ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Dijous, 18 Juny 2015 10:56

25 anys del Bar Modoni

Aquest dissabte el Bar Modoni ha celebrat els seus 25é aniversari.

Narcís Mata, nou gerent del  Modoni, vol agrair a tots els seus clients i amics la seva presència en un dia tan especial.

Aquest diumenge ha tingut lloc el primer esmorzar de peladors de Llagostera, emmarcat dins les activitat programades des del Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques on hi han participat una cinquantena de persones.

Organitzat conjuntament per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, el Carbó d’Ardenya i Gavarres i el Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques, l’activitat pretenia mostrar als assistents com es realitza la pela del suro i degustar un esmorzar de peladors.

L’esmorzar ha tingut lloc a la font de la Taverna de Baix on no hi ha faltat l’amanida preparada directament sobre una de les pannes de suro acabades de pelar, seguint els costums propis dels peladors.

Dimecres, 17 Juny 2015 08:59

Cursos d’estiu a Pauher School

Com cada any Pauher School ha programat els cursos d'idiomes intensius i d’horari regular per a l'estiu.

Hi ha  un curs de PRIMÀRIA DE REPÀS I CONSOLIDACIÓ ideal per reforçar i avançar en el idioma.

També hi trobareu cursos INTENSIUS dirigits a JOVES  amb interès a aconseguir un bon nivell d'anglès ,  o que es vulguin examinar en la propera convocatòria de Cambridge (KET,PET,FCE,CAE,CPE) i un curs de REPÀS I MILLORA per ESO I BATXILLERAT per aquells que han de fer exàmens al SETEMBRE, així com cursos intensius per adults amb interès a aconseguir un bon nivell d'Anglès, Francès o Italià.

A Pauher School també estan preparant el casal d’estiu per alumnes de 4 a 11 anys: "ONCE UPON A TIME...UN CASAL DE CONTE".

Per més informació us podeu dirigir al Carrer Constància, 1 Baixos, trucar al telèfon  972 80 51 63 o via mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o al web  www.pauherschool.cat .

Del 15 al 19 de juny es celebra la Setmana de l’Energia 2015, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 

A Llagostera un any més es vol celebrar la setmana organitzant activitats per treballar les bones pràctiques de consum energètic o per millorar la comptabilitat energètica a les llars. Enguany les accions estan dirigides a públic escolar; durant dos dies les dues escoles de Llagostera gaudiran dels recursos facilitats pels organitzadors de la setmana, en forma de jocs de grans dimensions, que tenen com a finalitat conscienciar els més joves sobre el bon ús de l’energia. 

A més, el casal d’estiu disposarà de jocs de taula també en relació a l’eficiència energètica, i aquest dijous dia 18 de juny hi haurà un punt informatiu al mercat organitzat per l’àrea de medi ambient de l’ajuntament des d’on es repartiran obsequis i material informatiu sobre la setmana.

Aquest dijous hi haurà un punt informatiu al mercat organitzat per l’àrea de medi ambient. Més informació i recursos al web setmanaenergia.gencat.cat. 

El Club Patinatge Llagostera organitza un any més la revetlla de Sant Joan.

Teniu tota la informació al cartell adjunt. 

L’Associació Dones d’Arreu de Llagostera ha posat en marxa aquest curs 2014-15 el programa El Niu lector que té per objectiu fomentar l’hàbit de la lectura entre els alumnes del municipi, ja des de petits.

L’entitat ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera i de la Biblioteca Julià Cutiller.  En el programa hi han participat vint-i-tres nens i nenes de 2n i 3r de primària dels dos centres escolars que hi ha al municipi: l’escola Lacustària i l’escola Puig de les Cadiretes.S’ha dut a terme amb voluntàries de l’Associació i alumnes de 4t de l’Institut del municipi que també s’hi han implicat com a voluntàries .

Les classes de lectura van començar al desembre i han acabat al maig. S’han fet en una de les aules de la llar d’infants el Niu de Llagostera  els dilluns i els dimarts i ha consistit en mitja hora de lectura per nen amb llibres que ha cedit la biblioteca Julià Cutiller.

Dissabte va tenir lloc al Pavelló Municipal d'Esports de Llagostera el XXIII Festival Provincial de Patinatge Artístic de Llagostera.

Com cada any, els diferents grups del club van fer gaudir el públic amb les seves actuacions.A part dels grups locals, els grups de l'Athletic Silenc i del Foment Deportiu Cassanenc també van participar en el festival com a convidats.

Un cop acabades les actuacions i després de la sempre espectacular marxa, coreografia on participen tots els patinadors del club, Eva Estanyol, coordinadora i entrenadora del club durant els últims 24 anys, va rebre un sentit i emotiu homenatge de comiat.

Aquest dissabte 13 de juny, s’ha constituït el nou ajuntament de Llagostera, fruit del resultat de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig on CiU va obtenir 9 regidors, ERC 3 i Alternativa 1. 

Avui s’enregistra el programa Fish & Chips deTV3 on s’enfronten els alumnes de l’Escola Lacustària amb els de l’Escola Quatre vents de Manlleu

Fish & Chips és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves on hauran de passar diferents proves com encertar una paraula o el resultat d'una operació per evitar una dutxa de moc verd, moure’s al ritme de la musica, esbrinar una sopa de lletres gegant o cercar paraules dins d’una piscina de boles. Els alumnes de Llagostera que hauran de passar aquestes proves són Julia Galiano, Aniol Alsina i Cristian Paradeda.

L’Escola Lacustària ja va concursar al programa enfrontant-se amb els alumnes de l’Escola Mater Salvatoris de Lleida. Podeu veure la repetició del programa aquí: Programa número 33

El programa s'emet cada dissabte a les 12.20 a 13.00h del migdia. 

Aquest dissabte, i dintre els actes del 50è aniversari del G. E: Bell-Matí, s'ha organitzat un Joc de Poble rememorant els que organitzava la nostra entitat allà pels anys 80.

Està pensat per mainada de 2n a 6è, tot i que s'acceptaran participants una mica més grans o més petits.

En acabar hi haurà una gran xocolatada per a tots els participants.