ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

Dijous, 08 Agost 2013 10:53

De Herrera torna a obrir les portes

La Clínica dental De Herrera torna a obrir les portes amb la Doctora Miguelina De Herrera al capdavant oferint més de 20 anys d’experiència en el sector odontològic que avalen la seva professionalitat i qualitat. La consulta, situada al número 16 de la Plaça Catalunya disposa de tots els darrers avanços en odontologia cosmètica i restauradora, implantologia, odontopediatria i periodòncia. Amb motiu de la nova reobertura s’ofereix una avaluació complerta gratuïta. L’horari d’atenció és de 10 a 14 i de 16 a 20 h i el telèfon de contacte és el 972830962.  

Divendres, 02 Agost 2013 13:16

Núvols a la costa

Núvols a la costa. Cap de setmana de Sol, excepte a primeres hores sobre el mar, i amb temperatures al llindar dels 30 graus i sense pluges a la vista. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat aquest dimecres 31 de juliol ha aprovat unànimement adherir-se al Pacte Nacional pel dret a decidir i promoure al municipi que entitats, associacions i agents econòmics se sumin també a aquest procés democràtic del dret a decidir i de la celebració d‘una consulta sobre el futur polític de Catalunya.

La Cooperativa Idària de Llagostera ha iniciat un nou projecte que té dues vessants: generar ocupació i contribuir a gestionar la superfície forestal i evitar, d’aquesta manera, els incendis forestals. Per fer-ho es comercialitzarà carbó de l'Ardenya i de les Gavarres. 

Dimecres, 31 Juliol 2013 09:52

Local en venda a Llagostera

Es ven local comercial de planta baixa de 163,38 metres quadrats situat al Carrer Cantallops de Llagostera. El local també disposa d’un pati exterior cobert de 232,50 metres quadrats i s’hi pot practicar una àmplia activitat comercial.

 El local disposa de: serveis, 2 lavabos (un d’oficina i un altre de taller amb dutxes incorporades), despatx i un petit altell. Així mateix, també té instal·lació elèctrica, aigua, instal·lació d’aire comprimit  i una porta d’entrada elèctrica basculant que permet entrar furgonetes i cotxes de feina.

 La venda és de particular a particular sense opció a lloguer. El preu és de 180.000 euros. Per més informació podeu visitar el web: www.localenvenda.com o bé contactar amb els telèfons  687 52 51 10 - 972 80 56 22

 

 

Cel enteranyinat i calor canicular ens acompanyaran aquest cap de setmana, amb possibilitat de tempestes diumenge a la nit. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El local s'ha inaugurat aquest divendres 19 de juliol i es troba situat a l'Avinguda s'Agaró, just davant de la seu de la Policia Local de Platja d'Aro. El primer artista en exposar ha estat Josep Roig.

Divendres, 19 Juliol 2013 13:20

Calor i núvols

Tindrem força núvols divendres i dissabte al matí. En canvi diumenge farà més sol i calor, amb els núvols atrapats a la costa. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 19 Juliol 2013 09:11

Llagostera: porta d'entrada a la Costa Brava

Llagostera vol aprofitar la seva situació geogràfica per situar-se com a porta d’entrada a la Costa Brava i posicionar-se com a complement a l’oferta turística dels municipis veïns.  La gastronomia, l’entorn natural, el patrimoni arquitectònic i les fires i festes són els 4 pilars sobre els quals es sustenta l’oferta turística de Llagostera. 

 

Divendres, 12 Juliol 2013 13:25

Xafogor i temperatures altes

Xafogor i temperatures altes en un cap de setmana de cels enteranyinats. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.