ELPOLLTV

Dis18052024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

El pròxim dissabte 15 de gener tindrà lloc la XXIa Caminada Nocturna d’Hivern del G.E. Bell Matí amb un recorregut de 18km . Tots els participants es trobaran a les 17.30h al Pavelló Municipal Josep Mir i a les 18h començarà la ruta. Aquesta tindrà una durada de 4 hores o 4 hores i 30 minuts de marxa efectiva.

Es farà una parada per sopar i cal que cadascú es porti el menjar. És imprescindible vestir i portar calçat convenient per a la caminada.

L’itinerari serà del Bosc de la Torre, Can Siu, Can Gascons, Mas Andreu, Can Caldes, Can Matetes, Pont sobre C-35, torrent de la Garçafreda, Can Fuianet (sopar). Carretera de Tossa, Can Bufí, els Terrissos, pantà de Can Boada, Pont sota C-35, Can Sagols, riera Gotarra i Pavelló d’esports.

Pels socis federats és gratuït, i pels no socis tindrà un preu de 2€. I pels socis no federats costarà 5€ i pes no socis 7€. El preu inclou l’assegurança FEEC.

El pròxim diumenge 16 de gener tindrà lloc al Teatre Casino Llagosterenc la representació de l'obra "El contracte" a càrrec de H6Teatre a les 18h.

L'espectacle explica la història de Charlie Rivel que està actuant a Berlín durant la Segona Guerra Mundial juntament amb un ajudant. Un comissari de la Gestapo, el Sr. Kraus (que en realitat vol ser pallasso), li fa l'encàrrec de muntar un número per l'aniversari del Führer, on ell també vol actuar. Charlie Rivel ha de complir amb "el contracte" que té amb els berlinesos, però en Witzi i en Golo, utilitzant les seves estratègies clownesques, faran tot el possible per salvar el seu país i la seva dignitat. És una història de pallassos que volen sobreviure a l'horror que els ha tocat viure.

Es poden aconseguir les entrades anticipades a www.ticketara.com o el mateix dia de l'espectacle una hora abans. El preu de l'entrada general és de 8€. Amb el Carnet CLV, menors de 18 anys i majors de 65 anys, entrada reduïda a 5€.

La Biblioteca Julià Cutiller posa en marxa un nou club de lectura adreçat a aprenents de nivell bàsic de català, el club “Parlem llegint”. La presentació tindrà lloc a la Biblioteca Julià Cutiller el pròxim 18 de gener a les 10h. Anirà a càrrec de l’escriptora i docent Maria Mercè Roca.

L’objectiu d’aquesta primera presa de contacte és explicar en què consistirà el club, quina serà la metodologia i el possible calendari. Totes aquelles persones que estan rebent, o que potser rebran en breu, classes de català a un nivell bàsic, i/o volen millorar el seu nivell de comprensió lectora i expressió oral, trobaran en aquest club de lectura un espai on compartir amb altres persones les lectures proposades en un entorn agradable i amb el suport d’una conductora especialitzada.

Per més informació i inscripcions, us podeu posar en contacte amb la Biblioteca trucant al 972 83 00 08 o enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  Amb la col·laboració del CPNL del Gironès.

Degut a l’augment dels contagis de la Covid19 i la situació sanitària actual, des de l’Ajuntament de Llagostera s’ha decidit replantejar el recorregut i la ubicació de la recepció de Ses Majestats els Reis d’Orient.

El recorregut començarà a les 19h a l’avinguda de l’Esport i continuarà per la carretera de Sant Llorenç, el passeig Romeu, el carrer Pau Casals, el passeig Pompeu Fabra, l’avinguda Gironès, el carrer Almedinilla i acabarà al mateix lloc d’on ha començat, a l’avinguda de l’Esport.

A continuació, tindrà lloc la recepció reial. Els Reis i els patges es trobaran al porxo de l’entrada de l’edifici Polivalent rebent a les famílies que hauran d’esperar en fila. Com que durant la cavalcada no s'hauran llençat caramels per evitar aglomeracions, cada infant rebrà un grapat de caramels quan es trobi amb els Reis Mags. 

Ahir es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat la resolució amb la llista dels 68 municipis on s’aplicarà la llei de regulació del lloguer, amb la inclusió dels 8 darrers municipis que s’hi han sumat, entre ells, Llagostera.

El passat mes de setembre, a proposta de l’equip de govern (ERC - CUP Alternativa) el Ple va aprovar per unanimitat demanar a la Generalitat de Catalunya que declarés el municipi àrea amb mercat d’habitatge tens, ja que reuneix les condicions per estar sota aquesta llei.

Per poder aplicar la regulació cal complir alguna de les següents condicions: haver patit un increment sostingut del preu del lloguer superior a la mitjana catalana, que el seu cost superi el 30% d’ingressos mitjans de les llars i, finalment, que el preu hagi crescut tres punts per damunt d’IPC català durant els últims 5 anys. De les tres condicions, cadascuna d’elles suficient, Llagostera n’acompleix dues.

