ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Aniversaris Redacció
Redacció

Redacció

L'Ajuntament de Llagostera ha emès un comunicat sobre el manteniment i posada en marxa de les piscines municipals de Llagostera.

El podeu consultar aquí.


Dimarts, 09 Maig 2023 10:21

Arriba el 41è Aplec de Panedes

El G.E. Bell Matí torna a organitzar l’Aplec de Panedes el pròxim 21 de maig a Llagostera. Per qui vulgui pujar a peu, la trobada serà a les 8h a l'Aparcament del Bon Preu. A 2/4 de 10 a la plaça de l'ermita, es farà el pregó de benvinguda i la convocatòria del concurs de flors boscanes. Hi haurà dues categories: de rams i centres.

Seguidament, missa solemne cantada amb la participació del gran cor dels "Cantaires de Sant Ampèlit". A les 11h al lloc de l'Aplec es farà el 2n Cros infantil "Entre Alzines", els jocs de cucanya i el 14è Campionat mundial de llançament de rabassa.

A les 14h arrossada popular. El menú portarà amanida, arròs, pa, got de vi i postres. I des de les 14h s’anirà fent la recollida de rams i centres del concurs de flors. A les 17h, començaran les sardanes amb Cobla Foment del Montgrí. Durant l'audició, es lliuraran els premis del concurs de flora i la Gran Rifa.

Finalment, a les 19h es farà el comiat i cant dels adeus. Hi haurà servei de bar, bosses i bidons per a les deixalles. Cal que tothom es porti cadires, taules i coberts. Seguint les normes, no es podrà fer cap mena de foc. Es poden aconseguir els tiquets a la llibreria Sureda a 14€. La data límit de compra de tiquets és el 19 de maig.

Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquest diumenge 14 de maig, nova sessió de CInexic amb "Jacob, Mimi i els gossos del barri" al Teatre Casino Llagosterenc a les 17h.

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

A partir de 6 anys.

Eva Estragués, Ivette Sabarí, Laura Viñas, Joan Ramírez, Pau Monterosa i Roger Puig són els candidats a pubilla i hereu 2023 de Llagostera.

Des d’avui i fins al 21 de maig podeu votar-los des d’aquí.

Només cal identificar-se amb el DNI, tenir 16 o més anys i estar empadronat a Llagostera.

Divendres 26 de maig, després del pregó de la Festa Major coneixerem els guanyadors.

Tenim l'estiu a tocar i l'Ajuntament de Llagostera ja ha anunciat els detalls de la temporada d'estiu 2023 a les piscines de Llagostera. Per una banda, el pròxim 12 de juny obrirà al públic la piscina municipal de la zona esportiva. I, per altra banda, el dia 1 de juliol la de la Canyera.

Els caps de setmana de juny la piscina de la Zona Esportiva obrirà de 10 a 20h.

Els abonaments es podran comprar a la piscina municipal de la zona esportiva a partir del 12 de juny. Cal portar el carnet de l'any passat per reactivar-lo.

Podeu consultar els preus, els descomptes i els horaris aquí i les normes d'ús aquí.

Una vintena de persones van assistir ahir a la presentació del llibre “Sempre tindré París” escrit per Àngel Quintana a la Biblioteca Julià Cutiller. El va acompanyar el periodista Joan Ventura i hi van assistir una vintena de persones.

La novel·la és un relat iniciàtic en el món del periodisme i la crítica cinematogràfica. Acompanyat d’un amic de tota la vida, i sense gaires francs a la butxaca, l’autor va viure un any a París, que va invertir en la lectura de Balzac i en llargues sessions a la Cinémathèque francesa i en tot de cinemes de la ciutat. Aviat va entendre que només li calia “estar despert davant el que oferiria una ciutat que no trigaria a aparèixer com un laberint inesgotable. Gràcies a les meves pors i indecisions, vaig viure uns quants mesos atrapat dins múltiples ficcions, vaig sentir-me perdut en els mons imaginaris de moltes pel·lícules i novel·les. En lloc de tenir ganes de menjar-me París, vaig tenir ganes de veure-ho tot per poder-ho explicar algun dia. No vaig triomfar però vaig aprendre.

Dimecres, 03 Maig 2023 15:24

Let's clean up Llagostera

Llagostera torna a participar en la campanya Let's clean up Europe aquest dissabte 6 de maig. A les 9.30h a la deixalleria es trobaran totes les persones voluntàries per netejar l'entorn del municipi. 

En acabar, hi haurà vermut. 

Cal inscripció prèvia a 608 233020 (whatsapp) I 972831707 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

L'activitat compta amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell Matí i la Societat de Caçadors Sant Hubert.

Aquest dissabte 6 de maig, les llars d'infants municipals de Llagostera, El Niu i El Carrilet, celebraran una jornada de portes obertes. D'aquesta manera, les famílies podran conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu. 

La jornada començarà a les 10 i acabarà a les 12h. 

S'han obert les inscripcions per assitir al Casal d’Estiu Llagosterenc. Enguany serà del 26 de juny al 25 d’agost. Dirigit a infants i joves de 3 a 16 anys (2019 – 2007).

El Casal serà de les 9 a les 13h i de les 16 a les 20h. Es pot optar al servei de menjador que serà de les 13 a les 15h. Depenent de les activitats programades, el casa es farà al Casal Parroquial Llagosterenc, a Llagostera o rodalies. El punt de trobada sempre serà el Parc de la Torre.

El casal del matí és de 3 a 12 anys (nascuts entre el 2019 i el 2011 / de P3 a 6è) i el casal de la tarda és de 3 a 16 anys (nascuts entre el 2019 i el 2007 / de P3 a 4t d’ESO).

Les inscripcions seran fins al 9 de juny per correu electrònic al Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquest divendres 5 de maig a les 21h tindrà lloc el concert inaugural del Festival Espurnes a la plaça del Castell de Llagostera amb Xavi Sarrià i Ginestà. Xavi Sarrià, exlíder d’Obrint Pas i referent musical del País Valencià, hi presentarà ‘Causa’, el seu darrer disc. Compartirà cartell amb Ginestà, un dels grups de més èxit actualment a Catalunya, amb qui ja es van unir aquest 2023 per gravar conjuntament ‘Un foc que creix’.

Es poden aconseguir les entrades en el següent enllaç

I el dissabte 13 de maig, la plaça de l'Estació acollirà el festival amb Mazoni, Sergi Carbonell, Zetak, Jo Jet i Maria Ribot, Alba Morena, Ceaxe, Emma Yuzz i Dj Xirgo.

Es tracta d'una festival organitzat per la revista musical La Tornada i el grup Sotrac, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona.