ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

El ple de l’Ajuntament de Llagostera del mes de maig ha vingut marcat per la renúncia de Lluís Postigo com a regidor de l’Ajuntament de Llagostera, després de 18 anys seguits com a regidor, 8 dels quals com alcalde de Llagostera al capdavant de l’Entesa. D’altra banda el Ple, va aprovar definitivament el Plec de clàusules administratives i tècniques per a la licitació del contracte d’escombraries, entre d’altres. 

Una de les propostes que Convergència i Unió portava al seu programa electoral era la construcció d’unes pistes de pàdel. El regidor d’esports, Jesús Malagón, acompanyat del regidor de joventut, Sergi Miquel, fan una visita a les obres que ja han començat i que estaran enllestides, si el temps ho permet, a finals de juliol.

Una trentena de caçadors de Llagostera han participat aquest diumenge al matí en una neteja de deixalles al bosc. El resultat ha estat prop de 40 metres cúbics de deixalles. Amb aquesta actuació el col·lectiu de caçadors de Llagostera deixa constància del seu comprimís amb el medi ambient i pretén conscienciar de la necessitat de tenir cura del bosc.

Divendres, 24 Maig 2013 13:19

Cap de setmana de contrastos

Tindrem un ambient assolellat però relativament fresc i sense pluges. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 17 Maig 2013 13:18

Festa Major de meteorologia primaveral

Sol al matí i pluges i vent a les tardes serà la tònica general durant aquest llarg cap de setmana a Llagostera. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El pintor Fernando Cid Rodríguez està exposant durant aquests dies les seves pintures de paisatges i retrats impressionistes al Saló Cafè del Casino Llagosterenc. 

El carrer Constància de Llagostera celebra aquest any el 20è aniversari d’engalanar el carrer. Any rere any els veïns i veïnes del carrer l’adornen per la Festa Major. 

Divendres, 10 Maig 2013 13:18

Nova tornada a la primavera

Les temperatures es normalitzaran en un cap de setmana tranquil. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dimarts, 07 Maig 2013 09:32

Exposicions orals a classe de P5

Al llarg de l’escolarització d’un alumne és freqüent fer exposicions orals a classe. Els alumnes de la classe dels dofins de P5 de l’Escola Lacustaria ho estan fent per primera vegada davant dels seus companys de classe. El tema és lliure i els nens han d’explicar una cosa que els agradi molt, ja sigui un esport, un joc o un animal. 

Divendres, 03 Maig 2013 13:49

El retorn del Sol

Cap de setmana de Sol i calma després de l’episodi de pluges i que anuncia un ascens de les temperatures. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.