ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 17 abril 2015 12:58

Primavera de núvols

Tindrem un cap de setmana de temperatures molt agradables, però amb el cel cobert i potser s’escapi alguna gota el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) convoca el primer concurs a Llagostera de curtmetratges per mòbil proindependència de Catalunya.

Si voleu participar, les bases són les següents:

 - Els curtmetratges, tenint en compte el tema proposat, poden ser històries de ficció, entrevistes, documentals, animacions de qualsevol tècnica, vídeos musicals, etc, d’estil completament lliure.

 - La durada màxima ha de ser de cinc minuts.

 - Els curts s’hauran de penjar en aquesta pàgina de facebook.

 - L’organització pot retirar qualsevol vídeo que sigui ofensiu i poc respectuós o que no compleixi els requisits establerts a les bases.

 - El termini per penjar els curts és diumenge 19 d’abril.

 - El premi consisteix en una vídeo càmera esportiva GoPro

 - El procés per determinar el curt guanyador tindrà dues fases. La primera és per votació popular (mitjançant el m’agrada del facebook ). A la segona fase un jurat especialista determinarà el curt guanyador entre els més votats.

 - Els treballs no poden ser presentats simultàniament en altres concursos.

 - El jurat pot declarar desert el concurs, si les obres presentades no reuneixen les característiques adequades o els mèrits suficients. Es pot considerar la possibilitat de donar accèssits.

 - El veredicte del jurat és inapel•lable i es farà públic en el decurs del lliurament de premis de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament, que tindrà lloc 23 d’abril de 2015, tot i que serà comunicat prèviament a les persones finalistes.

 Per més informació podeu dirigir-vos al Facebook: https://www.facebook.com/pages/1r-Concurs-De-V%C3%ADdeos-Independentistes/346975522167493?pnref=story

 

El VídeoMAT és un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn. Enguany els alumnes de grup de treball de matemàtiques de Rosa Sensat “A+A+” s’hi presenten.

Aprofitant la curiositat dels alumnes de Cicle Superior envers les sèries, pel·lícules i música els alumnes han presentat les unitats d'emmagatzematge de la mesura de la informació (bytes, megabytes, gigabytes, ....) i la maquinària on es poden emmagatzemar.

El jurat atorgarà diversos premis segons la categoria. Els treballs amb premis especials, així com d’altres seleccionats per l’equip organitzador, es podran difondre a través del web del programa de TVC Quèquicom.

Per primera vegada, Llagostera ha celebrat una diada entorn del món de l’art. Aquest diumenge s’han organitzat a la Plaça de Catalunya una sèrie de tallers relacionats amb la música, la pintura i el ball entre d’altres.

Els més menuts han après tècniques força divertides i han pogut desenvolupar la seva creativitat pintant. 

Dilluns, 13 abril 2015 10:57

Visita a la Residència Josep Baulida

El dimecres, 8 d’abril, un grup d’alumnes de 4t i  5è nivell que formen part del Projecte Piràmide, de l'escola Puig de les Cadiretes, han realitzat una visita als usuaris de la Residència Josep Baulida, acompanyats de l’especialista d’Atenció a la Diversitat del centre i d’un pare i una mare voluntaris.

La visita estava organitzada amb la finalitat de potenciar la relació intergeneracional entre alumnes i residents, a través d’una activitat basada en l’entrevista per conèixer els esdeveniments viscuts pels residents al llarg de la seva infància i joventut.

A banda, unes alumnes van oferir als usuaris de la residència unes boniques cançons que foren molt aplaudides.

La valoració de la visita ha estat molt positiva per part dels residents i professionals que els atenen i també, pels nostres alumnes, la mestra d’Atenció a la Diversitat i el pare i la mare acompanyants.

L’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera ha commemorat la proclamació de la II República. Els actes han tingut lloc aquest diumenge, 12 d’abril a les 12 del migdia a la Plaça de l’Exili on s'ha fet una ofrena floral amb acompanyament musical. Seguidament els organitzadors i participants s'han desplaçat fins al cementiri municipal on han realitzat una segona ofrena floral al monument als represaliats pel franquisme.

Divendres, 10 abril 2015 12:09

Cap de setmana tranquil

Tindrem temperatures suaus, núvols intermitents i res de pluja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 10 abril 2015 07:44

"Per ser-hi tots hi faltes tu”

Amb el lema “Per ser-hi tots hi faltes tu”, ERC de Llagostera ha presentat la seva candidatura a l’alcaldia de Llagostera amb Toni Navarro com a cap de llista. Un centenar de persones han assistit a l’acte de presentació celebrat aquest dijous al vespre al teatre Casino Llagosterenc, on hi ha participat l’eurodiputat d'ERC Josep Maria Terricabras. Navarro ha defensat la necessitat d’aconseguir un ajuntament plural i participatiu. 

Dimarts, 07 abril 2015 18:15

Una Setmana Santa plena d’activitats

La Setmana Santa va començar a Llagostera el passat diumenge amb el Mercat Romà. El diumenge de rams llagosterencs i visitants varen gaudir d’un dia esplèndid amb paradetes de productes artesanals i lluites escenificades de gladiadors entre altres...

La cursa solidària organitzada per Intermón Oxfam sortirà d‘Olot fins a Sant Feliu els dies 18 i 19 d‘abril passant per Llagostera. Més de 40 voluntaris llagosterencs hi participaran activament donant assistència a l’organització i participants.

Un any més el local polivalent de Llagostera és un dels punts d’avituallament i control escollits per l’organització. Si estàs interessat en col·laborar envia un correu amb les teves dades a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o bé truca al 667732409. Properament es convocarà una reunió amb tots els voluntaris.

Per a més informació sobre la Trail Walker podeu consultar el web http://trailwalker.intermonoxfam.org