ELPOLLTV

Dic15052024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Un total de 5.580 llagosterencs estan cridats a les urnes, aquest diumenge 24 de maig. CiU, amb Fermí Santamaria de cap de llista, ERC amb Toni Navarro, ALL amb David Parron i el PP amb Òscar Álvarez al capdavant són les 4 formacions que es presenten i aspiren a l’alcaldia de Llagostera. El col·legi electoral, situat a les instal·lacions de l’IES Llagostera, obrirà les portes a les 09:00 del matí fins a les 20:00 hores, moment en que començarà l’escrutini. Des de elpollTV us informarem puntualment de la jornada electoral, que enguany coincideix amb la celebració de la Festa Major.

Roger Bahí Buhigas i Olga Conesa Ortíz són el nou hereu i pubilla de Llagostera. Pau Rusiñol i Paula Nuell, heureu i publilla del 2014 han estat els encarregats de traspassar els poders.

Llagostera en Flor, ha decidit enguany donar el seu premi especial a la veïna Mercè Mascort per agrair-li la seva participació i col·laboració. L’acte d’entrega ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament a càrrec de Teresa Puértolas en representació de l’entitat Llagostera en Flor i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Al mateix temps ha quedat inaugurada l’exposició de flors, plantes i paradors que enguany celebra 25 anys.

Els veïns del carrer Cristòfol Colom s’han estrenat aquest any engalanant el carrer per primera vegada i obtenint el primer premi. Amb una original i divertida decoració jugant amb els personatges de Frozen. El segon premi ha estat pel carrer Àngel Guimerà. Els premis s’han donat a conèixer aquest dijous a la nit al local polivalent on s’ha celebrat el ball de la gent gran.

Un any més, tal com es contempla en les normes i el procediment aprovat pel Consell de participació de les llars d’infants municipals i per la Junta de Govern Local, es prioritzarà emplenar les places de la Llar d’Infants El Carrilet.

La llar d’infants El Niu només obrirà les aules de P1 i P2 necessàries per atendre les sol·licituds que sobrepassin la capacitat del Carrilet i l’aula de P0 si hi ha 8 sol·licituds, tal com s’ha vingut fent fins ara. Avui finalitza el període d’inscripcions i, per tant, encara no se sap el nombre de sol·licituds de places, tal i com ha explicat l'alcalde Fermí Santamaría. Així mateix, Santamaria, ha lamentat "que es vulgui confondre a la gent amb afirmacions com les que l’Ajuntament de Llagostera vol tancar la Llar d’Infants El Niu” fent referència a unes informacions “enviades de forma interessada i esbiaixada a la premsa en plena campanya electoral”. Aquesta setmana, l’alcalde i la regidora d’Educació Anna Hereu, han contestat per escrit la carta signada per 11 famílies que demanaven a l’equip de govern que es replantegessin la decisió de tancar el Niu. D’altra banda, un any més l’Ajuntament de Llagostera ha obert una línia d’ajuts econòmics per a l’escolarització dels infants de 0 a 3 anys.

Totes les famílies amb infants han rebut informació de les bases i dels requisits.

Veure carta enviada per les famílies 

Veure carta de resposta enviada per l'Ajuntament a les famílies


 

 

Coincidint amb la celebració de la Festa Major de Llagostera, aquest dijous comença una nova edició de la Cuina de Festa Major, organitzada per l’Associació de Restaurants de Llagostera amb la col·laboració de l’Ajuntament. “Un total de 8 restaurants ofereixen menús confeccionats amb plats i receptes tradicionals de les nostres festes amb productes naturals vinculats al territori”, tal i com ha explicat Martí Rosàs, president de l’Associació de Restaurants de Llagostera. La campanya gastronòmica s’allargarà fins al 31 de maig. Els restaurants que hi participen són: El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau, la Taberna d’en Pou i Els Tinars. Els preus dels menús oscil·len dels 22 als 70 euros. Podeu consultar els menús des del web http://restaurantsllagostera.cat

Dilluns, 18 Maig 2015 07:19

El Passeig s'omple de cotxes d'època

Un centenar llarg de vehicles d'època han participat aquest diumenge a la setena trobada de cotxes clàssics i antics organitzada per Lacustària Clàssics. La concentració ha tingut lloc al Passeig Pompeu Fabra on s’han pogut veure cotxes mítics de les marques Cadillac, Porsche, Pontiac, Chevrolet i Ford sense descuidar els mítics models 600, 2 cavalls, Minis i Renault Alpine i Copa turbo entre d’altres. El Passeig ha quedat petit i alguns vehicles s'han exposat a l'Avinguda de l'Esport. Podeu veure més fotos d'aquest enllaç


 

 

La U.E Llagostera segueix despertant admiració entre els mitjans de comunicació esportius d’arreu de l’estat espanyol. Aquest dilluns el programa Planta Segunda de Canal Plus ha tingut de convidat al director esportiu del primer equip de la U.E Llagostera, Oriol Alsina, per repassar la jornada futbolística i per parlar del que alguns anomenen “el miracle del Llagostera” Podeu veure el vídeo des d’aquí.


 

 

 

Eduard Anglada Ruiz i Anna Ventura Badia són els guanyadors del concurs de cartells de la Festa Major 2015 en la categoria d’adult i juvenil, respectivament. Aquest dilluns al vespre s’ha fet l’acte de presentació del programa i lliurat els corresponents premis. Pel que fa a la programació destaca les actuacions musicals de Els Pets, la Loca Histèria, Oques grasses i búhos i els grups locals de Sotrac i Benisfrí així com l’espectacle teatral de Peyu, Planeta i neptú i un munt d’activitats per a tota la familia. Podeu consultar la programació des del web de l’Ajuntament.


 

 

Fermí Santamaria i Toni Navarro caps de llista de CiU i ERC de Llagostera respectivament, han signat el document de compromís de candidatures proposat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). D'aquesta manera les dues formacions mostren el seu ple suport en favor de la campanya 'Ajuntaments per la independència' promogut per l'ANC.