ELPOLLTV

Dim16042024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou robatori amb violència a Llagostera. En aquest cas l’assalt ha tingut lloc al carrer Sant Pere en plena llum del dia segons publica avui El diari El PuntAvui i el Diari de Girona en portada. Pel que sembla els autors són tres homes que van actuar amb el rostre descobert.

Aquest dimarts han finalitzat els treballs corresponents a la segona fase del projecte de reparació  de la muralla de Llagostera. Els treballs han consistit en la construcció d’un mur de formigó armat a la part interior de la muralla per tal de descarregar la pressió que el terreny exercia sobre la muralla. Un cop finalitzats aquest treballs s’ha procedit a omplir de nou el terreny per donar pas a la tercera i darrera fase que consisteix en refer el paviment de la zona del mirador a la Plaça del Castell i tornar a col·locar els arbres i el mobiliari urbà retirat. Segons ha informat l'Ajuntament es preveu un termini màxim d’un mes per a que l’obra es pugui considerar completament acabada. 

 

L'Ajuntament de Llagostera mitjançant la Regidoria de Salut de ha intensificat el control de la població de coloms al nucli urbà per tal de reduir i estabilitzar-ne la població. Segons ha ionformat l'Ajuntament des de llagostera.cat, els treballs els fa una empresa especialitzada. Així mateix des de l‘Ajuntament de Llagostera es fa una crida a la població per tal de "no donar menjar als coloms que embruten i solen ocasionar problemes en teulades i mobiliari urbà". 

6 gols són els que ha fet el filial del Llagostera aquest dissabte al camp del Palamós deixant el marcador en un contundent 1 a 6. Els homes de Juanola i Perxachs han dominat els 90 minuts de partit. Tal com Juanola “ara falta rematar la feina a casa el proper cap de setmana contra el Vilartagues on la victòria o l’empat ens dóna l’ascens directe.

Dissabte, 25 Maig 2013 19:35

Nova estelada a la rotonda de Can Bernis

Diversos membres de Llagostera per la independència s’han trobat aquest matí per canviar l’estelada de la rotonda de Can Bernis. 

Dissabte, 25 Maig 2013 13:28

Ha mort Elena Vicens Sans

Ha mort Elena Vicens Sans de  90 anys, vídua de Blas Redecillas Rios. La cerimònia religiosa serà el diumenge dia 26 de maig a les 10:45 h a la Parròquia de Llagostera.

Dissabte, 25 Maig 2013 13:28

Ha mort Carme Guich Massa

Ha mort Carme Guich Massa de  79 anys, casada amb Joaquim Mallorquí Pigem. La cerimònia civil serà el diumenge dia 26 de maig a les 12:30 h a la Sala de Cerimònies del Tanatori de Llagostera.

El jove llagosterenc Joan Vall-llosera Soler, alumne de 2n d'ESO de l’IES Llagostera, ha estat premiat en el prestigiós Concurs de redacció en català organitzat per la Coca-Cola, que enguany arriba a la 35 edició. L'entrega de premis tindrà lloc a Port Aventura el proper 8 de juny.

Lluís Postigo, l’actual regidor d’Alternativa per Llagostera a l’oposició a l’Ajuntament de Llagostera ha anunciat que presentarà la seva renúncia al càrrec de regidor. Segons ha confirmat el grup Alternativa des del seu blog Postigo oficialitzarà la seva renuncia en el proper Ple previst pel proper dia 29 de maig. Esteve Barceló que és el següent a la llista renunciarà a substituir-lo. Segons ha pogut saber elpolltv, David Parrón serà el substitut de Postigo. El proper 17 de juny es compliran 18 anys de Postigo com a regidor a l’Ajuntament de Llagostera. En aquest període ha estat alcaldable en cinc ocasions (2 per l'Entesa, 2 per ICV-EUiA i la darrera per AxLL) i Alcalde durant els vuit anys de govern de l’Entesa.

Dijous, 23 Maig 2013 17:10

Ha mort Maria Vidal Fuyà

Ha mort Maria Vidal Fuyà de  95 anys, vídua de Lluís Mallorquí Mascort, “Lluís del Puig ”. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 24 de maig a les 10 h a la Sala de Cerimònies del Tanatori de Llagostera.