ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El Llagostera B no ha fallat aquest diumenge a la tarda en el darrer partit de la temporada al grup 16 de Tercera Catalana, i amb el resultat final de 3-2 davant el Vilartagues ha aconseguit la segona plaça final i el bitllet directe a Segona Catalana. Un altre èxit futbolístic dins la millor temporada de la història del club llagosterenc. podeu llegir la crònica del partit des de uellagostera.com

L’ADF Llagostera ha començat aquest cap de setmana la temporada d’estiu amb una sessió teòrica i pràctica d’intervenció en cas d’incendi forestal. La sessió a tingut lloc al polígon industrial de Llagostera on hi han participat una vintena de membres de l’ADF. Les classes han anat a càrrec del coordinador de l’ADF Llagostera, Alex Puig.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Llagostera de 27 anys i de nacionalitat marroquina, com a  presumpte autor d’un delicte contrala salut pública i un delicte continuat de defraudació de fluid elèctric. Els fets han tingut lloc a Santa Cristina d'Aro el passat 23 de maig. Segons han informat els Mossos d'Esquadra durant l’actuació policial es van comissar 1.122 plantes amb un pes total de 122 Kg. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga estaria valorada en uns 99.000 euros. En data 28 de maig els mossos van imputar un altre home pels mateixos fets. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut va passar el 27 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou robatori amb violència a Llagostera. En aquest cas l’assalt ha tingut lloc al carrer Sant Pere en plena llum del dia segons publica avui El diari El PuntAvui i el Diari de Girona en portada. Pel que sembla els autors són tres homes que van actuar amb el rostre descobert.

Aquest dimarts han finalitzat els treballs corresponents a la segona fase del projecte de reparació  de la muralla de Llagostera. Els treballs han consistit en la construcció d’un mur de formigó armat a la part interior de la muralla per tal de descarregar la pressió que el terreny exercia sobre la muralla. Un cop finalitzats aquest treballs s’ha procedit a omplir de nou el terreny per donar pas a la tercera i darrera fase que consisteix en refer el paviment de la zona del mirador a la Plaça del Castell i tornar a col·locar els arbres i el mobiliari urbà retirat. Segons ha informat l'Ajuntament es preveu un termini màxim d’un mes per a que l’obra es pugui considerar completament acabada. 

 

L'Ajuntament de Llagostera mitjançant la Regidoria de Salut de ha intensificat el control de la població de coloms al nucli urbà per tal de reduir i estabilitzar-ne la població. Segons ha ionformat l'Ajuntament des de llagostera.cat, els treballs els fa una empresa especialitzada. Així mateix des de l‘Ajuntament de Llagostera es fa una crida a la població per tal de "no donar menjar als coloms que embruten i solen ocasionar problemes en teulades i mobiliari urbà". 

6 gols són els que ha fet el filial del Llagostera aquest dissabte al camp del Palamós deixant el marcador en un contundent 1 a 6. Els homes de Juanola i Perxachs han dominat els 90 minuts de partit. Tal com Juanola “ara falta rematar la feina a casa el proper cap de setmana contra el Vilartagues on la victòria o l’empat ens dóna l’ascens directe.

Dissabte, 25 Maig 2013 19:35

Nova estelada a la rotonda de Can Bernis

Diversos membres de Llagostera per la independència s’han trobat aquest matí per canviar l’estelada de la rotonda de Can Bernis. 

Dissabte, 25 Maig 2013 13:28

Ha mort Elena Vicens Sans

Ha mort Elena Vicens Sans de  90 anys, vídua de Blas Redecillas Rios. La cerimònia religiosa serà el diumenge dia 26 de maig a les 10:45 h a la Parròquia de Llagostera.

Dissabte, 25 Maig 2013 13:28

Ha mort Carme Guich Massa

Ha mort Carme Guich Massa de  79 anys, casada amb Joaquim Mallorquí Pigem. La cerimònia civil serà el diumenge dia 26 de maig a les 12:30 h a la Sala de Cerimònies del Tanatori de Llagostera.