ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dissabte, 23 Febrer 2013 12:18

Atropellament al carrer Donzelles

Una dona d’edat avançada ha resultat ferida aquest dissabte al migdia a Llagostera al ser atropellada per causes que es desconeixen per un vehicle tot terreny. Els fets han succeït al carrer Donzelles. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions del Bombers de la Generalitat, Policia Local i una ambulància del SEM que s’ha ocupat d’evacuar la persona ferida a l’hospital.

El Llagostera juga diumenge el segon partit consecutiu fora de casa, després d’encaixar la dolorosa derrota (4-0) de la setmana passada amb el Villarreal B . L’equip llagosterenc visita el deteriorat camp de gespa natural del Constància que presenta un estat dolent que preocupa a l’entrenador i jugadors del tècnic Lluís Carrillo. El partit es jugarà a les 12 del migdia.

Divendres, 22 Febrer 2013 07:23

Neu a cotes baixes i molt fred

L’arribada d’una massa d’aire molt fred donarà lloc a una forta baixada de la temperatura i a un episodi de neu a cotes baixes Aquest divendres al matí les precipitacions afectaran el quadrant nord-est i al final del dia es desplaçaran a la meitat sud del país. La cota de neu anirà baixant al llarg de la jornada. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís on indica que la cota de neu al nord-est de Catalunya començarà al voltant dels 1000 metres i al final de la jornada es situarà al voltant dels 400. Protecció Civil ha post en prealerta el Pla Neucat. El nostre home del temps Rafa Balaguer ens ho expicarà avui amb tot detall. 

Llagostera serà el punt de sortida de la primera mitja Marató de les Vies Verdes prevista pel proper diumenge 24 de febrer. Els participants a la Marató sortiran des de Girona. El recorregut transcorre a cavall de dues comarques: el Gironès i el Baix Empordà des de la conca del Ter fins la Vall del Ridaura, passant per vuit municipis seguint la Via Verda.  Més informació al web dels organitzadors www.diversport.es

Diumenge, 17 Febrer 2013 21:37

Carnaval a la residència Josep Baulida

Els residents i personal de la Residència Josep Baulida han celebrat el carnaval. Tots ells s’han disfressat i deixat portar per la música i la disbauxa.

Cop dur pel primer equip del Llagostera després d’encaixar una golejada (4-0) al camp del Villareal B. Després d’un bon primer temps, el Llagostera ha vist com a la segona part tot se li girava d’esquena i ha acabat perdent amb la derrota més àmplia des que l’equip juga a Segona B. Podeu llegir la crònica del partit des de www.uellagostera.com

El Llagosterenc Francesc Xavier Gispert, va ser guardonat ahir amb una beca per estudiar enginyeria informàtica i Matemàtiques a la UPC, després d'haver obtingut la millor nota d'accés a la Universitat de tot Catalunya. La Fundació Catalunya-La Pedrera va atorgar ahir 500 beques, 54 de les quals van ser a joves de les comarques gironines. L'import de cada ajut és de 1.000 euros. L'acte va estar presidit pel conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas-Colell.En total es van rebre 1.382 sol·licituds, i les beques han estat atorgades.La selecció s’ha realitzat exclusivament en funció del rendiment acadèmic. Els 13 que han aconseguit millor qualificació, en representació de tots els seus companys, han pujat a l’escenari a recollir el seu ajut. La nota més alta ha estat l’obtinguda per Francesc Xavier Gispert amb un 9,76 seguida de Glòria Montaña d’Ascó (Tarragona), amb un 9,746.

Dissabte, 16 Febrer 2013 18:08

Tot a punt per la rua de carnaval

Un total de trenta cinc colles carnavalesques de diversos municipis participaran a la rua de carnaval pels carrers de Llagostera aquest diumenge 17 de febrer.Entre els participants hi ha colles de Vidreres, Castell d’Aro, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Parlavà, Salt, La Bisbal d’Empordà, Sant Antoni de Calonge, Palamós, Calonge, Riells i Viabrea, Massanes i Campllong. En representació de Llagostera, tancaran la rua les colles locals Dit i Fet, Els Caçafantasmes, Cavall de Mar i El porró que no pari. La rua començarà amb la concentració i exhibició de les carrosses a les 10:30 a l’Avinguda de l’Esport i seguirà per l’Avinguda Gotarra, C/ Pau Casals, C/ Àlvarez de Castro, Pl. Catalunya, C/ Jaume I, C/ Fivaller, Pg. Romeu i Avinguda de l’Esport.

Un equip de la cadena de televisió La Sexta s’ha desplaçat aquest matí fins a Llagostera per entrevistar a diversos llagosterencs. L’entrevista ha tingut lloc al local de la Penya Barcelonista de Llagostera i les preguntes han girat en torn a la figura del llagosterenc Jordi Roura, entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona. El reportatge s’emetrà avui a les 14:30 h.

La pluja que ha caigut aquest matí ha obligat els organitzadors a traslladar el carnaval infantil previst per aquest dissabte a les 12 del migdia a la Plaça Catalunya al local Polivalent.