ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Els Reis d'Orient han desfilat pels carrers de Llagostera per repartir regals i il·lusió. Més de 150 persones han format part de la comitiva reial que ha recorregut els carrers del municipi fins a la Plaça Catalunya on han donat un obsequi a tots els nens i nenes. L’alcalde Fermí Santamaria, els ha donat la benvinguda.


Dilluns, 05 Gener 2015 18:36

Inaugurada la nova Barberia Mir

Aquest dilluns al vespre ha quedat oficialment inaugurada la nova direcció de la barberia Mir, situada al carrer Consellers. La llagosterenca Irina Masferrer estarà al capdavant de la mítica barberia de Llagostera. Des d'ElpollTV li desitgem molta sort.

Vols rebre "El Butlletí" de Llagostera a casa? Els companays del col·lectiu de redacció t’ho posen molt fàcil. Hi ha 3 maneres de fer-se subscriptor per només 12 euros a l’any i rebre a casa còmodament "El Butlletí". Tens temps fins al dia 9 de gener. Pots consultar les condicions i modalitats des www.elbutlletidellagostera.cat


L’Ajuntament ha iniciat les obres de reconstrucció d’una de les pistes de tennis de la zona esportiva de La Canyera. L’actuació consisteix en la substitució del paviment de formigó porós, el pintat del terreny del joc i la substitució del sistema de xarxes malmesos pel pas del temps i que impedien que s’hi pogués practicar aquest esport. En un primera fase s’actuarà en una de les pistes i es preveu poder portar a terme una segona actuació en la segona pista durant el transcurs d'aquest any 2015. L'alcalde Fermí Santamaria, ha manifestat que aquesta actuació "dóna resposta a un dèficit històric d’inversions i manteniment a les pistes i que servirà per dignificar aquest espai i millorar la pràctica d’aquest esport entre els llagosterencs".

El 21614, número que reflecteix la data històrica de l’ascens de la U.E Llagostera ha resultat guanyador amb 2000 euros per butlleta al sorteig de la Grossa de Cap d’Any celebrat aquest migdia. D'aquesta manera la Unió esportiva Llagostera ha repartit uns 200.000 euros entre els seus amics, seguidors i aficionats que han comprat algun dels números que va posar a la venda. Curiosament, només una xifra ha separat el 21614 del primer premi de la Grossa que finalment ha quedat desert (91614).

Dimecres, 31 Desembre 2014 16:34

Pauher School us desitja Merry Christmas!

L’equip de Pauher School i els seus alumnes han preparat un vídeo felicitació de Nadal. És un projecte que porten a terme durant el primer trimestre on fan servir la llengua anglesa d’una manera diferent i lúdica aprofitant les festes de Nadal. Podeu veure el vídeo des d’aquí.

Una quinzena de Manaies llagosterencs desafien el fred per custodiar el Pessebre vivent de Castell d’Aro. Els Mananies de Llagostera participen per primera vegada al pessebre vivent més antic de Catalunya que enguany celebra la 56 ena edició. Podeu veure els horaris del pessebre des d’aquí


El web de l‘Ajuntament de Llagostera ha estat guardonat, per segon any, amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. L‘acte de lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dilluns al vespre al Palau de Pedralbes de Barcelona presidit pel rector de la UAB, Ferran Sancho i la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega. El Segell Infoparticipa és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que es basa en els resultats d’avaluar els webs municipals a partir de 41 indicadors sobre qui son els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió i quines eines proporcionen per a la participació ciutadana. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa www.mapainfoparticipa.com. Llagostera és el municipi gironí més ben posicionat amb el 95% dels indicadors complerts.

Llagostera acollirà el prestigiós Raid internacional Le Centaure, la prova més dura d’orientació nocturna a cavall que tindrà lloc del 20 al 22 de febrer de 2015. El Club esportiu Cavall de Mar Centre d’Equitació de Llagostera s’ocuparà de l'organització d’aquesta prova internacional on hi ha prevista la participació d’un centenar de genets de diversos països europeus entre ells Anglaterra, França, Àustria, Bèlgica i Espanya. La decisió ha estat presa per la FITE, federació que agrupa bona part de les federacions nacionals d’hípica d’Europa. D’aquesta manera, “Le Centaure” es celebrà per primera vegada fora de França, on es celebra des de l’any 1976. El regidor de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera, Ramon Soler, ha valorat molt positivament la celebració de “Le Centaure” a Llagostera que “de ben segur ajudarà a promocionar no només el municipi si no la comarca del Gironès i del Baix Empordà per on transcorrerà la prova”. Els responsables de Cavall de Mar, han volgut destacar també el “gran impacte econòmic i de promoció del territori que sobrepassa l’àmbit estrictament esportiu d’un esdeveniment d’aquest característiques”, i van afegir que “Le Centaure serà la porta d’entrada a un turisme desestacionalitzador”. Properament s’organitzarà una presentació oficial per donar a conèixer el programa i els detalls organitzatius.

Divendres, 19 Desembre 2014 00:00

XVI Mobiat

Aquest diumenge 21 de desembre tindrà lloc la setzena edició del Mobiat que consisteix en portar fins al Puig de Cadiretes un pessebre. La sortida tindrà lloc a les 7 del matí pels que vulguin anar-hi caminant i a les 8 per la resta de participants. Els beneficis de l’esmorzar i la subhasta que es farà aniran destinats a parts iguals a La Marató de TV3 i a la fundació “Lluito per tu” de l’Alex Reina Paradeda de Llagostera. La sortida es farà des del pavelló.