ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

La campanya de micro mecenatge per intentar salvar 4.000 arbres dels Vivers Mediterrani de Llagostera encara la recta final. A data d’avui han aconseguit 1.542 euros dels 5.000 que s’havien proposat per a poder salvar aquest arbres que no podran superar el l’estiu si no reben les atencions que necessiten. La pèrdua d’aquests arbres implica renunciar als beneficis ecològics equivalents a 40.000 m2 de bosc.

La principal activitat dels Vivers Mediterrani de Llagostera era el conreu d’arbres autòctons per a obres públiques: parcs i jardins, places, carrers, avingudes i carreteres. Del 2004 al 2006, l'empresa va invertir en unes instal·lacions modèliques i va anar comprant milers d’arbres per “engreixar-los” fins a tenir la mida necessària per poder ser venuts, un procés que dura uns 7 anys de mitjana. Dissortadament, la crisi va afectar profundament el sector i moltes obres emparaulades varen quedar en no res.

La campanya per salva els arbres l’ha impulsat la Fundació Hope Projects des de Verkami amb la col·laboració de l'empresari llagosterenc Emili Raset, propietari dels vivers. Tots els diners recollits es destinaran a comprar l'adob i el substrat, pagar els jornals dels treballadors i l'electricitat per les bombes de reg. Podeu fer les vostres donacions des daquí. Només queden 10 dies!

 

El Llagostera ha demostrat un cop més que és capaç de tot. L’equip llagosterenc ha guanyat al potent Nàstic de Tarragona a la pròrroga després de remuntar el 2 a 1 de l’anada sentenciant l’eliminatòria amb un 3 a 1. D’aquesta manera el Llagostera ha posat fi al somni dels tarragonins que ha acabat, lamentablement, amb alguns aldarulls protagonitzats per alguns aficionats que han fet diversos desperfectes a les tanques i han tirat pedres a dins del camp. L’equip ha celebrat la victòria a sobre del remolc d’un tractor que l’ha portat fins a la plaça Catalunya on l’esperaven l’afició. Tots ells han pujat al balcó de Casino Llagosterenc amb crits de campions.

Divendres, 20 Juny 2014 09:38

Independentisme ferm

L’alcalde Llagostera Fermí Santamaria ha participat aquest dijous al vespre al debat “Es farà la consulta? Com farem la independència?” organitzat per Solidaritat Catalana per la independència (SI) i el Cercle d’Estudis Sobiranistes. L’acte ha tingut lloc a l’auditori Irla de la Generalitat a Girona on hi han participat el secretari general de SI, Uriel Bertran, el coordinador de l’ANC a Girona, Josep Bosch, el regidor de la CUP a Girona, Jordi Navarro i el portaveu d’ERC a la Bisbal d’Empordà Lluís Sais.Podeu llegir la crònica del nostre company Jordi Nadal, publicada avui a El Punt Avui

Dimecres, 18 Juny 2014 16:39

Bolca una caravana a la Costa de l'Alou

Aquest migdia s’ha produït un aparatós accident a la carretera C65 al seu pas pel terme municipal de Llagostera a l’alçada de la Costa de l’Alou. En l’accident s’hi ha vist implicat un vehicle que circulava amb una caravana que ha quedat volcada per causes que es deconeixen. L’accident ha obligat a tallar la circulació en ambdós sentits de la marxa, segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit. 

L’Esplai Papu-Tisores celebra el dissabte 21 de juny la cloenda final de la temporada. L’acte tindrà lloc a les instal·lacions del Casal Parroquial de Llagostera a les 16 h.

Dimarts, 17 Juny 2014 08:29

Bicicletada del Puig de les Cadiretes

Els alumnes de l’escola Puig de les Cadiretes han fet una sortida amb bicicleta fins a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. La sortida va tenir lloc el passat divendres 13 de juny i va acabar a les instal·lacions del Casal Parroquial Llagosterenc. Un centenar de nens i nenes, alguns acompanyats dels seus pares, van participar a la bicicletada.

L’Institut de Llagostera celebra aquest divendres 20 de juny a les 21 h el sopar de final de curs, organitzat pels alumnes i pares de 1r de Batxillerat. Abans del sopar es farà l'acte de graduació dels alumnes de 4t d'ESO. Els tiquets poden comprar-se a la Llibreria Sureda al preu de 8 euros.

Tot i la derrota per 2 a 1, el Llagostera ha fet un bon partit a casa del Nàstic avançant-se al marcador a l’inici de la segona part amb gol de Marc Sellarès. Podeu llegir la crònica del partit des del web de la U.E Llagostera. Dissabte a les 19 h es disputarà el partit de tornada al Municipal on els llagosterenc han fet una crida a l’afició gironina per omplir el camp. 

Un grup de 55 llagosterencs han assistit avui de públic al programa Divendres de TV3 que ha  tingut, el municipi de Llagostera com a protagonista durant tota la setmana.  Properament des de elpolltv us oferirem un vídeo resum. 

Llagostera donarà el tret de sortida el proper 27 de juny, a la desena edició del Festival d'Arts Escèniques del Gironès Emergent. El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, la consellera comarcal de Cultura, Roser Estañol, i el director artístic d’Emergent, Pau Marquès, han presentat aquest divendres l'Emergent 2014. El festival es celebrarà del 27 de juny al 19 de juliol amb un total de 77 actuacions repartides pels municipis de Llagostera, Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Vilablareix, Quart, Campllong, Sarrià, Fornells de la Selva, Madremanya, Celrà i Cervià de Ter. Els concerts a Llagostera, tindran lloc a la Plaça del Castell. Podeu consultar la programació des de www.festivalemergent.cat.