ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Sota el títol “La regeneració política comença als municipis”, el periodista Joan Ventura dedica la seva columna d’aquesta setmana publicada a El Punt Avui,  a fer un anàlisi del panorama actual llagosterenc en vistes a les properes eleccions municipals. Podeu llegir l’article des d’aquí.

L’Associació Astronòmica de Girona instal·larà el seu camp d’observació al Mas Roig II de Llagostera, on a partir de les 21:00 h dels dies 12 i 13 d'agost, es farà un seguiment de la pluja d'estels dels Perseids, popularment coneguda com a Llàgrimes de sant Llorenç. L’activitat està oberta a tothom i és gratuïta. Per a més informació podeu consultar el web astrogirona.com. El Diari de Girona també en fa referència. Podeu llegir l'article des d'aquí.

Divendres, 01 Agost 2014 16:38

Ha mort Amelia Mir Sais

Ha mort Amelia Mir Sais, de 85 anys, vídua de Modest Cantal Barris, la cerimònia civil serà el dissabte dia 2 d’agost a les 10h a la Sala de cerimònies del tanatori de Llagostera.

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i el president de la Creu Roja de Catalunya, Josep Marquès, han signat avui un conveni pel qual la Creu Roja s’integra en el sistema de la xarxa de comunicacions d’emergència RESCAT de la Generalitat.

La integració de Creu Roja en la xarxa de comunicacions d’emergències de la Generalitat RESCAT, permetrà a Protecció Civil de la Generalitat reforçar la resposta davant les situacions de risc i emergència. A partir d’ara, Creu Roja tindrà una comunicació directa amb el Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya CECAT i alhora disposarà d’una xarxa digital específica per a les comunicacions d’emergència. El president de Creu Roja a Llagostera, Alex Puig, ha valorat molt positivament la integració que permetrà millorar la coordinació entre tots els cossos d'emergències.

Dilluns, 28 Juliol 2014 07:50

Bandera sense Llagosta

L’opció 2, amb el pal central de color vermell sobre fons blanc, ha estat la més votada en el procés per escollir la bandera oficial de Llagostera, imposant-se per només 5 vots de diferència, al disseny de la llagosta. Les dues opcions de disseny que es sotmetien a votació popular on hi han pogut participar els majors de 16 anys empadronats a Llagostera, han estat proposades per l’assessor d’heràldica i genealogia, Armand de Fluvià de la Generalitat de Catalunya. Segons ha informat l’Ajuntament de Llagostera des de llagostera.cat han participat a la votació un total de 92 persones, 5 de les quals han votat en blanc, 46 per la opció sense Llagostera i 41 amb la Llagostera. 

Properament s’iniciarà el procediment administratiu i període d’exposició pública perquè el Departament de Governació i Relacions Institucionals oficialitzi la bandera.

Llagostera segueix treballant per promocionar el municipi com a destinació turística. Emmarcat dins les actuacions de promoció i del pla estratègic de desenvolupament local, Llagostera ha entrat a formar part del projecte Viles Florides de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. Es tracta d’un projecte que distingeix aquelles iniciatives de l’àmbit públic i privat on la flor i la planta ornamental són protagonistes.

Els organitzadors del Cabaret eròtico-literari previst per aquest diumenge a les 21h, han decidit trasllar-lo al local polivalent, davant les previsions meteorològiques que anuncien pluja.
Dissabte, 19 Juliol 2014 09:28

Graduat un policia local de Llagostera

168 policies locals, entre ells un de Llagostera, s'han graduat aquest divendres del curs de formació bàsica per a policies. La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, acompanyada del conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha presidit l'acte de lliurament de diplomes que ha tingut lloc a Mollet. Durant l'acte de graduació de la 27a promoció de l'Escola de Policies, s'ha recordat el compromís dels agents cap als ciutadans i la necessitat de tenir presents durant el seu dia a dia els valors que se'ls ha ensenyat al centre.

Diumenge, 13 Juliol 2014 08:43

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Un total de 615 piscines catalanes, entre elles la de Llagostera, participant a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. Des del 1994, cada any es convida tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra la malaltia.

La gastronomia de Llagostera, de la mà de l'Associació de restaurants del municipi, serà present els dies 11, 12 i 13 de juliol al Firatast d'Estiu Girona 2014. En motiu de la celebració del Festival per reivindicar que Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat, organitzat pel Punt Avui, també s'organitza un Firatast Estiu, amb l'objectiu d'ampliar l'oferta gastronòmica del festival, com també per oferir una activitat gastronòmica a la ciutat de Girona per les persones que visiten la ciutat aquests dies. Firatast es basa en la promoció del plats i productes d’alimentació a través del tast i ho vincula amb el turisme als municipis, buscant un motiu més, per acostar-los al seu potencial turístic, patrimonial i cultural. El Firatast té lloc al Palau de Fires de Girona (divendres de 18 a 24 h i dissabte i diumenge de 12 a 24 h).