ELPOLLTV

Dis04052024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Tres agents de la Policia Local de Llagostera han rebut una felicitació durant la celebració del dia de les Esquadres. Dos dels agents han estat felicitats per la seva col·laboració i participació en diverses actuacions que han permès als Mossos d’Esquadra recuperar vehicles robats i decomissar una important quantitat de droga. L’altre agent ha estat felicitat, per la seva actuació estant fora de servei, en un accident de trànsit a l’AP7, senyalitzant el lloc i regulant el trànsit donant seguretat als implicats i aconseguint que l’accident no fos encara més greu. L’acte celebrat a Ripoll, ha estat presidit pel conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya Ramon Espadaler. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria també ha assistit a l'acte.


 

 

Llagostera torna a situar-se en el mapa. Aquest cop ho fa en l’àmbit cinematogràfic doncs la productora de l’exitosa pel·lícula “Ocho apellidos vascos” ha escollit Llagostera com a un dels emplaçaments de la segona part del film, juntament amb Girona, Monells i la Bisbal. Els responsables de la productora han anunciat que busquen 2.000 figurants per rodar la pel·lícula. El proper 23 d’abril hi ha previst un càsting a Llagostera al local social de la Caixa. Els perfils que es busquen són molt amplis amb edats compreses entre els 8 i 10 anys i els 16 i els 100. Cal tenir disponibilitat per poder participar en el rodatge de l’11 de maig al 17 de juny. A Girona, Monells i la Bisbal, també s'han organitzat càstings, els dies, 20, 21 i 22, respectivament. Per a més informació es pot trucar al 609045775.


 

Un total de 70 persones entre, alcaldes, regidors, personal de les àrees de cultura, joventut i esports, així com una àmplia representació de diferents associacions, entitats i AMPA dels 27 ajuntaments del Gironès han participat aquest dimecres al vespre a la sessió informativa sobre la fiscalitat de les entitats sense ànim de lucre organitzada pel Consell Comarcal del Gironès. La xerrada ha comptat amb les intervencions de diferents experts en la matèria i un debat/col·loqui final.

 

El Butlletí de Llagostera ha fet públiques les nominacions als VI Premis Culturals Butlletí. Les votacions ja poden fer-se on line des d’aquest enllaç fins al proper 19 d’abril. El dia de Sant Jordi s’habilitarà una urna a la plaça Catalunya per tal que tothom pugui votar. L’acte d’entrega tindrà lloc el proper diumenge 26 d’abril a les 18 h al Teatre Casino Llagosterenc.


 

Al ritme dels Manaies de Llagostera, la Processó de divendres Sant ha desfilat pels carrers de Llagostera durant dues hores. La Processó ha finalitzat a la Plaça del Castell amb l’escenificació de la crucificació de Jesús. Properament us oferirem un vídeo resum dels actes de setmana Santa. Veure més fotos


 

 

Divendres, 03 abril 2015 00:19

La Passió de Llagostera

La Plaça del Castell s’ha convertit en l’escenari de la Passió on s’han representat el Sant Sopar, la captura, el judici d'Herodes, la negació de Pere i el Judici de Pilat. Aquest divendres la processó donarà continuïtat a les escenes de la Passió amb la representació de la Crucifixió de Jesús a la Plaça del Castell on finalitzarà la Processó.

 

 

Mònica Sánchez i David Ruiz han rebut el penó aquest dijous Sant al vespre. Els Manaies de Llagostera han desfilat pels carrers del municipi fins al seu domicili per lliurar-los el penó.


 

 

 

Dimarts, 31 Març 2015 17:09

Tot a punt per la 15a edició del MIC

La 15a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup comença aquest dimecres a l’estadi municipal de Palamós amb la celebració de dos partits i un acte inaugural durant el qual desfilaran els representant dels més de 200 equips inscrits al torneig. La jornada començarà amb el partit que disputaran els equips infantils del Reial Madrid i del Gimnàstic de Manresa. Després de l’acte inaugural tindrà lloc el segon enfrontament de la jornada matinal, protagonitzat pels equips juvenils del FC Barcelona i del Palamós. El torneig es disputarà a les mateixes 19 seus (24 terrenys de joc) que les últimes edicions, entre elles Llagostera. Podeu consultar el calendari de partits des d'aquí.


 

 

 

Dilluns, 30 Març 2015 08:02

Llagostera es trasllada a l'època romana

Llagostera s’ha traslladat a l'època romana per donar la benvinguda a la Setmana Santa. Un any més el nucli antic de Llagostera ha acollit una nova edició del ja consolidat Mercat Romà. Com a novetat s’ha dedicat un carrer als oficis on durant tot el dia s'hi ha fet exhibicions i demostracions, gràcies a la col·laboració dels veïns que han obert els seus patis i garatges. Durant tot el dia s’han pogut veure diversos espectacles, danses i desfilades dels manaies. El Mercat Romà ha finalitzat amb un espectacle de foc. Properament us oferirem un vídeo resum.

 

 

Diumenge, 29 Març 2015 12:13

Ha mort Pere Noguera Gispert

Ha mort Pere Noguera Gispert de 76 anys, la cerimònia civil serà el dilluns dia 30 de març a les 4 de la tarda a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.