ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 13 Juny 2014 11:41

El temps es suavitza

Aquest cap de setmana no farà tanta calor i tindrem més núvols, especialment a les tardes, i potser s’escapi algun ruixat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Llagostera s'omple d'aficionats de l'Avilés per donar suport al seu equip. Alguns d'aquests aficionats, que s'han repartit per diferents bars de la localitat, han omplert la terrassa del Casino Llagosterenc fent càntics d'ànims al seu equip mentre esperen l'hora d'inici del partit, que tindrà lloc al Camp Municipal d'Esports a les 19h.

Divendres, 06 Juny 2014 13:07

Festa Major de luxe

Només tindrem alguns núvols baixos i prims i algunes boires durant les primeres hores dels matins. Durant la resta del dia, cels ben serens i caloreta en augment!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Després de l’èxit assolit aquest cap de setmana amb totes les entrades venudes, l'obra de teatre Políticament Incorrecte podría torna a programar-se pel proper mes de setembre.  L’obra protagonitzada per la companyia Punt i apart i dirigida per M. Àngels Rosselló, és una divertidíssima comèdia on les escenes se succeeixen a l’habitació del Ministre d’Economia del Govern espanyol, per on arriben a passar una desena de personatges ben peculiars. La recaptació de taquilla s’ha destinat íntegrament a l’associació Lluito per tu. 

Dilluns, 02 Juny 2014 09:19

Ple ordinari del mes de maig

Àlex Puig Mayol s’ha estrenat aquest mes de maig com a nou regidor d’ERC a l’Ajuntament de Llagostera. Puig ha jurat el càrrec a l’inici del Ple que ha tingut lloc aquest dimecres on s’ha aprovat el conveni de col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, per tirar endavant les obres de la carretera. 

Divendres, 30 Maig 2014 12:38

Núvols a intervals

Intervals de núvols deslluiran el sol el dissabte. Però tindrem un diumenge de Sol i la pluja ens donarà una treva fins dimarts. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 23 Maig 2014 17:10

Sol i núvols i meteors!

La nit de divendres a dissabte podrem gaudir d’una pluja d’estels inèdita, amb el cel ben clar. Dissabte i diumenge les clarianes s’alternaran amb els núvols, però sense pluja.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 16 Maig 2014 17:56

Cap de setmana esplèndid!

Molt de Sol, cel transparent i temperatures molt agradables convidaran a gaudir de la primavera als boscos de Llagostera. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 09 Maig 2014 13:33

Cap de setmana enteranyinat

Tant dissabte com diumenge tindrem intervals de núvols que deslluiran la primavera, però en principi sense pluja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dilluns, 05 Maig 2014 10:26

Ple ordinari del mes d'abril

Alex Puig no ha pogut prendre possessió del càrrec de regidor d’Esquerra Republicana en substitució d’Eugènia Comas, a l’espera que la Junta Electoral faci arribar a l’Ajuntament la credencial del nou regidor. Puig ha seguit la sessió plenària des de la zona de públic acompanyat de diversos membres de la seva llista.