ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El proper 15 setembre tindrà lloc a Llagostera la primera edició de la “Ruta dels Carrilets” organitzada per l’entitat Amics del Motor de Llagostera. Per a participar-hi cal inscriure’s abans del dia 6 de setembre enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el nom i cognoms, any i model del vehicle i còpia de la transferència de 15 euros. Aquest preu inclou esmorzar per a dues persones. Si es vol esmorzar i també dinar el preu és de 30 € per dues persones. Les inscripcions i l’esmorzar tindrà lloc al local polivalent a les 8 del matí. La sortida està prevista a les 9 i l’arribada a les 13 h.

Dilluns, 02 Setembre 2013 16:32

Bicicletada familiar del Casal

Una quarantena de persones han participat aquest diumenge a la tercera bicicletada familiar organitzada pel Casal Parroquial Llagosterenc. 

Dilluns, 02 Setembre 2013 16:12

Unes 700 persones participen al Festival'ERA

Unes 700 persones han assistit aquest cap de setmana al Festival’ERA organitzat per Vincent Senyora Productions a la masia Can Gascons de Llagostera. El Festival va començar a les 5 de la tarda de dissabte i va finalitzar a les 5 de la matinada on van participar-hi diversos grups consagrats i emergents de música electrònica i alternativa. L’Ajuntament de Llagostera ha demanat una reunió amb els organitzadors del Festival per tal de fer-ne una valoració. 

 

Diumenge, 01 Setembre 2013 09:14

Exhibició d'emergències i Cossos de Seguretat

Una quarantena d'efectius dels Mossos d'Esquadra, Bombers, SEM, ADF, DYA, Agents Rurals, Policial Local de Sarrià, Policia Municipal de Girona i Creu Roja de Girona i Llagostera- Cassà de la Selva han participat aquest dissabte a la primera Exhibició Emergències i Cossos de Seguretat organitzada per l’Ajuntament de Sarrià de Ter. L’acte ha despertat una gran expectació entre els visitants, en especial el simulacre d'excarceració d'un vehicle i posterior incendi. Els cossos han realitzat diverses activitats i tallers oberts a tothom relacionats amb les feines que realitzen cada dia els diversos cossos de seguretat i emergències que actuen al nostre territori. Creu Roja Llagostera - Cassà de la Selva hi ha participat amb el seu hospital de campanya. 

Dissabte, 31 Agost 2013 07:49

Obre les portes AJ Esports

La nova botiga d’esports a Llagostera obre avui, dissabte 31 d’agost, les seves portes. Ahir a la tarda va tenir lloc la inauguració de AJ Esports, especialitzada en complements i roba esportiva de primeres marques situada al número 46 del Passeig Pompeu Fabra. AJ Esports estarà obert al públic tots els dilluns de 17:30 a 20:30 h i de dimarts a dissabte de 9:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30 h.  

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada nit una dona de nacionalitat espanyola, de 64 anys i veïna de Sabadell, com a presumpte autora d’un delicte de conducció temerària, per conduir sota els efectes de l’alcohol i negar-se a fer-se les proves d’alcoholèmia.

Els fets van passar cap a dos quarts de deu de la nit quan els mossos van rebre l’avís que hi havia un vehicle que conduïa en sentit contrari per la carretera C-35 en sentit Llagostera.

Una patrulla, al cap de cinc minuts, va localitzar un accident de trànsit amb tres vehicles implicats a la C-65 al punt quilomètric 8,5 dins del terme municipal de Llagostera. Tant la conductora temerària com les altres dues persones implicades en l’accident no van patir ferides.

Un cop els serveis mèdics van atendre a les víctimes, els mossos van comprovar que la conductora que anava en sentit contrari presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

Presumptament la conductora del vehicle que circulava en sentit contrari va conduir 16 quilòmetres, des de la sortida 9 de l’autopista AP-7 fins al lloc de l’accident.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra la dona va negar-se diverses vegades a realitzar la prova d’alcoholèmia i els agents la van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit, un altre per conduir sota els efectes de l’alcohol i per la negativa a fer-se la prova d’alcoholèmia.

Divendres, 30 Agost 2013 07:46

Tercera bicicletada familiar

Aquest diumenge 1  de setembre arriba la tercera bicicletada familiar, organitzada pel Casal. La sortida tindrà lloc des del Casal a les 10 del matí seguint una ruta apta per a tothom. Cal portar casc i bicicleta en bones condicions.

El grup de teatre del Casino Llagosterenc TET actuarà aquest dijous a la nit (00:00) al Pati de les Magnolies de Girona (antic Santa Caterina). El grup llagosterenc és una de les companyies de teatre seleccionades en la programació del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona 2013 (Fitag). Dues veïnes, interpretades per les actrius llagosterenques Carmina Anaya i Encarnita Gonzàlez, que no es coneixen s'expliquen la vida, es riuen d'elles mateixes i s'endinsen en un joc entre la realitat i la ficció. Un joc divertit i pervers, relliscós com la vida mateixa, amb ficcions que semblen de debò i realitats que es miren com un espectacle.

Dijous, 29 Agost 2013 15:30

Ha mort Àngela Masgrau Massa

Ha mort Àngela Masgrau Massa de  99 anys, vídua de Joan Albertí Valentí. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 30 d’agost a les 15.30h a la Parròquia de Llagostera.

Dijous, 29 Agost 2013 15:28

Ha mort Ricard Rigau Gispert,

Ha mort Ricard Rigau Gispert de  65 anys. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 30 d’agost a les 9.30h a la Parròquia de Llagostera.