ELPOLLTV

Dis21092024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Redacció
Redacció

Redacció

El 8 d’abril de 1984 es va inaugurar la Llar del Pensionista al número 12 del carrer Ganix. Així mateix, aquell dia també es van inaugurar els estudis de Llagostera Ràdio.

Dijous, 24 Gener 2013 18:55

Inauguració de les aigües Part 3

El 3 de febrer de 1954 Llagostera celebrava l'arribada i la inauguració de les aigües potables al municipi. A l'esdeveniment hi van assistir diverses autoritats franquistes i l'alcalde de Llagostera a l'època, Leandro Calm. Aquest vídeo, propietat de l'Ajuntament de Llagostera, va ser enregistrat pel periodista, fotògraf i cineasta gironí Narcís Sans Prats i reeditat posteriorment pel llagosterenc Pepe Fernández.  (part 3)

Dijous, 24 Gener 2013 18:48

Inauguració de les aigües Part 2

El 3 de febrer de 1954 Llagostera celebrava l'arribada i la inauguració de les aigües potables al municipi. A l'esdeveniment hi van assistir diverses autoritats franquistes i l'alcalde de Llagostera a l'època, Leandro Calm. Aquest vídeo, propietat de l'Ajuntament de Llagostera, va ser enregistrat pel periodista, fotògraf i cineasta gironí Narcís Sans Prats i reeditat posteriorment pel llagosterenc Pepe Fernández.  (part 2)

Dijous, 24 Gener 2013 18:11

Inauguració de les aigües Part 1

El 3 de febrer de 1954 Llagostera celebrava l'arribada i la inauguració de les aigües potables al municipi. A l'esdeveniment hi van assistir diverses autoritats franquistes i l'alcalde de Llagostera a l'època, Leandro Calm. Aquest vídeo, propietat de l'Ajuntament de Llagostera, va ser enregistrat pel periodista, fotògraf i cineasta gironí Narcís Sans Prats i reeditat posteriorment pel llagosterenc Pepe Fernández.

La Coral Germanor Empordanesa, la Coral Interval i la Jove Coral del Gironès de l’Escola de Música del Gironès han omplert l'església de Llagostera on han interpretat la cantata 'Nadal Llum i Misteri' amb música de F. Vila i text de Joan Farràs.

Un total de 995 corredors han participat enguany a la XXXIII edició de la popular cursa de Sant Esteve de Llagostera. La cursa ha començat puntual a les 10 del matí i es podia escollir entre dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un altre de 10.  El primer en arribar a la meta dels 5 km ho ha fet amb un temps de 19 minuts i el primer del recorregut de 10 Km amb un temps de 35,23 minuts. Podeu consultar les classficacions oficials des d'aquí.

Pàgina 122 de 122