ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

El pròxim diumenge 7 de novembre el grup excursionista Bell Matí ha preparat una excursió entre Portbou i Llança. El lloc de trobada serà el pavelló municipal de Llagostera a 2/4 de 8 del matí. Tots els participants es desplaçaran fins a Llançà amb cotxe particular. Un cop allà s'agafarà un tren fins a Portbou.

Es retornarà a Llançà tot caminant per un bonic recorregut d'una 4 o 5 de caminada.

Cal portar esmorzar, dinar, roba i calçat apropiat per l'activitat.

Amb motiu de la diada de Tots Sants, un any més tindrà lloc una ambientació musical en directe al cementiri municipal de Llagostera.

Molts llagosterencs aprofitaran el dia per visitar les seves persones estimades que reposen al cementiri.

Divendres, 29 Octubre 2021 12:20

Nou Bar Restaurant Ponent a Llagostera

El passat 8 de setembre va inaugurar el Bar Restaurant Ponent al carrer Ponent nº11 de Llagostera. Es tracta d'un establiment obert de dilluns a divendres que ofereix esmorzars i dinars amb menú.

Els divendres a la tarda, de les 17h a les 20h, es serveixen tapes especials i a continuació, comença el servei de sopar de 20h a 22h amb plats combinats i entrepans tant calents com freds.

Els dissabtes al migdia els comensals podran escollir el seu àpat d'una carta extensa de plats combinats, tapes i entrepans freds i calents.

Els dissabtes a la tarda i els diumenges es tanca per descans del personal. Només els caps de setmana i amb reserva prèvia, es fan sopars per colles, fins i tot, amb la possibilitat de llogar el local per festes d'aniversari o altres esdeveniments. Per més informació es pot trucar al 615326569 o consulta el seu compte d'Instagram.

El seu horari és:

De dilluns a dijous de les 6h a les 20h.

Divendres de les 6h a la 1h de la nit.

Dissabte de les 6h a les 15h.

Música, espectacles infantils, foodtrucks, concursos, tallers i mot més! Amb motiu del primer aniversari de Can Forns (carrer Garbí, 9, Llagostera), el pròxim dissabte 6 de novembre s'ha organitzat un dia ple d'activitats gratuïtes per celebrar-ho.

La programació començarà a partir de les 10 del matí amb un taller i concurs de pintura i seguirà al migdia amb l'actuació del grup  Sotrac. La música i el bon ambient no s'aturarà amb les actuacions de Keko Domènech i David Cray, la Buena Onda i Toni Cayena.

De les 14 a les 16h hi haurà foodtracks, entre elles Fum Sushi, Crepe Diem i la xurreria Sílvia & Miki, entre d'altres. Per als més menuts hi ha previst també un taller de maquillatge i l'espectacle familiar de la companyia Rikus. Els personatges de Toy Story i Mickey i Minnie també seran a la festa.

Consulta el detall de la programació aquí.

El pròxim divendres 29 d'octubre es celebrarà la presentació del llibre "Caimó" de Toni Strubell i Trueta al Centre Cultural de Can Roig de Llagostera a les 19.30h. L'acompanyarà l'editora Marta Costa - Pau i la directora de la revista Sàpiens, Clàudia Pujol.

"Caimó" és una novel·la que té com a protagonista un dels grans revolucionaris catalans del segle XIX, l’encara força desconegut Pere Caimó (1819-1878). Fill de Sant Feliu de Guíxols, va formar part d’una família d’indianos que s’establiren a Puerto Rico al primer terç del segle XIX. Visqué uns 30 anys a la inquieta ciutat de Mayagüez i va tornar a Catalunya per convertir-se, quasi de la nit al dia, en l’indiscutible líder del republicanisme federal gironí i capitost del fascinant Foc de la Bisbal (1869).

Carles Rahola el va considerar un dels grans herois de la història catalana. Va liderar els grans moviments socials a la seva ciutat, que el va elegir alcalde en diversos moments del Sexenni Democràtic. Diputat més votat per Girona, va aixoplugar el naixement de la Primera Internacional i va fer construir una muralla a Sant Feliu per defensar la ciutat de l'atac dels carlins.

Dijous, 21 Octubre 2021 13:23

Taller de monotips per a nadons

El pròxim dissabte 6 de novembre a les 11h tindrà lloc un taller per experimentar amb tintes vegetals naturals i gaudir de les textures i possibilitats que ens brinden de la mà de l'artista Lourdes Ral.

Es tracta d'una activitat paral·lela a l'exposició i a la presentació de: "Tinta vegetal", un llibre de Lourdes Ral que recull les possibilitats artístiques de les flors i plantes del nostre entorn.

Per a nadons de 0 a 3 anys.

Inscripcions aquí

El Campionat de Catalunya de TREC Infantil es celebrarà el pròxim diumenge 24 d’octubre a Llagostera. Les categories que competiran són benjamí, aleví i criterium. Tindrà lloc al Centre d’equitació Cavall de Mar.

El TREC (Tècniques de Rutes Eqüestres de Competició) és una disciplina hípica que tracta de reunir en una competició totes les habilitats i dificultats que un cavall i el seu genet han de dominar, per gaudir al màxim d'un llarg passeig o ruta pel camp.

Per més informació www.cavalldemar.net.

Dilluns, 01 Novembre 2021 11:12

Taller de caixes niu

Si teniu un pati o un balcó i voleu posar una caixa niu pels ocells us proposem pel diumenge 7 de novembre un taller per fabricar-ne una a Can Roig a Llagostera.

El punt de trobada és a la plaça August Vidal, del Centre Cultural Can Roig mateix a les 10h del matí.

L’activitat durarà unes hores i ens la farà en Jaume Ramot del grup de natura Sterna.

Si a casa teniu alguna de les següents eines us agrairem que la porteu: trepants, tornavís, alicates, esquadra, llapis i/o serjant. 

Incripcions aquí.

Els Implicats  Llagostera han fet una donació d'un total de 1.000 euros a l'Associació Lluito per a tu. L'entitat va néixer a Llagostera, amb l'objectiu recaptar fons per tal de fer front a les elevades despeses que comporten les teràpies i les ajudes tècniques i materials que necessiten els infants i els joves amb lesió cerebral. Els Implicats Llagostera està format per un grup de llagosterencs que els uneix l'esport i la solidaritat. En els darrers anys han participat a diverses curses solidàries com la Trailwalker i la Oncotrail.

El grup polític CUP-Alternativa per Llagostera ha presentat una publicació on fa balanç de les accions impulsades durant els dos últims anys de legislatura. Tot i que la pandèmia ha subratllat les complexitats de l'administració local, el partit segueix amb la "convicció que des del govern municipal es poden impulsar polítiques transformadores que afectin les condicions de la vida de la gent".

La CUP-Alternativa per Llagostera finalitza el balanç assegurant que continuaran treballant per un programa per a la ciutadania. Sempre comptant amb la participació d'aquesta en els actes i reunions que van programant mensualment. Recorden també que fa menys d'una setmana van inaugurar un nou local anomenat Espai Isabel Vila.

Consulta la publicació amb el detall de les actuacions dutes a verme des d'aquí.