ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Reportatges Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 08 Gener 2016 12:15

S'aproxima el vent de ponent

Cap de setmana amb vent de ponent, que ens deixarà temperatures inusualment altes i cels força tapats. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La pluja no ha impedit que els llagosterencs i llagosterenques sortissin al carrer per veure com els tres Reis de l’Orient arribaven al poble acompanyats pels seus patges i la Comitiva Reial.

La cavalcada s’ha iniciat a les set de la tarda, des de la zona esportiva, moment en el que la pluja va fer acte de presència. La Comitiva Reial va dirigir-se cap al centre de la població, passant per l’Avinguda de l’Esport,  el Passeig Romeu, el Passeig Tomàs Boada, el Passeig Pompeu Fabra passant pels carrers Fivaller, Cristòfol Colom i Àngel Guimerà, fins arribar a la Plaça Catalunya.

Dijous, 31 Desembre 2015 08:08

Revetlla de cap d’any tranquil•la

divendres i dissabte pot ploure als vespres, diumenge ja farà més Sol. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dijous, 24 Desembre 2015 08:55

Nadal amb temperatures suaus

Tindrem boires amb intervals de núvols, però sense pluja. El dimarts podríem tenir un petit canvi de temps.. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 18 Desembre 2015 12:49

Núvols inofensius, boires i temperatures suaus

Tindrem un altre cap de setmana de tardor més propi de la primavera. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 11 Desembre 2015 11:44

Segueix l'anticicló aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana tindrem més núvols, però sense pluja. I temperatures molt suaus que ens deixen una tardor més càlida de l’habitual. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 04 Desembre 2015 12:13

Cap de setmana llarg amb alguns núvols

Sense pluges i temperatures una mica més suaus pel cap de setmana llarg. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 27 Novembre 2015 11:34

Cap de setmana tranquil

Tindrem alguns intervals de núvols i fred moderat, menys intens que els darrers dies. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 20 Novembre 2015 12:27

S’apropa l’hivern

Tindrem un cap de setmana amb invasió d’aire fred que ens deixarà les primeres glaçades de la temporada. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El proper dijous 26 de novembre, a les 20:00 h., a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller, Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla i especialista en l’autor, oferirà una xerrada sobre la novel·la “El carrer estret” de Josep Pla.