ELPOLLTV

Dis20042024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Diumenge, 08 Setembre 2013 18:40

Ha mort Joaquim Virgili Fuyà

Ha mort Joaquim Virgili Fuyà  de  79 anys. La cerimònia religiosa serà el dilluns dia 9 de setembre a les 10h a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

Diumenge, 08 Setembre 2013 09:46

Diada de Catalunya a Llagostera

Amb motiu de la celebració de la Diada de Catalunya s’han organitzat diversos actes a Llagostera. A les 10 del matí hi ha previst el ja tradicional i consolidat acte de germanor i esmorzar popular obert a tothom a Terra Negra (Ctra. Tossa, Km. 5) just al punt on conflueixen els termes municipals dels municipis de Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Llagostera. Per pujar fins a Terra Negra, el col·lectiu Llagostera per la Independència ha organitzat una pujada a peu des del Pavalló a les 7:30h. A les 12 del migdia tindrà lloc l’acte institucional, cantada de Els Segadors i lectura de manifestos a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera. A les 19 h hi ha prevista una audició de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà a la Plaça Catalunya on a les 21 h es farà el sopar popular organitzat pel Casino Llagosterenc i a partir de les 22’00 h havaneres i cremat amb el grup La Ribera. Cal destacar que el col·lectiu Llagostera per la independència ha organitzat 2 autocars que sortiran de Llagostera fins a la Via Catalana. 

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha fet una crida per animar als veïns del municipi a penjar senyeres als balcons de les façanes dels habitatges amb motiu de la Diada de Catalunya de l’11 de setembre. Precisament aquest divendres l’Ajuntament ha estrenat i col·locat una senyera de 12 metres quadrats a la torre de la muralla. 

Dissabte, 07 Setembre 2013 09:37

El Llagostera rep el Lleida aquest diumenge

Aquest diumenge al migdia tindrà lloc a Llagostera el gran partit de la tercera jornada a Segona B. Els dos equips catalans que millor han començat la lliga, Llagostera i Lleida, es retroben al Municipal després d’un any. El partit ha despertat força expectació mediàtica serà retransmès en directe per Esport3. Més informació a www.uellagostera.com

Divendres, 06 Setembre 2013 15:50

Música per la llibertat

Aquest divendres 6 de setembre hi ha programat un concert per descobrir el nostre patrimoni cultural amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i Joanjo Bosk a partir de les 22 hores. Les entrades es podran adquirir al preu de 6 euros des d'una hora abans a la taquilla situada al carrer Major.

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 16, 18 i 19 de setembre, a Llagostera, les inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2013- febrer 2014. Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar durant aquests dies, de 17 a 20 h, per la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l‘oferta formativa, fer proves de nivell, etc.Més informació a llagostera.cat

Aquest dimecres 4 de setembre a les 19 h tindrà lloc la presentació del Servei local d’orientació familiar. L’acte tindrà lloc a la sala polivalent de Biblioteca Julià Cuiller a càrrec de M.Helena Tolosa Costa, orientadora familiar. L’escola de mares i pares ofereix un espai on poder parlar, escoltar, compartir, aprendre i resoldre dubtes, inquietuds i èxits en relació a l’educació dels infants i adolescents. Més informació sobre l‘acte de presentació a www.llagostera.cat 

Dimarts, 03 Setembre 2013 07:24

L'Esplai Els Papu-Tisores prepara el nou curs

L'Esplai Els Papu-Tisores estan preparant la nova temporada d’activitats Les inscripcions al nou curs es podran fer del 9 al 19 de setembre des del bloc oficial de l’esplai: http://paputisores.blogspot.com.es/ 

El proper 15 setembre tindrà lloc a Llagostera la primera edició de la “Ruta dels Carrilets” organitzada per l’entitat Amics del Motor de Llagostera. Per a participar-hi cal inscriure’s abans del dia 6 de setembre enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el nom i cognoms, any i model del vehicle i còpia de la transferència de 15 euros. Aquest preu inclou esmorzar per a dues persones. Si es vol esmorzar i també dinar el preu és de 30 € per dues persones. Les inscripcions i l’esmorzar tindrà lloc al local polivalent a les 8 del matí. La sortida està prevista a les 9 i l’arribada a les 13 h.

Dilluns, 02 Setembre 2013 16:32

Bicicletada familiar del Casal

Una quarantena de persones han participat aquest diumenge a la tercera bicicletada familiar organitzada pel Casal Parroquial Llagosterenc.