ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Diumenge, 24 Març 2013 07:14

Camí de la salvació

El Llagostera no podia fallar per sortir de la zona de perill a la classificació de Segona B i ha guanyat per 3 gols a 0 al filial del valència. Els gols han estat obra de Eloy Gila al minut 3 de partit, Pitu al minut 22 i novament Eloy Gila al minut 65. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Dissabte, 23 Març 2013 00:09

Ha mort Sebastiana Pedraza Puerta

Ha mort Sebastiana Pedraza Puerta de 72 anys, vídua de Cintet Moré Cisterna. La cerimònia religiosa serà el dilluns dia 25 de març a les 10h a la Parròquia de Llagostera.

Una trentena de persones van assistir dimecres al vespre a la xerrada col·loqui organitzada per l'Ajuntament de Llagostera sobre seguretat ciutadana en el domicili. L‘objectiu principal de la trobada era fomentar la cultura de la prevenció per part dels ciutadans a través dels consells dels cossos de seguretat. La xerrada va anar a càrrec de Jordi Bartomeu, de l'oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra de Girona, i de Xavier Domènech, cap de l'àrea bàsica policial del Gironès. També hi van participar l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, i el sergent de la policia local de Llagostera Joan Linde. La setmana vinent us oferirem un vídeo resum de la xerrada. 

Dijous, 21 Març 2013 18:02

Ha mort Paquita Noguera Sabarí

Ha mort Paquita Noguera Sabarí de 56 anys, casada amb Toni Càceres Ibañez. La cerimònia civil serà el divendres dia 22 de març a les 12h a la Sala de Cerimònies del Tanatori de Llagostera.

El Llagostera ha fet els deures eliminant el Manlleu per seguir viu a la Copa Catalunya. El gol dels llagosterencs l'ha marcat  Enric Pi al minut 27 deixant el marcador 0-1 fins al final del partit. És la primera vegada a la història del club llagosterenc, que s’arriba a la fase final de la Copa Catalunya. Barcelona, Espanyol i Nàstic són els altres classificats. 

Dimecres, 20 Març 2013 08:13

Avui toca Copa Catalunya

La Unió Esportiva Llagostera juga avui a Manlleu (20:30 hores) el partit de classificació per la fase final de la Copa Catalunya. Un partit molt important que els llagosterencs afronten amb les baixes dels lesionats Aimar i Planagumà. Teniu més informació al web oficial de la U.E Llagostera

La Volta Ciclista a Catalunya ha passat aquest migdia per Llagostera. Els primers corredors ho han fet quan passaven pocs minuts de les 13:30 direcció Tossa. La cursa ha sortit de Girona hi ha passat per Llambilles, Cassà, Llagostera i Tossa, per continuar cap a Sant Feliu en un dels trams més durs de l'etapa. Després han seguit cap a Platja d'Aro, Sant Antoni, Palamós, Llofriu, la Bisbal, Corçà, Flaça, Bordils i Celrà abans d'entrar a Banyoles.

L’exjugador del FC Barcelona i director tècnic de futbol formatiu de l’entitat blaugrana, Guillermo Amor, i el també exjugador del RCD Espanyol i actualment adjunt a coordinació del futbol base del club blanc i blau, Àngel Morales, han participat aquesta tarda a la roda de premsa de presentació del torneig internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup). Ambdós personalitats del món esportiu han destacat la importància i nivell del MIC que es disputarà del 26 al 31 de març a diverses poblacions gironines. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de la Diputació de Girona, on també hi ha assistit l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Un any més Llagostera és una de els seus del MIC on es disputaran diversos partits.  Es calcula que el MIC té un impacte econòmic de més d’un milió i mig d’euros a les terres gironines. Podeu consultar el calendari de partits des d'aquí. 

Foto: Pere Duran

L‘Ajuntament de Llagostera ha organitzat una xerrada adreçada i oberta a la població, sobre seguretat ciutadana en el domicili, on hi participaran Mossos d‘Esquadra i Policia Local. L‘objectiu principal és fomentar la cultura de la prevenció per part dels ciutadans a través dels consells dels cossos de seguretat. La xerrada tindrà lloc al local social de La Caixa el properdimecres 20 de març a les 20:30. Hi participarà per part dels Mossos d’Esquadra, el Sr. Xavier Domènech, cap de l‘Àrea Bàsica Policial del Gironès i el Sr. Jordi Bartomeu de l‘Oficina de Relacions amb la Comunitat de Girona i per part de la Policia Local, el sergent Sr. Joan Linde. Què hem de fer quan veiem algú sospitós, com podem col·laborar els ciutadans i quins són els "modus operandi" més freqüents... Són algunes de les qüestions que es tractaran. S’obrirà un torn obert de col·loqui on s’intentarà donar resposta a totes les preguntes i dubtes que plantegin els assistents.

Com no podia ser d’una altra manera l’Agrupació Astronòmica de Girona no s’ha volgut perdre el pas del cometa C/2011 L4 PANSTARRS. El cometa ha estat difícil d'observar a ull nu, tal com ens explica el president de l’AAG, Rafael Balaguer i que “la millor manera d'observar el cometa és fotografiant-lo”. Així ho han fet diversos membres de l’entitat des de l’observatori del Mas Roig II de Llagostera i des de l'urbanització Mont-Rei. Per a més informació i fotografies podeu visitar el web www.telurium.net