ELPOLLTV

Dil16092019

Back Estàs aquí:Inici Esports Handbol Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El Grup Excursionista Bell-Matí ha organitzat per aquest dissabte, una segona matinal de recollida d'escombreries pels volts de Llagostera. El punt de trobada pels voluntaris que es vulguin afegir a la iniciativa serà a la deixalleria municipal a les 10:30 h.
El llagosterenc Emili Roget i el quartenc Adrià Pol ho tenen tot a punt per participar al Uniraid 2019. Es tracta d’una iniciativa solidària, per portar material divers, tot creuant el Marroc fins arribar al desert del Sàhara amb un vehicle de tracció a dues rodes i de més de vint anys. El vehicle escollit, un Peugeot 205, inspirat en el que va utilitzar Ari Vatanen en el París Dakar durant els any 80, ha estat preparat per ells mateixos al taller de Roget Automoció de Llagostera.

Roget i Pol són membres de l’associació sense ànim de lucre EnGInyers Solidaris, integrada per estudiants d’Enginyeria Industrial i ADE de la Universitat de Girona.

Ahir, ultimàvem els darrers detalls del vehicle i de tot el material que portaran amb la voluntat d’instal·lar un sistema de bombeig i reg d’aigua sostenible per regar una barrera natural de palmeres que minimitzi els problemes associats a les dunes i tempestes de sorra. L’Ajuntament i diverses empreses llagosterenques han col·laborat per fer possible aquest projecte, entre elles Solar Casa Energy, Ferran Collell, Aluminis Collell, Casas Masgrau i Piscines Sant Feliu.

L’ Uniraid tindrà lloc del 23 febrer al 3 març de 2019. Des de El PollTV estarem en contacte amb l’Emili Roget i l’Adrià Pol per informar-vos puntualment de la seva travessa.

En el marc del procés obert a tota la ciutadania per identificar la percepció de les persones i entitats participants sobre l’estat actual de la Costa Brava i proposar actuacions concretes que permetin assolir-li la consideració d'aquest territori com a Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO, aquest dilluns ha tingut lloc una sessió de treball a Llagostera.

Les entitats promotores de la candidatura de la Costa Brava a la Reserva de la Biosfera obren així, el procés participatiu que ha de permetre identificar les actuals mancances i fortaleses de la Costa Brava en relació al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU (ODS) per posteriorment identificar les accions que el territori assumeix com a camí per garantir-ne el seu assoliment.

L’acte ha tingut lloc a la sala polivalent del centre cultural Can Roig on hi ha participat una vintena de persones.

Per a més informació podeu consultar el web https://diputacio-decidim.ddgi.cat/processes/reservabiosfera

Els participants podien escollir entre 4 recorreguts: 42km des de Girona, 30km des de Cassà de la Selva, 21km des de Llagostera i 10km des de Santa Cristina d’Aro.

514 corredors ho han fet des de Llagostera. Aquest ha estat el moment de la sortida.

Podeu consultar les classificacions des de www.maratonviasverdes.com

Diumenge, 17 Febrer 2019 20:31

Ple amb la Fundació Ramon Noguera

Per tercer any consecutiu, els usuaris del Centre Ocupacional de la Fundació Ramon Noguera, s'han convertit en regidors de l'Ajuntament de Llagostera.

Presidit per l’alcalde Fermí Santamaria, acompanyat de la regidora d’Acció Social Montse Vilà, els participants han fet diverses preguntes i plantejat propostes de millora per al municipi.

Dissabte, 16 Febrer 2019 19:16

El somriure de la Lorena

Avui li ha tocat a la Lorena. Amb només 38 anys, la mort s’ha interposat prematurament en el seu camí, eclipsant la seva mirada i el seu somriure. Un somriure que vaig poder immortalitzar, fa escassament 4 mesos en un acte de la Colla Gegantera a Llagostera.

Diuen que la gran tragèdia de la vida no és la mort, sinó tot allò que deixem de viure mentre som vius. Aprofitem aquests moments per gaudir sense queixar-nos, valorant tot que el que tenim, abans no sigui massa tard. La cerimònia civil serà diumenge a les 12h al Tanatori de Llagostera.

El somriure de la Lorena perdurarà per sempre entre nosaltres.

Descasa en pau.

Aquest proper diumenge 17 de febrer, tindrà lloc una nova edició de la Marató de les Vies Verdes recorrent el traçat del Carrilet, des de Girona fins a Platja d’Aro. Els participants poden escollir entre 4 recorreguts: 42km des de Girona, 30km des de Cassà de la Selva, 21km des de Llagostera i 10km des de Santa Cristina d’Aro.

La sortida tindrà lloc de forma simultània a les 9 del matí des de les 4 poblacions. 

El pavelló Olímpic de Reus serà l'escenari aquest cap de setmana del campionat de Catalunya de grups de xou. Entre els participants hi ha 12 clubs gironins, entre ells el Club Patinatge Llagostera amb la coreografia “Llueix-me” del Grup Xou Petit.

El passat passat mes de gener, el club llagosterenc, es va classificar per poder participar-hi, aconseguint la tercera posició al Campionat Territorial de Girona, celebrat a Fontajau.

Aquest matí, un grup de militants i simpatitzants de Ciutadans han instal·lat una carpa al Passeig Pompeu Fabra, aprofitant el dia de mercat setmanal.

Durant bona part del matí han repartit informació i explicat el seu ideari polític a tothom que s’hi ha apropat. Tot i que durant els darrers dies s’ha especulat sobre una possible llista de Ciutadans a Llagostera, de moment no hi ha res confirmat.


L’oficina de Catalana Occident a Llagostera, regentada per la llagosterenca Margarita Darder Esteve, s’ha traslladat al número 21 del passeig Pompeu Fabra. Aquest dilluns al vespre, clients, amics i familiars ho han celebrat amb una copa de cava.

FACEBOOK

Estació Meteorològica