ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

L'equip Llagostera Solidària ha aconseguit el repte i ha arribat a Sant Feliu de Guíxols amb un temps de 21 hores 10 minuts.

El primer equip del Llagostera visita aquesta tarda a les 17 hores el camp del Badalona, un equip que necessita igual que el Llagostera sumar els 3 punts un fet que converteix el partit en un duel català per la permanència. . Un triomf a Badalona deixaria l'objectiu del club llagosterenc virtualment aconseguit de cara al tram final de campionat. 

Dissabte, 20 abril 2013 21:13

Nou assalt violent a Llagostera

Aquest passada nit s’ha produït un nou assalt violent en un mas de Llagostera.  Tres lladres han assaltat Can Bauler de Dalt, han apallissat el seu propietari de 70 anys que viu sol i s'han emportat diners i el seu cotxe. Els Mossos ja han obert una investigació per localitzar els delinqüents. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha confirmat aquest nou lamentable cas a l’Agència Catalana de Noticies.

Els primers equips participants al Trailwalker que ha sortit d’Olot aquest matí direcció Sant Feliu de Guíxols han començat a passar pel control de Llagostera. Enguany han sortit dOlot un total de 262 equips de 4 persones que han aconseguit com a mínim aportar 1.500 euros imprescindibles per formar part d’aquesta cursa solidària organitzada per Intermón Oxfam. S’espera que l’equip Llagostera passi aquest matinada per Llagostera. 

L’Equip Llagostera Solidària que participa aquest cap de setmana al Trailwalker 2013 ha aconseguit recaptar a data d’avui un total de 3.127,40 euros gràcies a les aportacions de particulars, entitats i empreses. Dels 272 inscrits l’equip llagosterenc és el desè amb més recaptació. L'equip està format per Patrick Blariau, Joan Codolar Viñolas, Marc Herrera Plana i Benito Martínez Peña. David Oliveras Masnou i Fàtima Vila Salichs seran l’equip de suport de l’equip llagosterenc. Més de 40 voluntaris llagosterencs participaran activament durant tot aquest cap de setmana donant assistència a l’organització i participants del Trail Walker.

Divendres, 19 abril 2013 06:40

Les pensions i l'Estat propi

Aquest dijous al vespre ha tingut lloc la xerrada sobre pensions del cicle 'Conferències per l'Estat propi' organitzada per la llibreria Les Voltes de Girona. L’acte ha tingut lloc al local social de la Caixa on hi ha intervingut  Lluís Jaile, advocat i professor de dret públic de la UdG. Una vintena de persones han participat a l'acte. 

Un any més Joves per la Terra col·labora activament amb el Casal Independentista de Girona, El Forn per portar l’estelada als cims de les comarques gironines. L’acte està previst pel proper diumenge 21 d’abril a les 10 hores i en el cas de Llagostera es durà l’estelada fins a Cadiretes.

Aquest diumenge 21 d’abril a les 17’30 h. a la Plaça Catalunya de Llagostera es farà el primer tastet de la coreografia del Flashmob de la Festa Major. La setmana següent, el diumenge 28 d’abril a les 11 h. al Parc de l’Estació, es tornarà a fer el ball aquesta vegada emmarcat dins els actes de la Festa per l’Escola Pública i en Català. Recordeu que enguany el Flashmob de la Festa Major es celebrarà el diumenge 19 de maig a les 21 h. a la Plaça Catalunya. Aprén a ballar-lo amb aquest vídeo tutorial. Per a més informació: https://sites.google.com/site/flashmobllagostera/ 

Dimecres, 17 abril 2013 18:42

S'encén una retroexcavadora

Una retroexcavadora s’ha incendiat a primera hora d’aquesta tarda, molt probablement per un curtcircuit. Els fets han succeït al veïnat de Gaià pels volts de les 3 de la tarda. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Llagostera. No ha resultat ferida cap persona i la ràpida actuació dels Bombers ha impedit que el foc es propagués pel camp. 

Dimarts, 16 abril 2013 22:01

Conferències per l'Estat propi

Aquest dijous tindrà lloc al local Social de La Caixa una xerrada dedicada a les pensions. La xerrada forma part del cicle 'Conferències per l'Estat propi' organitzada per la llibreria Les Voltes de Girona i anirà a càrrec de Lluís Jaile, advocat i professor de dret públic de la UdG. L'acte tindrà lloc a les 19 hores i al finalitzar es servirà una copa de cava.