ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Handbol Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Manualiats, Patchwork, Ganxet, Scrapbook... són alguns dels tallers que ofereix La Botigueta pel curs 2013 – 2014. Si t’agrada la moda, la decoració, la creació i les temàtiques relacionades amb la costura La Botigueta ha preparat una àmplia programació d’activitats i tallers per a nens i nenes, joves i adults. Per a més informació us podeu descarregar la programació des d’aquí o visitar La Botigueta, situada al local A del número 1 de la Plaça Catalunya de Llagostera. 

Aquest dimarts, 17 de setembre comença el cicle de xerrades “La Història de l’Art: les peces que han configurat el gust i el criteri al llarg dels segles”, a càrrec de Pere Parramon, Màster en Comunicació i Crítica d’Art per la Universitat de Girona. El cicle de 5 xerrades i organitzat per la Biblioteca de Julià Cutiller pretén descobrir les obres clau de la història de l’Art. Totes les sessions tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca de 20 a 21:30 h. No cal inscripció prèvia i és gratuït. Pots veure el programa des d'aquí. 

Les obres de construcció del dipòsit d’aigua de Can Pinet i les canalitzacions corresponents fins al nucli urbà i l’entrada de les urbanitzacions la Canyera, Mont-rei i la Mata, avancen a bon ritme. Segons ha informat l’Ajuntament de Llagostera del 17 de setembre fins al 10 d’octubre, el tram de camí entre Can Siu i Can Tolibi que enllaça la urbanització la Canyera amb la carretera de Tossa, romandrà tancat durant el dia des de les 8.00 a 19.00 h per la instal·lació d’una canonada. El dipòsit tindrà una capacitat de 2.000 m3 i permetrà quadruplicar els 500 m3 de capacitat de l’actual dipòsit del Puig, que abasteix al nucli urbà del municipi i que resulta insuficient per a la població de Llagostera.

 Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 422.802,79 euros i van a càrrec de l’empresa Aqualia, concessionària de la gestió del servei municipal d’aigua a Llagostera, ja que forma part de les inversions previstes a realitzar per l’empresa en el plec de condicions de concessió de la gestió integral de l’aigua en vigor des del 2011 i fins els següents 20 anys. Les obres van comença el passat mes de juny i tenen un termini màxim d’execució de 10 mesos.



L’empresa Aqualia ha donat per solucionada l’avaria que ha deixat sense subministrament d’aigua potable diversos carrers del centre del poble durant més de 12 hores. La incidència es va registrar ahir a les vuit del vespre pel trencament d’una canonada de la xarxa al seu pas per la Plaça Campmany.

Dilluns, 16 Setembre 2013 07:43

Avaria en el subministrament d'aigua potable

Una avaria a la xarxa de subministrament d’aigua potable localitzada al carrer Ferrer ha deixat sense aigua diversos carrers del centre del poble, entre ells els Consellers i la Plaça Catalunya. L’avaria es va registrar ahir al vespre quan faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre.En aquests moments s’està treballant per solucionar el problema, segons ha informat la companyia Aqualia, encarregada de la gestió de l’aigua. 

Per segon any consecutiu l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera participa i col·labora a la Cursa de transports interurbans que tindrà lloc el proper 23 de setembre. No es tracta d'una carrera, sinó d'una comparativa cívica de cost econòmic, impacte ambiental i temps de viatge entre cotxe i transport públic. Per a participar es busquen voluntaris per fer el trajecte Llagostera – Girona en bicicleta, moto, cotxe particular o transport públic. Els interessats han de contactar amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera trucant al 972831707 o bé enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Diumenge, 15 Setembre 2013 20:31

Nou empat del Llagostera al camp del Prat

El Prat i el Llagostera han empatat un cop més, en un partit bastant equilibrat tot i que les millors opcions han estat per l’equip llagosterenc que es manté a la part alta de la classificació. El marcador ha quedat a 0. Podeu llegir la crònica del partit des de www.uellagostera.com

Diumenge, 15 Setembre 2013 12:44

Josep Rull visita Llagostera

El secretari d’organització de CDC Josep Rull, ha visitat aquest diumenge Llagostera per participar a l’arrossada anual organitzada per la secció local de Convergència. A les dotze del migdia el local social de La Caixa s’ha omplert de gent per escoltar la xerrada “Què està passant a Catalunya?” a càrrec de Rull. L’acte ha estat presentat pel President local de Convergència, Narcís Llinàs i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Entre els assistents hi havia el senador gironí de CiU Joan Bagué i diversos representants de la JNC. 

Els llagosterencs Patrick Blariau, Benito Martínez, David Ventura, David Oliveras, Joan Xirgu, Joan Macarro i Marc Herrera han participat a la 34a Marxa de resistència Matagalls-Montserrat. D’aquest, Benito Martínez i Joan Macarro han estat els primers amb un temps de 13 hores i 10 minuts.

Diumenge, 15 Setembre 2013 07:55

Llagosterenques a la Matagalls-Montserrat

Aquest cap de setmana es celebra la 34a Marxa de resistència Matagalls-Montserrat on 3000 participants es proposen fer 84 quilometres en menys de 24 hores. A la foto les llagosterenques Geni Exposito i Fina Quer i la viguetana Montse Álvarez en el moment de la sortida des del Coll Formic.