persones han assistit a l’acte que ha tingut lloc al local social. La propera conferència està prevista pel 25 d’octubre a càrrec de Pere Gifre, professor de secundària i historiador de l’Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona. Podeu consultar el programa des d’aquí.

Divendres, 11 Octubre 2013 17:24

Ha mort José Córdoba Ramírez

Ha mort José Córdoba Ramírez de  78 anys. La cerimònia religiosa serà el dissabte dia 12 d’octubre a les 10h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

L’Alcalde Fermí Santamaria acompanyat del prestigiós cuiner Joan Roca han promocionat aquest migdia la XI Fira del Bolet de Llagostera, prevista per aquest dissabte 12 d'octubre. A l’acte, realitzat al Pont de Pedra de Girona, hi han participat també diversos cuiners de l’Associació de Restaurants de Llagostera i ha servit per donar el tret de sortida a les jornades gastronòmiques de La Cuina del Bolet. 

Ou eco escalfat amb crema de bolets, botifarra pinyonera amb pinetells, carpaccio d’ous de reig amb foie mi-cuit, carpaccio de ceps, amanida de pernil d’ànec i figues amb bolets confitats, crema de carbassa amb bolets, croquetes artesanes de bolets i creppe de peus de porc amb trompetes de la mort són alguns dels plats que formen part del menú de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet que comença aquest dijous 10 d’octubre i s’allargarà fins al 3 de novembre. Un total de 8 restaurants llagosterencs hi participen on els bolets són els principals protagonistes. La campanya està organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera i l’Associació de Restaurants del municipi. Els restaurants que hi participen són: El Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Can Panedes, Ca l’Artau i Cal Degollat. Els preus dels menús oscil·len entre els 21 i els 70 euros. Més informació a www.firabolet.com