ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dilluns, 24 Novembre 2014 22:35

Una persona ferida amb cremades a La Canyera

Una persona ha resultat ferida greu amb cremades quan per causes que es desconeixen s’ha produït una deflagració a casa seva. Els fets han passat quan faltaven pocs minuts per les 9 del vespre en un habitatge de la urbanització La Canyera. Quatre camions dels bombers, dues ambulàncies del SEM, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i una patrulla de la Policia Local s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Com a mesura preventiva s’han desallotjat momentàniament tres habitatges del voltant. La persona ferida és un home de 37 anys i va ser evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Els altres dos inquilins han passat la nit a casa uns veïns.

El 26 de novembre tenen lloc les eleccions al Consell Escolar dels centres educatius de Llagostera. Cada centre, l’Institut, l’escola Lacustària i el Puig de les Cadiretes tenen un horari de votació. Podeu consultar-lo des de les respectives pàgines webs.


La Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat aquest diumenge la segona mostra d'articles de comerç local. Una trentena de comerciants de Llagostera han participat al "Showroom" que ha tingut lloc al local polivalent i ha servit per presentar la campanya de Nadal. Els botiguers han exposat i mostrat els seus productes juntament amb una desfilada de moda. Dilluns us oferirem un vídeo resum de la jornada.

Diumenge, 23 Novembre 2014 07:45

"Si ho veus, no passis de llarg!"

"Si ho veus, no passis de llarg!" és el lema del muntatge d'art-denúncia que l'entitat Dones d'Arreu ha organitzat aquest any amb motiu del Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones. Consisteix en un muntatge que es pot veure en una quinzena de comerços llagosterencs, concretament a: AJ Esports, La Natura, Joieria-Rellotgeria Català, Fleca flor de Maig, Drogueria-Ferreteria Frigola, Xpeus, Can Madí, La LaBotigueta De Llagostera,Calçats Llinàs, Llibreria Sureda, Gestrònica, Carns Miquel, Merceria Teresa Ros, Carns Agustí i Decoració Anna i Aureli. Les creacions són obres dels artistes Ció Abellí, Moug Marc Ortín Amat, Norman Sánchez i Alba Barceló. Des de l'entitat Dones d'Arreu es vol donar les gràcies als artistes i a tots els establiments que han col.laborat en la lluita contra la violència masclista. Aquest diumenge, en el marc de la celebració del Showroom de la Unió de Botiguers, es llegirà un manifest a les 12:30 al local polivalent.

El corredor gironí Toti Bes, de l’equip Nabes Team, ha guanyat la primera edició de la Llagostrail Ridaura, amb un temps de 2 hores 4 minuts i 40 segons. David Coma, i Sergi Bassas, ambdós també de Nabes Team, han quedat segon i tercer classificats amb uns temps de 2 hores, 6 minuts i 46 segons i 2 hores, 8 minuts i 39 segons respectivament. Un total de 250 corredors han participat aquest diumenge a la cursa de muntanya, organitzada per la secció trail del Grup Excursionista Bell-Mati. La cursa s’ha dividit en dues modalitats. Una de llarga de 28 km i una de curta de 12 km. També s’ha fet una cursa infantil per als més menuts. La sortida ha tingut lloc des de la zona esportiva de Llagostera. El guanyador de la cursa curta ha estat Jaume Freixas de l’equip Club Tri-Bu amb un temps de 54 minuts i 7 segons. Dilluns us oferirem un vídeo amb entrevistes dels guanyadors i organitzadors.

Diumenge, 16 Novembre 2014 12:09

Les obres de la carretera començaran al gener

Les obres per arreglar l'antiga C-65 que travessa Llagostera començaran després de les festes de Nadal, segons ha confirmat l'alcalde Fermí Santamaria. El passat dijous, l'alcalde conjuntament amb l'enginyer municipal es van reunir amb representants del Departament de Territori i Sostenibilitat per començar a organitzar les obres. Els treballs han estat adjudicats a l'empresa Romero Gamero, SAU per valor de 2.168.341,53 euros, uns 400.000 euros menys del que s'havia previst inicialment. Properament es convocarà els veïns directament afectats per informar-los dels detalls i escollir un representant que formi part de la comissió de seguiment.

Més de 200 persones ja s’han inscrit a la primera edició de la Llagostrail Ridaura organitzada per la secció Trail del Grup Excursionista Bell-Matí. Entre els participants hi ha diversos i destacats esportistes, entre ells els germans Bes de Girona i el ciclista del ‪Tour de France ‪Christian Meier. La cursa està prevista per aquest diumenge. Podeu consultar tota la informació des de www.bellmati.cat.

Dimarts, 11 Novembre 2014 16:55

Castanyes i panellets a l'hospital

Un any més, el Grup Excursionista Bell-Matí ha participat en l’organització de la castanyada a l’hospital Josep Baulida. Els residents han menjat castanyes i també panellets.

Dilluns, 10 Novembre 2014 17:45

Tot a punt per a la Llagostrail Ridaura

Aquest diumenge 16 de novembre es disputa a Llagostera la primera edició de la cursa de muntanya Llagostrail Ridaura. Organitzada per la secció Trail del Bell-Matí la cursa de muntanya discorre pels entorns i paratges de la Vall del Ridaura. Els participants tenen l’opció d’escollir dos recurreguts. Un de llarg de 28 quilòmetres i un de curt de 12 12 quilòmetres, que també pot fer-se caminant. Els organitzadors han previst també un ruta infantil. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.bellmati.cat.


Diumenge, 09 Novembre 2014 22:17

Llagostera diu Sí Sí

El Sí Sí s’ha imposat a Llagostera amb 2.721 vots. Aquesta xifra representa un 88,40% sobre el total de les 3.078 paperetes emeses. 157 persones han optat per l’opció del Si/No, 71 pel No, 22 en blanc, 20 pel Sí/Blanc i s’han comptabilitzat 87 paperetes com a altres. El local de participació ha comptat amb una trentena de voluntaris. No s’ha registrat cap incidència.