ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Handbol Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El domador de cavalls Santi Serra, guanyador de la 15a edició del programa de Tele 5 'Tú sí que vales' ha participat aquest matí a la cercavila de Sant Antoni de Llagostera. Serra, ho ha fet amb un dels seus cavalls sense sella.

El president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, ha fet referència a l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria en un article d’opinió publicat al diari italià La Repubblica sota el títol de “Spirito catalano”. Mas acaba l’esmentat article d’aquesta manera: “Acabo amb les paraules de Fermí Santamaria, alcalde català d’un poble petit i del meu mateix partit; va néixer a Cadis, Andalusia, d’on va marxar als 18 anys cap a Catalunya, com tants d’altres, per llaurar-se un futur millor. Ell sempre explica el que li va dir la seva mare en marxar: “No t’oblidis mai de la terra que t’ha vist néixer, però treballa i lluita per la que et veurà créixer”. Santamaria va fer aquestes declaracions el passat mes d’octubre en el transcurs d’un acte municipalista de Ciu celebrat a Mataró. Això és Catalunya.”. Podeu llegir l’article des d’aquí.

Diumenge, 19 Gener 2014 12:58

Sant Antoni passat per aigua

La festa de Sant Antoni de Llagostera ha vingut marcada pel mal temps. Tot i que la cercavila ha pogut desfilar per alguns carrers de Llagostera, la pluja ha deslluït la XXVIII edició.

Tercera derrota consecutiva del primer equip de Llagostera. En una autèntica piscina, el Llagostera no ha pogut sumar els seus primers punts del 2014. Ambdós equips estaven d'acord en suspendre el partit però l'àrbitre, ha preferit jugar-lo tot i l’acumulació d’aigua al camp que l’ha fet impracticable. El resultat final 2 a 0 a favor del Lleida. Podeu llegir la crònica del parit des de uellagostera.com

Diumenge, 19 Gener 2014 08:21

XXVIII Festa de Sant Antoni

Aquest diumenge Llagostera celebra la popular festa de Sant Antoni on els animals són els grans principals protagonistes. Els actes començaran a les 10:30 amb la concentració de genets i esmorzar pels participants a la zona esportiva. A les 10:45 hi ha prevista la missa solemne i entrega de l’aigua beïna a Sant Antoni. La cercavila de carrosses i animals sortirà a les 11 des de l’esplanada del Pavelló per recórrer varis carrers de Llagostera fins arribar a la Plaça Catalunya on a les 12 es beneiran tots els animals. Podeu consultar el recorregut des de llagostera.cat

L’Ajuntament de Llagostera s’ha adherit a la xarxa Rescat de la Generalitat de Catalunya. La signatura ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera. La incorporació a la xarxa Rescat, permetrà millorà l’eficàcia operativa del cos de la Policia Local de Llagostera. En aquest sentit l’alcalde de Llagostera ha destacat que “la incorporació de la Policia Local a la xarxa Rescat significa una important millora per a la feina i la coordinació de la Policia Local i la resta de cossos de seguretat i emergències que operen a Llagostera”.

El perruquer llagosterenc Kennetth Garcia, ha estat l’afortunat del televisior de 46 polzades que els equips llagosterencs que enguany participaran a la Trailwalker han sortejat aquest Nadal, per recaptar fons. Ahir al vespre, es va fer el lliurament del premi a la Perruqueria Mir que actualment regenta Kenneth Garcia. Tots els diners aconseguits amb la venda de butlletes del soteig aniran íntegrament a Intermón Oxfam mitjançant la participació a la Trailwalker, que tindrà lloc els propers dies 26 i 27 d’abril. Els dos equips llagosterencs són Llagostera Solidària i Els nens de la Creu Roja Llagostera- Cassà. Properament es farà una presentació pública dels equips.

Dilluns, 13 Gener 2014 06:43

Segona derrota consecutiva del Llagostera

El Llagostera no ha pogut guanyar el sempre complicat Huracán. Dos gols en accions d’estratègia en només 4 minuts de diferència li han donat la volta a un marcador que havia obert Enric Pi. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Un centenar de persones han participat aquest cap de setmana a la macro sessió de Zumba de Cassà de la Selva. Es tracta d'una disciplina d'origen colombià creada per mantenir un cos saludable i flexible i que es practica mitjançant moviments de ball combinant rutines aeròbiques al so de música llatina, salsa, merengues, entre d'altres. La sessió s'ha allargat durant tres hores al Pavelló Triple de Cassà de la Selva. Els assistents, de varis municipis gironins entre ells Llagostera, han pogut gaudir de les coreografies preparades per les professores Iandira Sánchez, Alba Duran, Mònica Sánchez, Sònia Vilarroya, Lídia Egea i la col·laboradora Luisi Mazariegos. L'esdeveniment ha estat organitzat per la Piscina Coberta Municipal de Cassà de la Selva, un servei que des que ha passat a ser gestionat pel consistori del municipi està reduint en gran mesura el dèficit. La macro sessió de 'zumba', molt habitual en altres punts del país, ha estat la primera que s'ha celebrat a les comarques gironines.

Més de 700 parades i 3.000 apoderats arreu de Catalunya han participat aquest cap de setmana en la campanya 'Signa un Vot per la Independència', una recollida massiva de firmes de ciutadans a favor del dret a decidir. A Llagostera la parada s’ha instal·lat a la Plaça Catalunya. Es tracta de demanar al Parlament que convoqui un referèndum d'independència i que, en cas que no sigui possible per la prohibició de l'Estat, es declari la independència de forma unilateral d'acord al dret internacional. L'ANC ha qualificat d'"èxit" la campanya, tot i que de moment no s’han facilitat dades de participació.