ELPOLLTV

Dim06062023

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

Dimarts, 28 Febrer 2023 16:32

Concurs de TREC a Llagostera

Cavall de Mar anuncia que el pròxim diumenge 5 de març tindrà lloc el concurs de Trec a les seves instal·lacions de Llagostera. Competiran la lliga catalana i la lliga Aceegi. 

Hi haurà servei de bar a càrrec de l'equip de competició. 

Aquest dissabte 4 de març a les 12.30h tindrà lloc la presentació de la candidatura de Junts per Llagostera amb Narcís Llinàs a la plaça August Vidal de Llagostera. 

En acabar, hi haurà pica-pica pels assistents.

Dimarts, 28 Febrer 2023 12:12

XXIIa Caminada Nocturna d'Hivern

Arriba la XXIIa Caminada Nocturna d'Hivern el pròxim dissabte 4 de març. La trobada serà a les 17.30h i sortida a les 18h des del Pavelló Municipal.

Cal vestir i calçar convenientment per a la caminada. I es farà una parada per sopar que es portarà cadascú. El recorregut serà d'uns 18-19km aproximadament. I la marxa serà efectiva i durarà entre 4 i 4 hores.

Nova xerrada dins de les II Jornades d'Educació i Família centrada en els "Límits per créixer". Una xerrada en què es parlarà de la importància que tenen els límits en el desenvolupament de la persona i concretament en la construcció de la individualitat. Tractarà sobre el rol i les funcions paternes i maternes i el seu sentit i importància. A càrrec d'Alba Cunill Gartmann, psicòloga infanto-juvenil, grupanalista i psicomotricista. Adreaçada a educadors i famílies amb infants d'entre 2 i 10 anys.

Hi haurà un taller paral·lel per als infants de les famílies assistents a partir de 3 anys.

Es pot fer la inscripció prèvia en aquest enllaç

El pròxim 2 de març a les 19h a la Sala Polivalent de Can Roig, tindrà lloc la jornada sobre l'impuls de la comunitat local d'energia de Llagostera. L'objectiu d'aquesta jornada és conèixer el projecte que impulsa l'Ajuntament, en col·laboració amb l'Oficina Comarcal de Transició Energètic del Gironès, per impulsar un model energètic descentralitzat, net i democràtic.

A càrrec de tècnics de la Diputació de Girona i l'empresa Km0.

Aquest dissabte 4 de març a les 17h a la Casa de les Vídues tindrà lloc l'espectacle "Quan parles fas màgia" a càrrec d'Eduard Juanola.

Espectacle de màgia per presentar i dinamitzar el Voluntariat per la Llengua (VxL), programa que pretén fer créixer l'ús del català mitjançant la conversa. Juanola és el protagonista dels vídeos que acompanyen la campanya "Quan parles fas màgia", amb aquesta metàfora, es vol posar èmfasi en el fet que un aspecte clau del programa, ja que els participants del VxL veuen com la vida els canvia màgicament a partir d'un millor coneixement i una més gran fluïdesa en l'ús del català.

L'entrada és gratuïta, cal inscripció prèvia aquí.

Com cada darrer dissabte de mes, el Grup d'Excursionista Bell Matí i l’Àrea de Medi Ambient han organitzat un matinal de recollida selectiva de deixalles a l'entorn de Llagostera. Està obert a tothom.

Començarà a les 10h a la Deixalleria Municipal.

Aquest diumenge 26 de febrer a les 18h al Teatre Casino Llagosterenc, nova sessió del Cicle Gaudí "Un año, una noche". 

Ramon i Céline són una parella jove que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’assalt terrorista aconsegueixen refugiar-se al camerino dels músics. En sortir ja no seran els mateixos, i no saben si ho tornaran a ser... Adaptació cinematogràfica basada en el llibre Pau, amor i Death Metal, de Ramon González, supervivent de l’atemptat terrorista a la sala de concerts Bataclan de París. Versió original francesa amb subtítols en català.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1. Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització. El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

Dilluns, 20 Febrer 2023 12:54

Arriba el Carnaval a Llagostera

Aquest cap de setmana es celebrarà el Carnaval a Llagostera. 

El dissabte 25, de les 10 a les 12h a la plaça Catalunya hi haurà un taller de màscares a càrrec del grup Bufaforats de l'Espai El Papu-Tisores. I a les 12h, espectacle d'animació familiar "Vols jugar? per Carnaval" a càrrec de la Cia. La dona del sac.

I el diumenge, a les 10.30h, començarà la Rua de Carnaval que anirà del carrer Maria Gay, a l'avinguda de l'Esport, la carretera de Sant Llorenç, el passeig Romeu i el carrer Pau Casals. L'arribada i l'exhibició final de les colles serà al carrer Pau Casals, davant l'oficina de correus.

Divendres, 03 Febrer 2023 10:00

Botifarrada de benvinguda a FN Speed Team

El pròxim 4 de març es celebrarà una botifarrada de benvinguda al FN Speed Team al Casal Parroquial Llagosterenc a les 10h. 

A les 11h hi haurà la presentació i la xerrada amb l'equip. 

L'entrada és gratuïta i es poden comprar els tiquets per esmorzar a la Llibreria Sureda. Tenen un cost de 8€.

Col·laboren el Poll TV, Llagostera Ràdio i la llibreria Sureda.