ELPOLLTV

Dis18052024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Coincidint amb Santa Maria, el Casal Parroquial Llagosterenc celebra la seva festa el proper 15 d’agost. Com a novetat enguany s’ha organitzat una cursa de 5 quilòmetres a les 10 del matí des del Parc de la Torre. Els actes de la Festa del Casal començaran a dos quarts de sis de la tarda amb una concentració a les instal·lacions de l’entitat i una missa al paratge de la Mare de Déu. A partir de les 7 tindrà lloc el tradicional festival a càrrec d’infants, joves i monitors al Teatre del Casal. La festa finalitzarà amb un sopar de germanor i animació musical. Pel sopar cal portar, plat, got i coberts.

Una actuació de la Policia Local de Llagostera acaba amb un detingut i dues persones denunciades, totes elles de nacionalitat peruana, que suposadament es dedicaven a robar carteres al mercat setmanal. Les tres persones tenien antecedents penals. Els fets van passar aquest dijous quan agents de paisà de la Policia Local de Llagostera, van identificar una persona sospitosa d'haver robat dues carteres a dues dones que es trobaven comprant al mercat. Els agents van seguir l'home, fins a l'avinguda Gironès, on l'esperaven dues persones més dins d'un vehicle. Els agents van identificar els tres homes i escorcollar el vehicle on van trobar-hi diverses perruques i peces de roba que, suposadament, utilitzaven per anar-se canviant i passar desapercebuts durant la seva estada a Llagostera. A una de les tres persones li constava una ordre de detenció per diversos robatoris a Barcelona. Durant l'escorcoll, els agents van recuperar 100 euros en bitllets de 20 que coincidien amb la quantitat denunciada per les dones que havien patit el robatori. Des del passat mes de juliol la Policia Local ha incrementat la vigilància al mercat, coincidint amb l'època estiuenca, on solen augmentar aquest tipus de furts. La persona detinguda va ser posada a disposició judicial i els altres dos homes van ser denunciats per un delicte de furt, segons va informar el sergent Joan Linde.

Divendres, 07 Agost 2015 09:14

Vine a descobrir-nos! #visitallagostera

Emmarcat dins les actuacions de promoció i desplegament del Pla Estratègic Local, Llagostera segueix apostant per promocionar-se com a destinació turística i com a la porta d’entrada a la Costa Brava. L’Ajuntament de Llagostera ha editat tres espots promocionals “per posar en valor els principals recursos del municipi que giren en torn del patrimoni, la gastronomia i els espais naturals”, tal i com ha explicat el regidor de promoció local de l’Ajuntament, Ramon Soler. Amb el lema Vine a descobrir-nos! es pretén reforçar totes les actuacions encaminades a promocionar el municipi com a Porta d’entrada a la Costa Brava. El primer dels vídeos està dedicat al turisme actiu, el segon al turisme cultural i el tercer al turisme familiar promocionant la via verda, l’entorn natural, les fires temàtiques, la gastronomia, el comerç i el patrimoni arquitectònic. Els espots es poden veure a les xarxes socials i al web visitallagostera.cat i estan pensats també per passar-los per televisió. Durant tot el mes d'agost es podran veure per El Punt Avui TV.

 

Turisme actiu:

 

Turisme cultural:

 

Turisme familiar:

Després del pas de l’equip de “Ocho apellidos catalanes”, Llagostera torna a ser l’escenari d’un rodatge cinematogràfic. En aquest cas, es tracta d’un documental que participarà al XXII Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA). El rodatge ha tingut lloc la setmana passada al Centre d’interpretació de la Sostenibilitat, situat al paratge del Mas Roig II de Llagostera. El Mas Roig ha esdevingut un clar referent en l’àmbit mediambiental que ha traspassat fronteres on, des del Centre d´interpretació de la Sostenibilitat, presenta els espais humanitzats i la natura agermanats amb la ciència i la tecnologia.

El Club Handbol de Riudellots de la Selva busca noies de més de 6 anys del municipi i pobles dels voltants, entre ells Llagostera, per formar part de l’equip. Per a més informació podeu contactar amb Carles Pedrola al 628523348 o bé visitar https://sites.google.com/site/handbolriudellots.

Les obres de la carretera s’allargaran fins al mes de novembre, un mes i mig més del previst. Aquest dijous al vespre s’ha celebrat una reunió de seguiment, convocada per l’ajuntament de Llagostera per tal d’explicar com evolucionen els treballs i quina és la nova previsió de finalització. La reunió ha tingut lloc al local social de la caixa on hi han assistit un centenar de veïns. Tot i l’endarreriment i la complexitat de l’obra, l’alcalde ha volgut destacar que, tant per part de l’Ajuntament com per part de l’empresa, s’està fent tot el possible per minimitzar els inconvenients.

El llagosterenc Sergi Miquel, regidor a l’Ajuntament de Llagostera i secretari general de la JNC, anirà de número 12 a la llista gironina de Junts pel Sí, a les properes eleccions al Parlament previstes pel 27 de setembre. La llista està encapçalada per Lluís Llach i Anna Caula, seguida de l’alcalde de Girona i president de l’AMI, Carles Puigdemont. Sergi Miquel va mostrar la seva satisfacció ahir al vespre mitjançant un tuit: “Un honor enorme representar a la ‪@JNCcg ‪#27S. Gràcies x aquesta oportunitar ‪@JNCatalunya ‪#27Svolem”

Dijous, 30 Juliol 2015 18:51

El Butlletí 31 ja és a la venda

Amb un reportatge sobre la història de la mítica entitat Llagostera Competició, el nou Butlletí ens recorda com dels del circuit dels Cremats, Llagostera va situar-se al mapa de les competicions de motor. El número 31, que aquesta setmana s’ha posat a la venda, ens descobreix la història de la jove llagosterenca Sara Navarro Redó, que actualment viu a Galway (Irlanda). De l'apartat d'actualitat en destaca la valoració que fan els partits polítics que han obtingut representació a les darreres eleccions municipals. Com a novetat s’incorpora a l’equip de col·laboradors de la revista la periodista Sílvia Comas.

Llagostera, juntament amb 45 municipis de Girona, participa al concurs #SelfieYourCity del Patronat de Turisme Costa Brava. Seguint la tendència dels selfies, des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i amb la col·laboració dels Consells Comarcals s’han seleccionat 3 indrets fotogènics i representatius de cadascuna d’aquestes localitats per tal que els visitants puguin fotografiar-se i compartir les imatges a les xarxes socials. A Llagostera es proposa fer-se fotos des del Mirador de la Torre de la Presó, l’antiga Estació i la plaça Catalunya davant del Casino. Per participar al concurs només cal etiquetar la imatge publicada a Instagram amb l’etiqueta #Selfie+nom del municipi, acompanyat de #SelfieYourCity i #InCostaBrava o #InPyrenees depenent de la zona on estigueu i al mes de desembre es premiaran les 3 imatges més ben valorades de cada municipi. Teniu temps fins al 30 de novembre. Podeu consultar les bases i premis des d’aquí.

Una avaria en el subministrament elèctric, localitzada a la població de Sant Feliu de Guíxols, afecta diverses zones i veïnats de Llagostera des de primera hora d’aquesta tarda. Segons ha informat la companyia Endesa es preu restablir el subministrament cap a les 20 h.