
Marc Sureda
Primer concurs de TREC Indoor a Cavall de Mar
El centre d'equitació de Llagostera Cavall de Mar ha organitzat aquest cap de setmana el primer concurs de TREC Indoor, en el marc de la restricció d'activitats i del confinament del Coronavirus.
Amb aquesta iniciativa el Centre Cavall de Mar, ha volgut mantenir l'activitat a distància amb els socis del club i amb les seves famílies. La darrera setmana la direcció va proposar un repte per a tots els membres del club; el resultat va ser tot un èxit, tal i com es pot comprovar en aquest vídeo. La proposta era imitar un vídeo ja popular a les xarxes socials amb l'equipació del club, simulant una sessió d'equitació. "Aquest repte ens va arribar per una invitació de la Hípica Zolina (Navarra), que ja ho havia fet prèviament amb els seus socis i que ens va animar a apuntar-nos-hi", tal i com han explicat les responsables de Cavall de Mar. Després de penjar el vídeo a les xarxes socials, la repercussió ha arribat a terrenys internacionals; entre altres, s'ha compartit al grup de Facebook de TREC de l'Alsàcia.
A banda de la comunicació permanent a les xarxes socials, la direcció del club ha anat proposant diverses activitats amb l'objectiu de passar aquests dies de confinament el més a prop possible del nostre esport; la darrera ha estat aquest cap de setmana.
Donació de 1.000 mascaretes sanità ries a la Policia Local de Llagostera
El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Enric Ramionet, les ha recollit aquest matà a les dependències de la Policia Local.
Des de l’Ajuntament i la Policia Local s'ha volgut agrair públicament aquesta donació.
Encà rrecs per telèfon i whatsapp a la Rostisseria Melvys
La Rostisseria Melvys, situada al número 11 del carrer Compte Guifré de Llagostera, oferirà servei d’encàrrecs per telèfon (872 993 143) i whatsapp (603 179 659) tots els dijous, dissabtes i diumenge d’11 a 14 h.
Per poder atendre les comandes és imprescindible trucar o enviar un missatge als números indicats. Els dijous hi haurà arròs a la cassola, pollastres a l'ast i patates al caliu. Dissabte, pollastre a l'ast, costelles, botifarres, cansalada i patates al caliu i diumenge pollastre a l'ast, patates al caliu i ensalada russa i altres guarniments. Aquest horaris es mantindran mentre duri la crisi sanitària del Coronavirus. Des de la Rostisseria Melvys, es recorda que cal seguir en tot moment els consells de seguretat del Departament de Salut.
Podeu seguir les novetats de la Rostisseria Melvys des del seu perfil a Facebook.
S'anul·la la zona blava i es redueixen o suspenen diverses taxes municipals
Can Madà ofereix un servei de comandes per WhatsApp i per correu electrònic
Davant la situació excepcional provocada pel Coronavirus i la declaració de l’Estat d’Alarma, Can Madí ofereix als seus clients la possibilitat de fer comandes per WhatsApp i per correu electrònic. Per fer-ho només cal enviar un missatge a 637477183 o bé a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant els productes juntament amb el nom i cognoms.
Un cop la comanda estigui preparada rebreu un missatge i la podreu passar a recollir evitant esperes i possibles contactes amb altre gent.
Consulta quins plats cuinats hi ha avui.
Distà ncies de seguretat en els establiments oberts
Indicacions del Bisbat de Girona pel que fa a les misses de les parròquies
10 anys de la gran nevada del 2010
Tot i que els serveis meteorològics havien alertat de la possibilitat de nevades extenses i a cotes baixes la magnitud de la nevada va agafar per sorpresa a molta gent. Carreteres tallades, conductors atrapats sense poder arribar a casa, centres escolars tancats i fins a 6 dies en alguns casos sense llum, van ser algunes de les conseqüències de la gran nevada. Per commemorar els 10 anys de la gran nevada hem fet un recull de fotografies grà cies a la col.laboració de molts lectors que han volgut compartir-les amb tots vosaltres. Les fotos són de Guillem Nadal, Wilfried Jean Salzgeber, Tere Galceran, Jordi Soler, Marc Gassó i Marc Sureda.
Moltes grà cies.