ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Redacció
Redacció

Redacció

Dijous, 10 Juliol 2014 10:38

Tot a punt per la "Nit Market"

Aquest divendres a les 21h. tindrà lloc l'inici del Nit Market que serà el tret de sortida d'un cap de setmana ple d'activitats. Les botigues oferiran les seves promocions especials a la plaça i els bars oferiran promocions de 2x1 i els restaurants, descomptes de dos euros en els menús de cap de setmana. Amenitzaran la vetllada actuacions musicals a diferents locals i se sortejaran nits gratuïtes als diferents allotjaments del poble. 

 

Segons publiquen diversos mitjans de comunicació, ja hi ha un acord a tres bandes entre l'Ajuntament de Palamós, la UE Llagostera i el CF Palamós perquè el primer equip llagosterenc disputi els seus partits com a local a l'estadi palamosí. Es tracta de la solució aconseguida després de confirmar la negativa del Girona a cedir Montilivi el Llagostera perquè actués com a local.

Divendres, 04 Juliol 2014 19:47

Estiu per poc temps

Cap de setmana amb sensació estival que donarà pas a una setmana amb temperatures i ambient molt suaus. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dilluns, 30 Juny 2014 11:05

Ple ordinari del mes de juny

El ple de l’Ajuntament d’aquest mes de juny ha aprovat amb les vots de CiU i ERC i l’abstenció d’Alternativa per Llagostera modificar parcialment l'ordenança fiscal núm. 28 sobre la taxa per a la utilització dels equipaments esportius. 

Divendres, 27 Juny 2014 17:20

"Cal Negre", nou bar a Llagostera

El passat dissabte es va inaugurar a Llagostera la nova cafeteria, Cal Negre. Entre l’àmplia oferta gastronòmica del local, en destaquen les focaccias, les tapes variades i els postres casolans. A més a més, tenen menú especial per a nens.

Cal Negre estarà obert de dilluns a dissabte de 8h a 23h i els diumenges de 9h a 23h.

Per més informació, passeu-hi a fer un mos al C. Àngel Guimerà nº 6.

Divendres, 27 Juny 2014 12:29

Cap de setmana dividit

Tindrem un dissabte d’estiu amb Sol i cels serens, i diumenge en canvi tindrem pluges a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 20 Juny 2014 13:31

Dissabte a les 12:51 comença l’estiu!

Ho farà amb Sol i temperatures agradables, però el diumenge tindrem més núvols prims que enteranyinaran el cel, amb pluja al Pirineu. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 19 Juny 2014 13:14

Resum del pas de TV3 per Llagostera

Ja fa quatre temporades que el programa Divendres de TV3 visita pobles de Catalunya i els explica als telespectadors diversos temes d’interès general de la població. Després de quatre temporades, enguany ha estat el torn de Llagostera.

Dimecres, 18 Juny 2014 19:30

#sigues12

La Unió Esportiva Llagostera, amb la col·laboració d’El  Poll TV ha preparat aquest espot per animar a tots els llagosterencs, gironins i aficionats del futbol en general a assistir al Municipal el proper dissabte.

Ajuda’ns a pujar a 2a compartint aquest vídeo amb el hashtag #sigues12, junts ho aconseguirem!

Divendres, 13 Juny 2014 11:41

El temps es suavitza

Aquest cap de setmana no farà tanta calor i tindrem més núvols, especialment a les tardes, i potser s’escapi algun ruixat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.