ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Memòries Redacció
Redacció

Redacció

El cap de setmana del 23 i 24 de novembre 2013, es va celebrar a la seu de l’ONCE de Barcelona el 1r campionat de Goalball Open Barcelona amb la victòria de l’equip llagosterenc. L’equip format pels alumnes de 5è de primària Jossra Ayaadi, Daniela Boya, Ibu Chatty, Yeray Codinachs, Nil Ramírez i Unai Torres va guanyar la final contra el CRE ONCE Madrid per 8 a 3. Aprofitant la participació en aquest campionat, l’escola va gestionar la incorporació d’un taller de Goalball durant una tarda al gimnàs de les seves instal·lacions. Així doncs, el professor d’educació física dugué a terme una lliçó per a introduir els coneixements del Goalball a tots els alumnes de cinquè que desconeixien aquest  esport. El Goalball és l'únic esport paralímpic creat específicament per a persones invidents o amb deficiència visual. Participen dos equips de tres jugadors/es. El joc es basa principalment en el sentit auditiu per detectar la trajectòria de la pilota, la qual porta en el seu interior uns picarols que sonen al moviment de la pilota. Tots els jugadors/es han de portar obligatòriament antifaços opacs per tal d'igualar la visibilitat dels participants. Durant el partit, de 20 minuts de durada, cada equip se situa en un costat de la pista, al costat de la porteria de 9,00 m. L'objectiu és, mitjançant el llançament amb les mans, introduir la pilota a la porteria contraria on qualsevol dels membres de l'equip intentaran parar-la. EL Poll TV us oferirà properament un vídeo amb els principals protagonistes d'aquesta fita.

L’Ajuntament de Llagostera va celebrar ahir al vespre un taller participatiu per recollir propostes ciutadanes, analitzar-les i valorar-ne la seva possible incorporació al pressupost municipal de l’any vinent. En total es varen recollir més de 40 propostes.Al taller hi varen participar una vintena de persones, presencial i virtualment. I és que per fomentar la participació, durant el mes de novembre s’han activat i  promocionat diversos canals per facilitar l’arribada de les propostes ciutadanes: s’ha habilitat un formulari online accessible des de http://tallers.llagostera.cat/pressupost/form.php, s’ha posat a disposició de la ciutadania l’ús de les xarxes socials 2.0 oficials de l’Ajuntament (Twitter i Facebook), la plataforma online ETRAM, el mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i les bústies participatives ubicades a diversos indrets del municipi. L’acte va servir també per donar compte del grau d’execució de les propostes ciutadanes que es van incorporar al pressupost municipal del 2013.

Divendres, 29 Novembre 2013 12:52

Hivern avançat

Cap de setmana més típic d’hivern que de la tardor. Temperatures fredes i intervals de núvols que poden deixar precipitació el dissabte al vespre.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera del mes de novembre ha aprovat el conveni urbanístic per a l’expropiació dels terreny situats a l’Avinguda de l’Esport, propietat d’Emili Carbó i Josep Caldas. El conveni s’ha aprovat amb els vots de CiU i Alternativa per Llagostera i posa fi a un llarg procés iniciat l’any 2004. El preu s’ha fixat en la quantitat de 747.419,88 €

Dijous, 28 Novembre 2013 11:47

Idària prepara el Nadal

La cooperativa de treball i inserció sense ànim de lucre, Idària, ofereix una promoció especial per als serveis de neteja a domicili, empreses i botigues per aquestes festes. Totes les contractacions que es facin abans del 10 de gener de l’any vinent gaudiran d’un petit obsequi nadalenc. A més a més, Idària ofereix també una àmplia selecció de paneres de Nadal i regals de comerç just i altres idees per regalar per Nadal. A Dinkiraa hi trobareu la secció ‘Roba Viva’ amb roba de segona mà al millor preu i també joguines en bon estat. A més a més, també hi trobareu objectes de regal d’artesans locals, confeccions de Nuari, carbó de l’Ardenya i les Gavarres i llibres infantils.

Dimecres, 27 Novembre 2013 08:26

Servei d'impremta a domicili amb d'Aro Print

Servei d’impremta, copisteria offset i digital a Platja d’Aro. Es tracta de d’Aro Print una impremta que treballa amb Offset, digital, vinils i serigrafia, entre d’altres serveis. L’empresa està formada per dos socis, un d’ells de Llagostera i per aquest motiu ofereixen lliurament a domicili al poble. D’Aro Print ofereix preus especials en flyers, impresos comercials, regals d’empresa, estampació de samarretes i stickers amb un tracte personalitzat al client i servei exclusiu a domicili per Llagostera.

Per més informació els podeu trobar a l’Avinguda Estrasburg 58 de Platja d’Aro o podeu contactar amb ells a través del telèfon 972 828 462 o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La Unió de Botiguers de Llagostera ha organitzat aquest diumenge 24 de novembre la primera mostra d’articles de comerç local al Casino Llagosterenc, sota el nom de Primer Showroom Llagostera. Durant tot el matí s’hi van poder veure diferents desfilades de moda, així com participar a diferents tallers de manualitats tèxtils i de dibuix a l’aquarel·la, gaudir amb  actuacions musicals i visitar diversos estands. 

Dilluns, 25 Novembre 2013 00:00

Tallers de Nadal a La Botigueta

Per segon any consecutiu, La Botigueta organitza tallers nadalencs per a nens i adults. Després de l’èxit de l’edició anterior, aquest any s’amplia la programació amb tallers de ganxet, scrapbook, manualitats nadalenques, jocs i explicada de contes entre altres activitats programades. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al 972 83 05 46 o anar directament a La Botigueta.

Divendres, 22 Novembre 2013 13:10

Després del temporal arriba la calma

A diferència del cap de setmana passat, aquest serà molt tranquil, amb moltes clarianes i fred intens. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

L’entrenador de la Unió Esportiva Llagostera explica avui a El 9 Esportiu com l’equip ha assolit l’èxit de les últimes temporades ostentant a dia d’avui el lideratge de la segona divisió B. 

Podeu llegir la notícia sencera al següent enllaç:  http://www.el9.cat/noticia/article/-/-/695645.html?piwik_campaign=mail&piwik_kwd=mail&utm_source=mail&utm_medium=mail&utm_campaign=mail