ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

A les 18 h a Llagostera han participat un total de 2.757 persones. A partir de les 20 hores un cop es doni per tancat l’espai de participació, es procedirà al recompte de vots.

A les 13 h a Llagostera han participat un total de 1.727 persones. L’espai de participació, habilitat a l’IES Llagostera, ha obert les seves portes sense cap incidència a les 9 del matí on s’han constituït les 7 meses previstes. A les 18 hores s’actualitzaran les dades de participació. Joana Ortega, vicepresidenta del govern de la Generalitat, ha comparegut a dos quarts de dues d'aquest diumenge i ha llegit un comunicat sobre la participació ciutadana que a les 13h arribava a 1.142.910 persones. Fins a les 20 hores es pot participar.

Diumenge, 09 Novembre 2014 10:00

#9N2014: Tot en marxa a Llagostera

A les 9 en punt s’ha obert el punt de participació habilitat al gimnàs de l’IES Llagostera. Sense cap incidència s’han pogut constiturt les 7 meses previstes a Llagostera. Totes les persones amb domicili al municipi majors de 16 anys, poden participar-hi.


Avui, divendres 7 de novembre a les 20 hores hi ha prevista una reunió informativa destinada a totes les persones que s’han ofert voluntàries al procés participatiu previst pel diumenge 9 de novembre. La reunió tindrà lloc a la Sala Polivalent del Centre Cultural Can Roig (Accés per Plaça August Vidal). Es preveu poder donar informació i esvair possibles dubtes de caràcter organitzatiu.

Dimecres, 05 Novembre 2014 13:08

Parada informativa del 9N al mercat

L’ANC Llagostera, juntament amb Joves per la Terra i les seccions locals de CDC, ERC, AxLL, ICV-EUiA, Rcat, SI i JNC seran presents aquest dijous al mercat amb una parada informativa on es repartiran paperetes i s’animarà a la participació del 9N. La carpa estarà ubicada a l’encreuament del Passeig Pompeu Fabra amb Pau Casals de 9 a 13 hores.


 

Dissabte, 01 Novembre 2014 13:44

Ha mort Àngel Verdalet Dilme

Ha mort Àngel Verdalet Dilme, de 73 anys, casat amb Maria Àngels Rodríguez Montaña. La cerimònia civil serà el diumenge dia 2 de novembre a les 12:00h a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.
Dissabte, 01 Novembre 2014 08:38

Nova revista de caça

Aquesta setmana s’ha presentat a Manresa el primer número de la revista de caça Cinegeticat. L'acte ha estat presidit pel conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs. La nova publicació “és una ambiciosa aposta cap
a la divulgació de les tasques del col·lectiu
caçador com a gestor de fauna salvatge, cap a la tecnificació del col·lectiu i cap a la 
personalització d’un espai editorial propi que cobreixi les necessitats del col·lectiu caçador català”, tal i com ha explicat Eduard Melero , director de la revista. El llagosterenc Dani Camacho forma part de l’equip impulsor del projecte i actualmente ocupa el càrrec de delegat de Cinegeticat a Girona.

Aquest divendres al vespre ha quedat oficialment inaugurada l’exposició retrospectiva de Peio Pascual. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de novembre, tots els caps de setmana i dies festius d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

L'esplai Papu-Tisores organitza una castanyada per a tots els nens i nenes del poble. Enguany el grup de monitors busca la castanyera més original i ''estupenda''! La castanyada tindrà lloc el dissabte 1 de novembre a la Plaça Catalunya a partit de les 17:00h. En cas de pluja es suspendrà l'activitat.

Divendres, 31 Octubre 2014 07:19

Retrospectiva de Peio Pascual

Aquest divendres 31 d’octubre hi ha prevista la inauguració de l’exposició retrospectiva de Peio Pascual. L’acte tindrà lloc a les 19 hores al local social. L’exposició es podrà veure fins al 30 de novembre, tots els caps de setmana i dies festius d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.