ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

La Cobla Cervianenca tancarà avui la darrera sessió dels dijous de Sardanes que s’ha organitzat des de l’Espai Jove de Llagostera. L’actuació tindrà lloc a la Plaça Catalunya a les 22 hores.

El col·lectiu Llagostera per la Independència ha organitzat dos autobusos per anar a la Via Catalana el proper 11 de setembre. El trajecte serà d’anada i tornada des de Llagostera (davant d’El Carril) fins al tram on els llagosterencs estant inscrits (tram 554). La primera sortida dels 2 autobusos serà a les 14.30 i arribarà fins el tram. La segona sortida serà aproximadament a les 15.00. És possible que degut al col·lapse de les carreteres aquest segon bus no puguin entrar a la N II i hagi de parar abans. En aquest cas, s’hauria de caminar uns 500 metres fins al lloc corresponent. Des de Llagostera per la independència, s’espera poder fer el transport amb prou celeritat com perquè això no passi i per això demana la màxima puntualitat.

Els tiquets per als autobusos estaran a la venda a la Llibreria Sureda a partir d’avui dimecres 28 d’agost a 4 € i amb places limitades.

Per a més informació i detalls pots consultar http://llagosteraperlaindependencia.blogspot.com 

Dilluns, 26 Agost 2013 22:22

Nova botiga d'esports a Llagostera

AJ Esports és el nom de la nova botiga d’esports que obrirà les seves portes a Llagostera el proper 31 d’agost.  La botiga especialitzada en complements  i roba esportiva està situada al número 46 del Passeig Pompeu Fabra. AJ Esports estarà obert al públic els dilluns de 17:30 a 20:30 h i de dimarts a dissabte de 9:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30 h. 

 

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha desactivat aquest matí la fase d’Alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya INUNCAT en base a les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya de millora de les condicions meteorològiques, i perquè no hi ha hagut incidències rellevants durant l’episodi. El pla INUNCAT, però, queda en situació de prealerta per la previsió vigent d’estat de la mar. La previsió per estat de la mar es manté igual que en comunicats anteriors, amb onades que poden ser superiors a 2,5 metres (maregassa) a l’Alt Empordà i Baix Empordà fins avui al migdia.

Queda suspesa la sessió de cinema a la fresca prevista per aquesta nit a Llagostera per culpa de la pluja, segons ha confirmat l'Ajuntament.

El primer equip de la U.E Llagostera ha començat la temporada de lliga amb una victòria. Per primera vegada a Segona B, el Llagostera s’ha estrenat a la lliga amb una victòria (2-0), i ho ha fet oferint una excel·lent imatge tot i tenir davant un bon rival com el Villarreal B. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha posat en Alerta el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT). Per dissabte s’esperen ruixats a la meitat nord del país i resta del sector central del litoral i prelitoral a partir de migdia. A partir del vespre es restringiran al sector central del litoral i prelitoral i interior del quadrant nord-est del país. La previsió, és que l’episodi s’allargui fins diumenge al matí, afectant les comarques centrals del país del litoral i pre- litoral. Tots els dies, es preveu la superació del llindar d’intensitat de 20 litres en 30 minuts. Els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. 

Dilluns, 19 Agost 2013 13:54

Ha mort Montserrat Aubó Ferrer

Ha mort Montserrat Aubó Ferrer, “ la Montserrat de Can Vidal” , vídua de Narcís Carreras Canals  de  84 anys. La cerimònia civil seà el dimarts dia 20 d’agost a les 10h a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.

Un any més el Grup Excursionista Bell-Matí ha organitzat el campament social d'estiu. Enguany l’indret escollit ha estat el municipi de Bossòst a la Vall d'Aran on hi han participat 13 persones que han pogut gaudir dels paratges del Salt deth Pish, la Vall d'Oo, el circ de Colomers o el Montgarri i ascendir varis cims com el Molleres (3010 m) o al Malh des Pois (Forcanada, 2871 m i 2881 m). 

Diumenge, 18 Agost 2013 11:52

Ha mort Sacramento Santamaria Pérez

Ha mort Sacramento Santamaria Pérez, de  85 anys. La cerimònia religiosa serà el dilluns dia 19 d’agost a les 10h a la Parròquia de Llagostera.