“Aquesta llei és beneficiosa per la població i és un pas més en la lluita per contenir l’increment continu dels preus del lloguer i facilitar l’accés a l’habitatge. L’experiència de les 61 poblacions on ja fa més d’un any que s’aplica, ha estat positiva. El cost del lloguer s’ha contingut i no s’ha reduït la signatura de contractes” tal i com ha destacat, Enric Ramionet, regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Llagostera.

Enguany, per culpa de la Covid-19 s’han suspès de nou els Pastorets del Casal de Llagostera.

Des del Casal, en Bec de Lloro, envia aquest missatge per agrair a tots aquells que s’han esforçat de valent per tirar endavant l’espectacle i a tota la gent que va comprar entrades per gaudir-lo!

 

La pandèmia de la Covid-19 segueix colpejant Llagostera, així com també a la majoria de municipis de Catalunya. Des de l'inici de la pandèmia, s'han notificat un total de 1.269 casos positius, tal com apunten les dades de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

Actualment, Llagostera té un índex de risc molt alt, situat a 1492.94 (al juliol 891 punts). En els darrers set dies s'han diagnosticat amb PCR i test d'antígens 74 casos, mentre que en els darrers 14 dies han estat 147. La taxa de reproducció de l'epidèmia és de 0,93 punt, una dada força alarmant, ja que l'epidèmia creix si és superior a 1. Aquestes dades podrien tenir relació amb la nova variant Òmicron, més contagiosa però menys agressiva.

Per poder consultar les dades actualitzades en el següent enllaç.

Cal no abaixar la guàrdia, actuar amb prudència i seguir les noves mesures de seguretat vigents a Catalunya actualment.

Dimarts, 28 Desembre 2021 09:12

Suspès el 3X3 de Reis del C.B. Llagostera

Se suspèn el campionat de bàsquet 3x3 de Reis del C.B. Llagostera previst pel pròxim diumenge 9 de gener del 2022 a causa de l’evolució de la sisena onada i de l’alt índex de contagi de la variant Òmicron.

Dilluns, 27 Desembre 2021 10:40

Carta de NatuSpai

Hola! Soc la Mª Àngels Solés, fa 3 anys vaig obrir la botiga i centre de teràpies NatuSpai, on hi trobàveu, entre d’altres, productes de cosmètica bio i suplementació natural.

Des del primer dia, ho vam tirar endavant amb molta il·lusió amb l’Olga Teira, dietista i terapeuta naturista.

Avui ha arribat el moment de dir adeu degut a temes personals i voldria agrair a tots els llagosterencs/llagosterenques i als que no ho sou també, la confiança que heu estat dipositant tan amablement en nosaltres: Moltes Gràcies!

I us vull comunicar que el negoci continuarà en mans de l’Olga, que seguirà amb les seves teràpies.

 

Hola! Soc l’Olga, he estat aquests 3 anys treballant amb la Mª Àngels i haig de dir que la trobaré a faltar molt, però cadascuna hem de seguir el camí que considerem més adequat per a nosaltres.

Em quedo a NatuSpai amb moltes ganes perquè al llarg d’aquest temps he treballat amb molts de vosaltres sentint-me molt recolzada i satisfeta de la feina feta.

Us vull comunicar que continuaré amb el servei de dietes, amb novetats de receptes i sistemes. A més us ofereixo altres teràpies com són la Reflexologia podal, les Flors de Bach, l’Auriculoteràpia, Fustateràpia i en breu també teràpia de Reiki.

L’objectiu és que experimenteu millores reals en la vostra salut física i emocional. Les meves eines són una alimentació conscient personalitzada i altres tractaments que van del físic i també més enllà. En poc temps, disposarem també d’altres terapeutes.

A part, en la botiga hi trobareu suplementació natural i altres productes. Consulteu-me sense cap compromís, seré a Natuspai els dilluns, dimarts i divendres. Telèfon de contacte: 665.82.50.10 Olga

 

Si voleu aprofitar aquestes Festes per fer regals de salut i bellesa, faig bonus de sessions de Fustateràpia i també de Reflexologia podal. Animeu-vos!

La Mª Àngels i jo us donem moltíssimes gràcies per tot i us desitgem Molt Bones Festes i que tingueu tot aquest any en el que entrem i tota una vida de Felicitat i Salut!

Mª Àngels i Olga

A causa de l'evolució de la sisena onada i de l'alt índex de contagi de la variant Òmicron, les autoritats han demanat prudència, així com una reducció de la interacció social. És per això que la Junta del Casal ha decidit suspendre també la segona representació dels Pastorets del Casal a Llagostera prevista pel dia 2 de gener del 2022.

Si els indicadors de contagi disminueixen i les autoritats ho confirmen, es farà tot el possible per reprogramar l'espectacle per més endavant.

Es podran tornar les entrades a la Llibreria Sureda.