ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

Fa anys que des de l’Ajuntament hi ha previst l’arranjament del Carrer Panedes, el conegut popularment com “la carretera” pel seu pas de la C-65 per dins el poble abans que es construís la variant. En aquest espai de l’alcalde al dia, Fermí Santamaria explica com es troba la situació actual per tal de millorar aquest carrer.

Divendres, 05 Juliol 2013 13:29

Cap de setmana estival al 100%

Cap de setmana de ple estiu, amb algunes boires matinals i calor intensa al migdia. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Amb l’arribada del mes de juliol s’inicia el període de rebaixes d’estiu que s’allargarà fins al proper 31 d’agost. Enguany es preveu que cada català es gasti de mitjana cent seixanta euros, un deu per cent menys que en la mateixa temporada de l’any anterior. 

Dimecres, 03 Juliol 2013 18:49

Consells de seguretat ciutadana

L‘Ajuntament de Llagostera i els Mossos d’Esquadra han organitzat una xerrada oberta a tota la població per tal de donar consells de seguretat ciutadana. L'acte també va servir per presentar el mapa de geolocalització de masies que ha elaborat l’Ajuntament de Llagostera i ha posat a disposició dels cossos de seguretat i protecció civil que actuen al municipi. 

Dimarts, 02 Juliol 2013 12:05

El Poll TV estrena “l’Alcalde al dia”

El Poll TV us ofereix a partir d’avui un nou programa anomenat “l’Alcalde al dia” un espai en el qual l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, explicarà un tema d’interès que s’estigui tractant en aquells moments al consistori. Un cop al mes l’equip del Poll TV quedarà amb l’alcalde que explicarà diversos temes que posteriorment es publicaran.

Divendres, 28 Juny 2013 13:28

Cap de setmana de Sol espantat

Tindrem un divendres i dissabte enteranyinats, fins diumenge a la tarda quan tornarà a brillar l'estiu. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Aquest dimecres 26 s'ha realitzat el ple de l'Ajuntament de Llagostera corresponent al mes de juny. En el ple, David Parrón ha pres possessió del càrrec de regidor d’Alternativa per Llagostera en substitució de Lluís Postigo. Parrón ha promès el càrrec i s’ha estrenat com a regidor en un Ple que ha durat escassament 30 minuts.

Un estiu més, la Plaça del Castell es convertirà els propers divendres 5 i dissabte 6 de juliol en un escenari excepcional per acollir una representació teatral, aquest cop, “La Gàbia de les Boges” 

Divendres, 21 Juny 2013 13:38

Revetlla tranquil•la, però per poc!

Cap de setmana amb sol i núvols prims, que podrien deixar-nos pluja el divendres al vespre i la matinada de diumenge a dilluns.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dimarts, 18 Juny 2013 10:58

L’estrella de Llagostera

Un dels restaurants de més renom de Llagostera, Els Tinars, s’ha unit enguany a la nova etapa que ha iniciat l’Associació de Restaurants de Llagostera. A finals del 2008, el restaurant dirigit per Marc i Elena Gascons rebia el reconeixement per la bona feina feta amb una estrella Michelin que encara conserven a dia d’avui.