ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dilluns, 06 Juny 2022 14:44

Paintball de Festa Major

Un total de 109 infants han participat al PaintBall de Festa Major. L’activitat s’ha dut a terme al camp de futbol de Casal, a càrrec del PaintBall Can Garriga. Es tracta d’una activitat inclosa dins la programació de la Festa Major sorgida pel Consell d’Infants Municipal.

El Consell d’Infants Municipal és un òrgan de participació que dona veu als infants i els permet opinar i fer propostes sobre temes que els afecten directament. El consell està format per infants de 5è i 6è dels centres educatius de Llagostera, els quals representen els seus companys de classe exercint de consellers/es en les sessions del consell. A través de les trobades del consell, els infants han treballat qüestions com la responsabilitat comunitària, la participació democràtica, el diàleg i l’esperit crític.

Una de les novetats més esperades de la Festa Major ha estat el Tobogan Splash Slide que s’ha instal·lat al carrer Nou. Amb una longitud de 75 metres el tobogan ha despertat molta expectació i ha servit per contrarestar la calor de la tarda de diumenge de la Festa Major. Petits i grans han gaudit i s’han refrescat baixant pel tobogan.
Els Diables de l’Onyar han tornat a cremar els carrers de Llagostera després de dos d’absència, amb motiu de la COVID-19. El correfoc va començar la nit de dissabte a la plaça del Castell i va recórrer diversos carrers fins a la Plaça Catalunya on va culminar amb un espectacle de foc i música que no va deixar a ningú indiferent.

Llagostera en Flor ha lliurat els premis del 31è Concurs-exposició de flors, plantes i aparadors. L’acte ha tingut lloc a l’església amb la participació de l’alcalde, Antoni Navarro, el regidor de Festes, Eduard Diaz, hereu, Adrià Pico i la pubilla, Aina Puig. A l’inici de l’acte la presidenta de l’entitat, Teresa Puertolas, ha llegit l’escrit de record a Carmen Añon Andrade, col·laboradora de Llagostera en Flor, que ens va deixar el passat mes d’abril. Els premis pels aparadors han estat per la Llibreria Sureda i per la Gestrònica.

Podeu consultar la llista de guardonats de totes les categories des d’aquí.

El Grup Excursionista Bell-Matí ha lliurat aquest migdia els premis del 52è Concurs Infantil de dibuix de la Festa Major, on hi ha participat 165 nens i nenes de 0 a 14 anys. L’acte ha tingut lloc al local social amb la participació de l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, i el regidor de Festes Eduard Diaz.

Tots els dibuixos han quedat exposat al local social i es podran veure fins dimarts. Els guanyadors que no han pogut venir a recollir el premi, el poden passar a buscar pel local social.

Podeu consultar l’acta del jurat amb tots els guanyadors des d’aquí.

Un total de 165 han participat al tradicional concurs de dibuix infantil del Bell-Matí que enguany arriba a la 52ª edició. El concurs, amb el tema de la Festa Major, contempla diverses categories en funció de l’edat, des dels 0 fins als 14 anys. El lliurament de premis tindrà lloc al Local Social demà diumenge a les 12.30h al local social de la Caixa on tots els dibuixos romandran exposats fins dimarts.
Dissabte, 04 Juny 2022 10:28

Més de 500 persones al Correvarans

Més de 500 persones han participat a la cinquena edició del Correvarans organitzat per l'Associació Cultural Moixiganga. L’aparició de la Leticia Sabater a les xarxes socials unes hores abans cantant el “Happy Birthday” va aixecar molta expectació per si tornava a ser l’artista convidada, com ho va ser l’any 2016. Finalment els convidats especials van ser els Mariachis i la pregonera la “dino-varana inflable” que van declarar la República Varanera des del balcó de l’Ajuntament. Enguany s’han venut un total de 475 mocadors. Acompanyats per la companyia Bufant Fort Street Band el correvarans va desfilar pels carrers del Llagostera fent parada al Pub Enrenou, al Set i al Modoni.

El concurs de samarretes, l’han guanyat el grup de noies format per Júlia Pérez, Mireia Pardo, Anna Pico, Mònica Turon...

Divendres, 03 Juny 2022 20:12

Llagostera en Flor premia a la Nita Gotarra

L’entitat Llagostera en Flor ha fet un reconeixement a la Nita Gotarra per els seus anys de participació en el concurs-exposició de flors, plantes i aparadors. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament on s’ha donat per inaugurada la 31ena edició d’aquesta mostra floral.
Aina Puig i Adrià Pico han agafat el relleu d’Ada Postigo i Ricard Pulido com a pubilla i hereu de Llagostera. Mitjançant una votació popular on estaven nominats juntament amb Mireia Miró, Laia Miquel, Ferran Santiago i Arnau Lloveras. Les nominacions van dels hereus i les pubilles van a càrrec de les entitats de Llagostera i el sol fet de la nominació ja és un gran reconeixement a la seva estima i vinculació amb el municipi. L’alcalde, Antoni Navarro, els hi ha desitjat molta sort i ha agraït la feina feta per l’Hereu i la Pubilla sortint.
La Unió de Botiguers ha estat l’encarregada d’oficiar el pregó de la Festa Major d’enguany. Joan Frigola, Oriol Cortès i Roser Noguera han pujat a l’escenari de la plaça Catalunya reivindicant la necessitat del comerç local i desitjant una molt bona festa major a tothom. Si us el vau perdre o el voleu recuperar aquí el teniu.