ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Els Reis d’Orient han arribat a Llagostera carregats de regals, màgia i il·lusió. Un total de 150 persones han format part de la comitiva reial que ha recorregut els carrers de Llagostera fins a la Plaça Catalunya on han donat un obsequi a tots els nens i nenes. L’alcalde de Llagostera els ha donat la benvinguda i els ha demanat un Skate park.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania prendre certes mesures bàsiques d’autoprotecció per minimitzar els riscos de les cavalcades de Reis i poder gaudir amb seguretat de la nit més màgica de l'any. Podeu consultar els consells de seguretat des d’aquí. A Llagostera la cavalcada començarà a les 19 h des de l'Avinguda de l’Esport i seguirà pel Passeig Romeu, carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, carrer Fivaller, carrer Cristòfol Colom, carrer Àngel Guimerà fins a la Plaça Catalunya on es farà la tradicional recepció reial.

Diumenge, 05 Gener 2014 07:15

Derrota del Llagostera amb el Vilarreal B

El Llagostera ha començat l’any encaixant la segona la segona derrota de la temporada que, tot i les baixes, ha fet mèrits per, com a mínim, empatar amb el Vilarreal B (1-0). Tot i la derrota dels llagosterencs, l’equip es manté líder. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la Unió Esportiva Llagostera.

Divendres, 03 Gener 2014 13:40

Ha mort Manuel Peinado Font

Ha mort Manuel Peinado Font, de 61 anys. La cerimònia religiosa serà el dissabte dia 4 de gener a les 17h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.
Divendres, 03 Gener 2014 13:39

Ha mort Josep Selis Alsina

Ha mort Josep Selis Alsina, casat amb Marina Llinàs Grau de 80 anys. La cerimònia religiosa serà el dissabte dia 4 de gener a les 10h a la Parròquia de Llagostera.

El Cor dels Amics de l’Òpera de Girona oferiran aquest dimecres 1 de gener el Concert d’Any Nou a l’Església Parroquial de Llagostera a les 19 h. El Cor dels Amics de l’òpera de Girona va debutar la primavera de 2011 amb una Gala Verdi per commemorar el 150è aniversari del Teatre Municipal de Girona. Des d’aleshores ha realitzat produccions i concerts tant d’òpera com de sarsuela. La seva presidenta i directora artística és la soprano Maite Mer, que ha estat la principal impulsora d’aquesta formació musical. El Cor està format per cantants solistes professionals i també per cantants del món coral amb estudis de cant de nivell avançat. La directora és Conxita Garcia la qual compta amb una llarga experiència en el món coral; va ser directora del Cor Jove del Palau de la Música catalana i actualment desenvolupa la seva carrera professional com a ajudant de direcció del Cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona ha acordat concedir a la Fundació Ramón Noguera un ajut de 3.000 euros en reconeixement de la seva tasca assistencial a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual. El lliurament ha tingut lloc aquest dilluns al migdia a la seu del Col·legi API de Girona a càrrec de de Joaquim Ribas, Vicepresident del Col.legi i Eduard Galobardes, vocal responsable de l’Àrea de Valoracions. Cada any el col·legi Api dedica una part del seu pressupost a la solidaritat social. Altres entitats premiades en anys anteriors han estat Càritas, La Marató de TV3 i l’alberg La Sopa de Girona. Els API han valorat especialment l’esforç de la Fundació Ramón Noguera per fomentar la creació d’habitatges assistits per tal de que els discapacitats intel·lectuals puguin viure de forma autònoma. La Fundació Ramón Noguera té habitatges a Llagostera, gràcies a un conveni amb l’Ajuntament que ha cedit l’ús dels pisos situats sobre l’antiga oficina de Correus. Properament la Fundació Ramon Noguera inaugurarà un taller ocupacional a Llagostera, situat a sobre la biblioteca Julià Cutiller on l’Ajuntament podrà disposar d’un espai compartit.

Una avaria ha deixat sense subministrament elèctric diversos veïns dels carrers Olivareta, Major, Sant Antoni i Places Llibertat i Mercat del nucli antic de Llagostera. Segons han informat els veïns afectats el tall s’ha produït a les dues del migdia i passades les sis de tarda encara no estava restablert. 

Dilluns, 30 Desembre 2013 07:50

Festa de Cap d'any al Polivalent

La Unió Esportiva Llagostera organitza un any més la Festa de cap d'any, partir de la una de la matinada del primer dia de l'any, al local Polivalent. Segons les organitzadors “no hi faltaran les bosses cotilló, la bona música, els millors combinats i un ambient d'alegria i festa fins que el cos digui prou”.

Centenars de nens i nenes de Llagostera han lliurat aquest diumenge les seves cartes als Reis d’Orient durant l’estada dels Patges Reials per terres llagosterenques.

Durant tot el matí s'han realitzat tallers nadalencs al Casino.