ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Diumenge, 15 Setembre 2013 07:24

El Llagostera visita el Prat

El Llagostera visita aquest diumenge el camp del Prat on els llagosterencs no han perdut mai. El partit es disputarà a les 12 del migdia. Tota la plantilla blaugrana està convocada. "L'equip serà semblant al que va guanyar el Lleida” segons han informat fons del club.

Divendres, 13 Setembre 2013 18:48

Ha mort Quimeta Parés Alcalà

Ha mort Quimeta Parés Alcalà de 91 anys, vídua de Joan Parès Casadellà “lampisteria Parés“. La cerimònia religiosa serà el diumenge dia 15 de setembre a les 10.45h a la Parròquia de Llagostera.
Divendres, 13 Setembre 2013 12:26

Big Kahuna al Swing Cafè

Big Kahuna punxarà discos de vinil aquest divendres al vespre a partir de les 22 hores al Swing Cafè de Llagostera.

Divendres, 13 Setembre 2013 07:27

Inscripcions a la catequesi

Els dies 19 i 20 de setembre es podran realitzar les inscripcions a la catequesi. Els interessats poden dirigir-se a la rectoria de Llagostera situada al número 3 del carrer Processó de 5 a 7 de la tarda i també d’11 a 13 h el dijous.

Dijous, 12 Setembre 2013 22:00

Xerrada i arrossada popular amb Josep Rull

Josep Rull, el secretari d’organització de CDC, assistirà el proper diumenge 15 de setembre a l’Arrossada Popular organitzada per la secció local de CiU a Llagostera. L’acte tindrà lloc al Casal Parroquial a les 14 hores. Prèviament a les 12 Rull, farà una xerrada sota el títol “Què està passat a Catalunya” al local social de La Caixa. Els tiquets poden comprar-se al preu de 8 euros (nens fins a 12 anys 4 €) fins el divendres 13 a Perfumeria Gemma, Llibreria Sureda, can Viñas i Supermercat Pròxim “Can Muntaner”.

Dimecres, 11 Setembre 2013 18:53

Llagostera participa a la Via Catalana

Tal com estava previst a les 17:14 hores centenars de milers de persones s'han agafat les mans per formar part de la cadena humana de 400 quilòmetres per reclamar la independència de Catalunya. Més de 500 llagosterencs s’han desplaçat fins a diversos punts, la majoria entre Vidreres, Sils, Caldes de Malavella i Fornells. Fins i tot la Colla Gegantera hi ha participat amb els gegants. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, també ha participat i celebrat l’èxit de la Via Catalana. Demà us oferirem un vídeo amb els millors moments. 

Dimecres, 11 Setembre 2013 11:44

Més de 300 persones a Terra Negra

Més de 300 persones han participat aquest matí a l’acte de germanor i esmorzar popular a Terra Negra just al punt on conflueixen els termes municipals dels municipis de Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Llagostera. Aprofitant la trobada anual a Terra Negra per la Diada de Catalunya, Llagostera per la Independència ha organitzat la primera recollida d'instàncies de la campanya “Signa un Vot per la Independència”.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va atracar a punta de ganivet un supermercat Schlecker de Llagostera. Els fets van passar el passat 28 d'agost quan l'home va entrar a l'establiment i va amenaçar la caixera posant-li el ganivet al ventre. La treballadora li va donar 152 euros que tenia de la recaptació del dia. L'endemà, la policia va rebre una trucada des d'una cabina de Llagostera d'un home que assegurava ser l'autor del robatori. Una patrulla va anar fins a la cabina i va localitzar el lladre, que va confessar els fets. Allà, va quedar detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Font: ACN

Dilluns, 09 Setembre 2013 06:57

Signa un Vot per la Independència

Aprofitant la trobada anual a Terra Negra per la Diada de Catalunya, Llagostera per la Independència ha organitzat la primera recollida d'instàncies de la campanya “Signa un Vot per la Independència”. “Signa un Vot per la Independència” és una campanya promoguda per l'Assemblea Nacional Catalana”  per demanar al Parlament que esgoti totes les vies possibles per celebrar la consulta i que, en cas que aquesta no s'autoritzi o que l'Estat no n'accepti el resultat, declari unilateralment la independència. La iniciativa es basa en el dret de petició que reconeix la legislació catalana, espanyola i internacional i que permet als ciutadans demanar a qualsevol administració que actuï en una matèria que afecta el seu interès o el del conjunt de la societat.

Llagostera per la Independència muntarà una taula amb una urna per informar sobre la campanya i recollir les instàncies signades i fer els tràmits reglamentaris per fer-les arribar al Parlament. Per tal de poder validar les signatures, és imprescindible presentar el document d'identitat. Llagostera per la Independència té previst organitzar altres recollides d'instàncies més endavant. Per a més informació, podeu consultar http://einesxestat.cat/eines/