ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dissabte, 07 Juny 2014 17:30

Campionat de tir al plat de Festa Major

Després dels entrenaments del matí aquesta tarda s’ha disputat el Campionat de tir al plat al camp de can Fonollerons organitzat per la Societat de Caçadors Sant Hubert de Llagostera.

El primer classificat ha estat en Maxim Coll Delpech amb 13 plats. El segon, en Josep Rabassedas Domínguez amb 12 i el tercer en Josep Català Almandoz també amb 12 plats.

Un any més, el tradicional repic de campanes acompanyat de la Cuca Feliua i la Colla Gegantera de Llagostera han posat ritme al primer dia de Festa Major. La cercavila ha començat puntual des de la Plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya on s’ha fet el pregó i un espectacle d’animació infantil.

Amb motiu dels 30 anys de Llagostera Ràdio, el pregó de la Festa Major d’enguany ha anat a càrrec de l’equip directiu de l’emissora llagosterenca i dels conductors del programa d’esports El Marcador. El pregó ha consistit en un “desinformatiu” de notícies iròniques. Seguidament Pau Rusiñol i Paula Nuell han estat nomenats hereu i pubilla de Llagostera. Ambdós agafen el relleu a Albert Pedraza Durà i Paula Bahí Buhigas, hereu i publilla del 2013

La Inauguració del 24è concurs-exposició de flors, plantes i aparadors i el lliurament del premi 2014 de l’associació Llagostera en Flor ha servit per donar el tret de sortida a la Festa Major d’enguany. El premi ha estat pel Sr Vilallonga. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera.

Els veïns del carrer Sant Feliu han guanyat el primer premi del concurs d’engalanament de carrers de Festa Major. El segon premi ha estat pels veïns del carrer Olivareta. El jurat ha donat a conèixer els guanyadors aquest dijous a la nit durant el Ball de la Gent Gran celebrat al local polivalent.

L’Associació de Restaurants de Llagostera ha donat aquest dijous el tret de sortida a la campanya gastronòmica de la Cuina de Festa Major. Un total de nou restaurants participen a la campanya que s’allargarà fins al 22 de juny. Els restaurants que participen a la campanya són Ca la Maria, Can Panedes, Ca l’Artau, Mas Roure, Cal Degollat, La Taverna d’en Pou, Can cassoles, Els Tinars i El Carril. Podeu consultar els menús i preus des de www.estaurantsllagostera.cat

Dimecres, 04 Juny 2014 22:00

Llagosterix al cor

Joan Ventura, dedica la seva columna d’opinió publicada aquest dimecres al diari El Punt Avui, al sentiment de pertanyent-se dels llagosterencs. Podeu llegir l'article titulat "Llagosterix al cor" des d’aquí.

Amb motiu del partit que jugarà el Llagostera contra l’Avilés (19:00 h), TV3 necessita ubicar els seus vehicles, per a la retransmissió del partit, a la pista on hi havia previst el Flashmob a les 21 hores. Per aquest motiu el Flasmob es trasllada a la Plaça Catalunya. Enguany com a novetat durant el Flashmob es farà un concurs de Selfies on els participants poden gunayar un sopar per a dues persones a Cal Degollat. Podeu consultar les bases per participar al concurs des d'aquí. 

 

 

L’ambaixador de Luxemburg, Jean Graff, acompanyat de Blanca Gallud Dexeus, ha visitat aquest dilluns 2 de juny les instal·lacions de l’empresa Procap Llagostera. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. L’ambaixador ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà, el sofisticat procès i la tecnologia que utiliza Procap en el fabricació, manipulació i embalatge de cada un dels productes de plàstic destinats principalment al sector alimentari i al sector dels cosmètics. Les explicacions han anat a càrrec del Director General de Procap, Laurent Amet.

El passeig Pompeu Fabra ha quedat petit per acollir els més de 140 participants de la cinquena trobada de cotxes clàssic organitzada per Lacustària Classics. Cadillac, Porche, Ferrari, Pontiac, Chevrolet, Ford sense descuidar els mítics models 600, 2 cavalls, Minis i Renault Alpine són algunes de les marques i models que s’han pogut veure durant tot al matí.