ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

El jove llagosterenc Joan Vall-llosera Soler, alumne de 2n d'ESO de l’IES Llagostera, ha estat premiat en el prestigiós Concurs de redacció en català organitzat per la Coca-Cola, que enguany arriba a la 35 edició. L'entrega de premis tindrà lloc a Port Aventura el proper 8 de juny.

Lluís Postigo, l’actual regidor d’Alternativa per Llagostera a l’oposició a l’Ajuntament de Llagostera ha anunciat que presentarà la seva renúncia al càrrec de regidor. Segons ha confirmat el grup Alternativa des del seu blog Postigo oficialitzarà la seva renuncia en el proper Ple previst pel proper dia 29 de maig. Esteve Barceló que és el següent a la llista renunciarà a substituir-lo. Segons ha pogut saber elpolltv, David Parrón serà el substitut de Postigo. El proper 17 de juny es compliran 18 anys de Postigo com a regidor a l’Ajuntament de Llagostera. En aquest període ha estat alcaldable en cinc ocasions (2 per l'Entesa, 2 per ICV-EUiA i la darrera per AxLL) i Alcalde durant els vuit anys de govern de l’Entesa.

Dijous, 23 Maig 2013 17:10

Ha mort Maria Vidal Fuyà

Ha mort Maria Vidal Fuyà de  95 anys, vídua de Lluís Mallorquí Mascort, “Lluís del Puig ”. La cerimònia religiosa serà el divendres dia 24 de maig a les 10 h a la Sala de Cerimònies del Tanatori de Llagostera.

El projecte de la Unió Esportiva Llagostera a Segona Divisió B seguirà, com a mínim, una temporada més. Aquest dimecres s’ha confirmat la continuïtat del Director Tècnic del club, Oriol Alsina, que a partir d’ara treballarà per planificar una propera temporada 2013/2014 que estarà fortament marcada per l’austeritat. Més informació a uellagostera.com

Centenars de nens i nenes acompanyats dels seus familiars no s’han volgut perdre l’espectacle infantil a càrrec de la companyia Los Herrerita i sobretot la xocolatada del Casal Parroquial Llagosterenc que s’ha fet aquesta tarda al Parc de la Torre. Així es dóna per tancada la programació infantil de la Festa Major de Llagostera que va començar el passat divendres i acabarà aquesta nit amb la representació teatral de "El Nom" de Joel Joan, al local polivalent.

Aquest migdia l’entitat Llagostera en fFor ha ofert un taller de manualitats i de trasplantament de flors per a nens i nenes  a la Plaça Llibertat. Els participants han après a fer flors de roba, dibuixos i s'han endut una flor a casa. 

Joel Joan amb la representació de l’obra teatral El Nom serà l’encarregat de tancar la programació de 5 dies de Festa Major a Llagostera. L’obra tindrà lloc al Polivalent i les entrades es poden comprar a taquilla o bé per internet. Aquest matí Llagostera en Flor oferirà tallers per a grans i petits a la Plaça Llibertat de 11:30 a 13:30 h i a les 17 h hi ha previst un espectacle infantil a càrrec de la Cia Los Herrerita i Xocolatada al Parc de la Torre amb el Casal Parroquial Llagosterenc.

Avui podem llegir al diari El PuntAvui un interessat reportatge sobre Idària, l’entitat sense ànim de lucre impulsada per Llagostera Solidària, que pretén estimular la contractació de treballadors locals a l'atur. Podeu llegir l’article des d’aquí.

Dilluns, 20 Maig 2013 07:22

Un cartell que fa festa

El diari El PuntAvui dedica una de les seves pàgines al cartell de la Festa Major de Llagostera, que com sabeu ha agradat molt entre els llagosterencs. Podeu accedir a l'article des d'aquí. Norman Sánchez, l'autor del cartell explica que de saber el ressò i la bona acollida que tindria el cartell hi hauria posat més personatges reals: “La gent em para pel carrer per felicitar-me, i també hi ha qui em pregunta per què no hi surt", explica en Norman en declaracions a El PuntAvui.

Aquesta nit s’ha cremat un dels grups electrògens que s’utilitzen per donar electricitat a les fires de la Festa Major de Llagostera. L’incendi s’ha iniciat per causes que es desconeixen pels volts de dos quarts de dues de la nit al grup electrogen dels auto xocs, just al costat de la carpa del Patinatge. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local. Inicialment el foc ha estat sufocat amb diversos extintors. Cap persona ha resultat ferida.