ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Redacció
Redacció

Redacció

Coincidint amb el vintè aniversari de l’empresa, Atipic Girona ha inaugurat aquest cap de setmana passat les seves noves instal·lacions a l’entrada de Platja d’Aro. Atipic Girona es dedica al disseny i a la construcció de piscines d’obra, tan privades com públiques.

Dimarts, 30 abril 2013 15:07

Festa de l’escola pública i en català

Aquest diumenge la Comissió Antiretallades de Llagostera ha celeberat la Festa per l’escola pública i en català. La festa va comptar amb l’actuació musical d’Artur Comas, un assaig del Flashmob que es farà per la Festa Major i un parlament reivindicatiu dels membres de la Comissió.

Dilluns, 29 abril 2013 19:53

Poemes del món a Llagostera

El Servei Comarcal de Català del Gironès i l’Ajuntament de Llagostera van organitzar el passat divendres 26 d’abril una nova edició de “Poemes del món”,  una activitat per fomentar el respecte per la diversitat lingüística i cultural. Durant l’acte es van poder sentir poemes, cançons, llegendes, faules o contes en quinze llengües diferents.    

Divendres, 26 abril 2013 17:37

Dos dies de tornada a la tardor

 Ambient fresc i plujós per al cap de setmana, que es mantindrà amb nosaltres durant força dies més . Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Enguany el Trailwalker ha comptat amb la participació d’un equip llagosterenc anomenat Llagostera Solidària i format per Patrick Blariau, Joan Codolar, Marc Herrera i Benito Martínez. Com en la passada edició, el Poll TV va deixar una càmera a l’equip de suport format per Fàtima Vila i David Oliveras per tal que enregistrés l’experiència del Trailwalker.

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera d’aquest mes d’abril ha aprovat inicialment amb els vots favorables de CiU i les abstencions d’ERC i Alternativa per Llagostera el Pla estratègic de desenvolupament local i ocupacional Llagostera 2020.

Dimecres, 24 abril 2013 11:44

Roses, llibres i bon temps a Llagostera

El bon temps va marcar la diada de Sant Jordi, que un any més va aplegar parades de roses i llibres dels centres educatius a la Plaça Catalunya. A la tarda, es van lliurar els premis del XII Concurs de Punts de Llibres i del XVIII Premis Literaris de Sant Jordi.  

Dilluns, 22 abril 2013 19:45

Brugujardí obre les portes

El Taller Brugulat de Llagostera ha donat un gir al negoci amb l’obertura de la nova botiga Brugujardí en la qual s’hi pot trobar desbrossadores, motoserres, barbacoes, articles de manteniment de la piscina, però també complements decoratius com fonts, monòlits de pedra o plantes i gespa artificial. 

Divendres, 19 abril 2013 13:23

Tornada a la primavera

Les temperatures es normalitzaran després d’una sobtada minionada de calor, en un cap de setmana sense pluges a la vista. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Cavall de Mar ha organitzat aquest diumenge  una gimcana canina en benefici de la protectora canina Gaia Exòtics, de Vidreres. En total s’han recaptat cinc-cents euros destinats íntegrament a la protectora. La gimcana consistia en un circuit similar als de les proves trec hípiques però adaptades pels gossos.