ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dilluns, 20 Gener 2014 17:46

La meva dona és el lampista

Si tens ganes de riure no et perdis “La meva dona és el lampista”, una comèdia d’embolics dirigida per Francesc Pujadas i interpretada per 7 actors i actrius locals. L’obra està prevista pel proper dissabte 25 de gener a les 22 hores i pel diumenge 2 de febrer a les 18 h al Teatre del Casal. Les entrades poden comprar-se al preu de 7 euros (socis, menors de 12 anys i jubilats 5 €) a la Llibreria Sureda i a Comercial Casals.

Dilluns, 20 Gener 2014 12:10

Ha mort Àngel Arbat Xirgu

Ha mort Àngel Arbat Xirgu, de 67 anys. La cerimònia religiosa serà el dimarts dia 21 de gener a les 10h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.
Dilluns, 20 Gener 2014 07:43

Nova edició del cicle 'Esceneris 2014'

Un any més Llagostera participa al cicle Escenaris 2014, juntament amb 15 municipis més del Gironès. La programació d’enguany arriba a la desena edició amb una oferta de 100 espectacles que es preveu superi els 8.000 espectadors. Totes les persones que comprin entrades de qualsevol dels espectacles d'Escenaris 2014 gaudiran d'un 20% de descompte en el menú especial de tastets de temporada del Centre de Visitants del Gironès i d'un 50% de descompte en la visita individual al Centre d'Interpretació del Territori. Podeu consultar la programació des de escenaris.cat

Aquesta setmana (20, 21 i 22 de gener) el Servei Comarcal de Català del Gironès obre les inscripcions per als cursos de català a Llagostera per al període febrer - maig 2014. Totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic s'han de dirigir de 18 a 20 h, a la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l‘oferta formativa. Per a més informació podeu consultar el web oficial de l'Ajuntament de Llagostera.

El domador de cavalls Santi Serra, guanyador de la 15a edició del programa de Tele 5 'Tú sí que vales' ha participat aquest matí a la cercavila de Sant Antoni de Llagostera. Serra, ho ha fet amb un dels seus cavalls sense sella.

El president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, ha fet referència a l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria en un article d’opinió publicat al diari italià La Repubblica sota el títol de “Spirito catalano”. Mas acaba l’esmentat article d’aquesta manera: “Acabo amb les paraules de Fermí Santamaria, alcalde català d’un poble petit i del meu mateix partit; va néixer a Cadis, Andalusia, d’on va marxar als 18 anys cap a Catalunya, com tants d’altres, per llaurar-se un futur millor. Ell sempre explica el que li va dir la seva mare en marxar: “No t’oblidis mai de la terra que t’ha vist néixer, però treballa i lluita per la que et veurà créixer”. Santamaria va fer aquestes declaracions el passat mes d’octubre en el transcurs d’un acte municipalista de Ciu celebrat a Mataró. Això és Catalunya.”. Podeu llegir l’article des d’aquí.

Diumenge, 19 Gener 2014 12:58

Sant Antoni passat per aigua

La festa de Sant Antoni de Llagostera ha vingut marcada pel mal temps. Tot i que la cercavila ha pogut desfilar per alguns carrers de Llagostera, la pluja ha deslluït la XXVIII edició.

Tercera derrota consecutiva del primer equip de Llagostera. En una autèntica piscina, el Llagostera no ha pogut sumar els seus primers punts del 2014. Ambdós equips estaven d'acord en suspendre el partit però l'àrbitre, ha preferit jugar-lo tot i l’acumulació d’aigua al camp que l’ha fet impracticable. El resultat final 2 a 0 a favor del Lleida. Podeu llegir la crònica del parit des de uellagostera.com

Diumenge, 19 Gener 2014 08:21

XXVIII Festa de Sant Antoni

Aquest diumenge Llagostera celebra la popular festa de Sant Antoni on els animals són els grans principals protagonistes. Els actes començaran a les 10:30 amb la concentració de genets i esmorzar pels participants a la zona esportiva. A les 10:45 hi ha prevista la missa solemne i entrega de l’aigua beïna a Sant Antoni. La cercavila de carrosses i animals sortirà a les 11 des de l’esplanada del Pavelló per recórrer varis carrers de Llagostera fins arribar a la Plaça Catalunya on a les 12 es beneiran tots els animals. Podeu consultar el recorregut des de llagostera.cat

L’Ajuntament de Llagostera s’ha adherit a la xarxa Rescat de la Generalitat de Catalunya. La signatura ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera. La incorporació a la xarxa Rescat, permetrà millorà l’eficàcia operativa del cos de la Policia Local de Llagostera. En aquest sentit l’alcalde de Llagostera ha destacat que “la incorporació de la Policia Local a la xarxa Rescat significa una important millora per a la feina i la coordinació de la Policia Local i la resta de cossos de seguretat i emergències que operen a Llagostera”.