ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Redacció
Redacció

Redacció

Dimarts, 07 Juliol 2020 14:57

Ioga i Meditació a l'Hotel Can Darder

Després d’aquest darrers mesos convulsos molts de vosaltres segur que heu tingut temps per reflexionar i meditar. Per fer-ho de manera tranquil·la i ordenada l’Hotel Can Darder de Llagostera us ofereix una jornada de Ioga i Meditació amb el reconegut professor Cristian Blanch. Serà aquest el proper diumenge 12 de juliol a les 10h on podreu gaudir d’un ambient distès i agradable en plena natura. Per a més informació i reserves podeu trucar al 872 011 009.
Dijous, 02 Juliol 2020 08:50

La Piscina Municipal obre les portes

Avui a les 10 del matí obrià la piscina municipal. Els darrers canvis en els criteris per a l’obertura i funcionament de les piscines per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha fet replantejar les franges horàries anunciades inicialment per l’ajuntament, així com les modalitats de pagament. A la piscina s’hi podrà accedir sense necessitat de demanar cita prèvia, de 10.00 h a 14.30 h o bé de 15.30 h a 20.00 h. Entre aquestes dues franges es realitzarà una neteja i desinfecció de les instal·lacions. Pel que fa als preus, pels empadronats a Llagostera cada una de les franges en dies feiners serà de 3 euros i de 4 pels dies festius. El preu pels no empadronats serà de 5 i 6 euros, entre setmana i pels dies festius, respectivament.

Una altra de les novetats és la possibilitat de comprar un abonament individual o familiar que si es comprar abans del 15 de juliol, el preu és de 45 € en el cas de l’individual i de 100 € pel familiar. Sense aquesta promoció, el preu és de 85 € i de 200 €. la piscina obrirà cada dia de 10 a 20h, fins al 30 d’agost. Enguany la piscina de la Canyera no obrirà per motius econòmics.

El context actual de la Covid-19 ha impedit celebrar la jornada de portes obertes anual a la Residència Josep Baulida de Llagostera amb familiars, amics i representants de la Junta del Patronat. Tot hi així es va decidir celebrar una Jornada de Portes Obertes Confinades.

La celebració va tenir lloc divendres on un grup de treballadores van amenitzar l’acte i va finalitzar amb un aperitiu a la terrassa.

L’Ajuntament de Llagostera s’ha adherit a la campanya per a la igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTBIQ+, que s’emmarca dins els actes organitzats amb motiu del 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+.

A Llagostera, la setmana passada una dotzena de joves, amb el suport de les àrees d’Igualtat i Polítiques LGTBIQ+ i Joventut de l’Ajuntament, van pintar un pas de vianants amb els colors de l’arc de Sant Martí. Es tracta d’una acció promoguda pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Girona.

Així mateix, s’ha penjat al balcó de l’edifici del consistori una pancarta en suport a les estratègies de visibilització de les realitats LGTBIQ+ i a la divulgació de les polítiques públiques LGBTIQ+.

Aquestes actuacions, conjuntament amb les realitzades a altres municipis de Catalunya, formaran part d’un document audiovisual que es difondrà pels mitjans de comunicació nacionals i locals, i xarxes socials.

Dijous, 25 Juny 2020 17:37

Més seguretat pels vianants

Amb l’objectiu de seguir millorant la seguretat dels usuaris de la via pública, i pacificar el trànsit de vehicles, s’han construït 3 passos de vianants elevats i un reductor de velocitat a diversos punts del municipi.

En els carrers Bonaire, Concepció i Ricard Casademont s'han construït els passos de vianants elevats, mentre que el reductor de velocitat s'ha instal·lat al carrer Barcelona, on també s’ha corregit un dels existents per suavitzar-lo i que serveixi alhora, de pas de vianants de la sortida del passatge Rec Madral.

El pressupost conjunt de les actuacions ha estat de 29.438,78 €.

Dijous, 25 Juny 2020 09:48

Piscina segura amb Piscines Sant Feliu

Aquest divendres 26 de juny Piscines Sant Feliu organitza la jornada “Piscina Segura” per presentar les novetats d’aquesta temporada per gaudir amb seguretat de les piscines. Amb la compra de qualsevol producte els clients s’emportaràn un fantàstic regal. Trobareu la botiga de Piscines Sant Feliu al número 18 del carrer Mestral del polígon industrial de Llagostera.

El proper dimecres 24 de juny, dia de Sant Joan, el Restaurant Can Panedes reobre les seves portes i encén de nou els fogons. Ho farà després de més de dos mesos d’haver tancat amb motiu de l’estat d’alarma i amb totes les mesures de seguretat. Per a més informació podeu consultar el seu web i seguir-los a les xarxes socials.

Piscines Sant Feliu, amb seu a Llagostera, està nominada als prestigiosos premis EUSA Awards 2020 on competeix amb més de 20 empreses d’àmbit nacional. Els EUSA Awards premien anualment les millors piscines i spas d’Europa. Els premis es donaran a conèixer en el marc de la Fira de la Piscina de Lyon, a França, prevista pel proper mes de novembre.

L'autor d’una tesi doctoral sobre sostenibilitat inspirada en l’experiència del Mas Roig de Llagostera, ha estat nomenat conseller de la Comissió Nacional del Mercat i la Competència (CNMC).

En la seva tesi, ”Complexitat tècnica i socioeconòmica del model energètic. Una aproximació biomimètica a les xarxes de transmissió d' energia i informació”, Salas fa referència al model distribuït d’energia intel·ligent impulsat pel Dr. Sureda i a la seva contribució conceptual, pràctica, revolucionària i disruptiva del Centre d'Interpretació de la Sostenibilitat del Mas Roig de Llagostera. Segons el Dr. Sureda, l”a incorporació de Pep Salas a la CNMC permetrà incorporar criteris ecològics al sistema econòmic, per avançar cap a una transició energètica necessària per frenar l'escalfament global del planeta, disminuir les emissions de CO2 i evitar l'alteració de la biodiversitat, que porta associada l’aparició de noves malalties, com ara la COVID-19”.

 


Amb l’entrada a la nova etapa de la represa aquest divendres a la tarda, la Policia Local ha desprecintat els parcs infantils de Llagostera i l'àrea d'autocaravanes, tancats des del passat 15 de març.

L'Ajuntament ha recordat a la ciutadania que seguint les indicacions de les autoritats competents cal respectar sempre la distància mínima interpersonal i l'ús de mascareta si no es pot mantenir la distància d’1’5m. També ha quedat oberta l’àrea d’autocaravanes i, des d’ahir, es pot utilitzar la pista esportiva i l’Skatepark.