ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Croquetes de pernil de Jabugo amb crema de formatge, Caldereta de solraigs i llagostins amb tàperes i perfum de canyella, Amanida de formatge de cabra amb compota de poma i oli de fruits secs, Raviolis de patata i gamba de Palamós amb vinagreta de fruits secs, Musclos amb vermut de Can Ramiro, Canelons de confit d’ànec amb pera i Cua de bou a la cassola amb rovellons són alguns dels plats que es poden trobar als menús de La Cuina de Festa Major organitzada per l’Associació de Restaurants i l’Ajuntament de Llagostera. La campanya gastronòmica començarà el divendres dia 17 de maig i s’allargarà fins al 26 de maig. Com a novetat enguany s’incorpora a les campanyes gastronòmiques i a l’Associació de Restuarants de Llagostera el restuarant Els Tinars, establiment amb una estrella Michelin. En total hi participen 7 restaurants: El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Els Tinars. Els preus dels menús oscil•len dels 22 als 75 euros. Podeu consultar ekls menús des d'aquí

Aquest dimarts a la tarda s’ha produït un accident entre un cotxe i un camió a la carrertera C-65 entre Llagostera i Cassà de la Selva. L’accident ha tingut lloc quan passaven pocs minuts de les 17:30 per causes que de moment es desconeixen al punt quilomètric 16. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions els Mossos d’esquadra i la Policia Local de Llagostera i 3 ambulàncies del SEM. 4 persones han resultat ferides de diversa consideració, una dona i tres nens, que han estat traslladats fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. A les 19 hores s’ha restablert la circulació que ha provocat fins a tres quilòmetres de retencions en ambdós sentits de la marxa. 

Diumenge, 12 Maig 2013 22:25

Últim partit al Municipal amb derrota

El Mallorca B s’ha endut els 3 punts que necessitava després de guanyar al Llagostera (0-1) en un partit molt igualat. L’àrbitre ha anul·lat un gol a Nico en un fora de joc dubtós quan faltaven pocs minuts per acabar el partit. Aquest ha estat el darrer partit de la temporada de Segona B al Municipal. 

Més de 120 cotxes clàssics han participat aquest diumenge a la IV trobada de cotxes clàssics de Llagostera organitzada per l’entitat Lacustària Clàssics. Els cotxes s’han concentrat al Passeig Pompeu Fabra i han desfilat pels carrers de Llagostera despertant una gran expectació. Entre els cotxes s’han pogut veure els mítics minis, 600, Renault 5 Turbo, diversos els Audi Quattro, Jaguars i també Cadillacs, Mustangs, i Alpines, entre d’altres. 

Aquest diumenge el primer equip del Llagostera s’acomiadarà de la seva afició aquesta temporada amb el darrer parit al municipal. Els homes de Carrillo juguen a les 18 hores amb el Mallorca B amb la tranquil·litat de la permanència segellada. Carrillo demana als aficionats "que s'apropin al camp per celebrar amb l'equip la permanència a Segona B per segon any consecutiu, i que els nostres jugadors se sentin protegits". El Llagostera tindrà les baixes de Planagumà i Aimar (lesionats) i de Sellarès, Pitu i Eloy Gila (sancionats).

Diumenge, 12 Maig 2013 07:26

Nova victòria del Llagostera B

Tot i fer un mal partit el Llagostera B ha guanyat aquest dissabte (0-2 )contra el Coma Cros amb els gols de Guille de falta directa i de Muñoz en un contra atac i la gran actuació del porter Nico que ha estat vital per sumar els 3 punts. L’equip dirigit per Jordi Juanola segueix segon a la classificació. El proper partir serà divendres de la Festa Major a les 21 hores amb el  Ca la Guido.

 

Aquest dissabte la Residència Josep Baulida de Llagostera ha celebrat una jornada de portes obertes amb música i aperitiu a la terrassa del centre. Els actes han començat al matí i han continuat a la tarda amb l’actuació de  l‘Escola de Música de Llagostera. Durant tot el dia s'ha pogut visitar una exposició de treballs realitzats pels residents del centre.

Divendres, 10 Maig 2013 09:44

Cap de setmana de Trial a Llagostera

Aquest cap de setmana Llagostera serà l’escenari del Trial Tour Open & Classic 2013 organitzat per “D Trail Costabrava i Els Cremats Motor Club Esportiu. Sortida Passeig Pompeu Fabra. Per a més informació a www.2dtrialcostabrava.com

Divendres, 10 Maig 2013 07:12

#FMLlagostera2013 amb les noves tecnologies

Un any més l’Ajuntament de Llagostera fa ús de les noves tecnologies per promoure la Festa Major. En aquest sentit s’utilitzen codis QR per descarregar-se la programació al mòbil, s’ha habilitat el “hastag” #FMLlagostera2013 a Twitter per fer el seguiment de la programació i s’han creat llistes a Spotify amb els temes musicals dels grups que actuaran durant la Festa Major. El regidor de joventut i nosves tecnologies, Sergi Miquel a explicart que "al polivalent hi haurà pantalles per seguir en directe el que es diu a les xarxes socials sobre la Festa Major". 

Dimecres, 08 Maig 2013 07:21

Votacions hereu i pubilla 2013

Paula Turón Loren, Júlia Puig Puig, Paula Bahí Buhigas, Albert Pedraza Durà i  Grau Torres Albà són les candidates i candidats a Pubilla i Hereu 2013. Les votacions es poden realitzar des del web de l'Ajuntament de Llagostera fins al dia 16 de maig a les 14:00 h. Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 17 de maig després de la lectura del pregó a la Plaça Catalunya a càrrec de l Casino Llagosterenc.